Brottstypen har ökat i en omfattning som är lika orimlig som den är svårbegriplig


Malmö 23-1-2020

Till Heidi och andra roliga skribenter på sydsvenskans ledarsida. 

Idag den 23-1 så handlar sydsvenskans ledarsida (betalvägg) i huvudsak om sprängningar. Den tredje meningen lyder så här : ”Brottstypen har ökat i en omfattning som är lika orimlig som den är svårbegriplig”.

En mening längre in i ledaren lyder så här: ”Men ofta tycks sprängdåden kunna kopplas till personer fån samma kriminella fraktioner som står för en betydande del av övrig grov brottslighet”.

Verkligen två meningar som står i motsats till varandra och som med önskvärd tydlighet visar att sydsvenskans ledarskribenter precis som dom flesta mycket väl känner till orsakerna till sprängningarna och att det inte alls är svårbegripligt att förstå orsakerna till dessa, nämligen invandringen som fört med sig att ett okänt antal primitiva varelser komna från kulturer där man inte har några som helst spärrar för att nå sina mål i sina kriminella verksamheter och där man inte skyr några som helst medel, inte ens att spränga både fastigheter och fordon eller människor sönder och samman.

I den andra relaterade meningen så skriver ju sydsvenskan att sprängdåden ofta kan kopplas till personer från samma kriminella fraktioner som står för en betydande del av övrig grov brottslighet, och vi har ju under årens lopp fått ett otal bevis för att så gott som all grov brottslighet utförs av varelser komna från i huvudsak dom s k MENA – länderna så då måste det ju vara så med sprängningarna också om man skall tolka sydsvenskans ledare.

Sedan kan man ju undra varför sydsvenskan nu spelar upp en orolig fasad över dessa sprängningar? Ni har ju för f-n fått det mångkulturella liberala Sverige som ni har kämpat för i årtionden så vad är problemet? I stället så skulle ni ju skriva en positiv ledarsida över det Sverige som ni hjälpt till att skapa och som innehåller i princip dagliga skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, mord, misshandel , våldtäkter, rån, bidragsfusk och allt annat jävelskap som tidigare innan massinvandringen av vildar blev ett faktum inte hörde vardagen till i Sverige utan var en ganska ovanlig företeelse.

Överskriften på dagens ledarsida borde ha varit ” Med stolthet kan vi med dom senaste sprängningarna konstatera att vi har kommit ett steg närmare vårt mål, nämligen att förvandla Sverige till ett nordiskt Mellanöstern”.

Till sist så önskar jag att du Heidi och dina medarbetare på ledarsidan inom en snar framtid skall få vakna mitt i natten med att fönsterrutorna i era hem sprängs av en mångkulturell dynamitladdning så att ni fullt ut kan få njuta av det ni med er censurjournalistik förvandlat Sverige till.

Det vore inte mer än rätt åt er och alla andra, journalister och politiker, som aktivt hjälpt till att förstöra landet att ni också drabbades av det ni ställt till med, förbannade hycklare!

Kan man hoppas på att ovanstående rader publiceras i tidningen?

Sandor Herold, ej så sprängfylld invandrare


17 responses to “Brottstypen har ökat i en omfattning som är lika orimlig som den är svårbegriplig

 • Kenth Andersson

  De kriminella i Sverige är nog lite missnöjda, Kling och Klang får bjuda in till mer mys-pys, Pizza-kalas och grillning !
  Sverige är historiens största skämt.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Nominerar härmed Sandor till Stora Journalistpriset . Han skriver ärligt och rakt , inga vinklingar och lögner . Svårare är det inte när man håller sig till sanningen . Tack Sandor . Mvh Sjöström

  Gilla

 • G Nordström

  När de inte kan ens förstå det Då är det inte mycket de kan flörstå

  Gilla

 • Argus

  Förklaringen är enkel som jag kommenterade för ett tag sedan; Alla vill till Sverige men ingen vill bli svensk.

  Gilla

 • Fjölet

  härligt av Sandor.
  Regeringen är helt handlingslös, stum.
  Hela landet ligger öppet för de här brottslingarna,
  de hinner rasera hela vår sociala uppbyggnad innan det kommer komma en enda ynka kommentar av regeringen.
  Det dags att de större partierna tar en nationel samling över partigränserna och bara får ett stopp på skiten. (och låt då för helvete C och MP vara utanför) inan det är för sent.

  Gilla

 • rustibus46

  Sådana personer är beredda att trassla in sig tokigheter.
  De vill inte veta sanningen, för då har de hemska SD
  haft rätt hela tiden! Arma land

  Gilla

 • Göran

  När de skyldiga till massimport av yrkeskriminella med ”Herrefolksambitioner” ska ”analysera” ”Varför” blir det en ren parodi!
  De spelar maximalt imbecilla och naiva bara för att ännu ett tag kunna uppbära löner för den tankeförmåga och ärlighet de aldrig någonsin haft!
  ”Ren slump att det sprängs just i Sverige.”
  ”Inte tillräckligt höga bidrag” ”Bara mycket mer än en Svensk pension räcker inte för UTSATTA Grupper…”
  Allra värst är att dessa med världsrekord i låg intelligens, oärlighet och lögn även sitter i Polisledningen, bland de Vänster-kriminella Åklagarna och Domstolarna!
  Alla dessa med ambition att fängsla fattiga skötsamma Svenskar med Empati för brottsoffer för påhittat ”Hets Mot Folkgrupp”…

  Gilla

 • Tony

  Nej nu krumbuktar sig vissa journalister som skitnödiga kärringar för att inte nämna att ett flertal av dåden utförs av importerade missdådare som
  Svenska journalister med alla medel skyddat genom att sätta oförskämda stämplar på dem som hade begrip nog att varna för utvecklingen!

  Sydsvenskan,
  Var har ni stjärnskottet, han som utnämnde alla Sverigedemokrater till
  lågpannade As? Får vi se honom skriva en artikel där han ber om ursäkt
  för sitt plumpa angrepp , som verkligen andas människoförakt, är nog
  inte att tänka på, en Murvel hoppar nog hellre i sjön än att erkänna
  att han betedde sig som en knäppgök med sina plumpheter!

  Men någon himmelsk rättvisa har ju ändå inträffat att era upplagor
  snart är utraderade,” Sådant läder ska sådan smörja ha ” sade
  dom gamla förr, och det stämmer, det ska kosta att idiotförklara
  hela folkgrupper

  Gilla

 • HW 76

  Spränger gör man vid arbete t.ex. i berg, bombar
  gör man vid krig och terrorhandlingar. Men det
  är klart, journalister av idag ÄR dåliga på språk.
  Eller är de inte mogna ännu för kalla det att vi nu
  är inne i är ett småskaligt krig?

  Gilla

 • Lellego

  Har ni noterat att ökningen av terrorsprängningar (eller skadegörelse som polisen uttrycker det) i skitmedia redovisas i reella tal. Ingen procentuell ökning här inte, vilket normalt är fallet vid statistik av detta slag.

  Det var BRÅ som själva satte tonen. Vid ett inslag på Aktuellt togs upp att kriminaliteten totalt minskat (bl a beroende på färre bedrägerier), men att dock våldtäkterna ökat med 6%. Beträffande sprängningar redovisades detta reella tal. Ökningen i % hade väl sett ”illa ut” om man använt % även för denna terror-kriminalitet.

  Fyyy faaan

  Gilla

 • ponnsan62

  Dom vill ha krig.Ni måste förså det..
  Läs historia om muslimer.
  Dom vill ta allt
  .Utan att ge mågot.
  Tänk vad har dom gett Sverige?
  Inget vad jag vet!
  Snälla vakna och tänk .är det detta samhälle ni vill ha…
  Ponnsan AFS

  ..
  .

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Sandor levererar igen.

  Gilla

 • Nicklas

  Ja nu har de förljugna pk-hycklarna det kämpigt. vad ska de nu hitta på för ursäkter för deras katastrofala samhällsbygge. Artikeln ovan är klockren.

  Gilla

 • Ståfräs

  Bra Sandor!
  PK + eliten med skittidningar som ovan , har ju precis fått det Sverige som dom vill ha, vad är problemet??

  Gilla

 • ossie

  Brottsligheten svårbegriplig ? Man måste vara förståndshandikappad om man inte begriper att det följer med massinvandringen av kriminella blattar.

  Gillad av 2 personer

 • Grune

  Mycket bra skrivet!!!!!
  Det absolut viktigaste med Petterssons blogg är att JOURNALISTER OCH POLITIKER läser vad som skrivs här. Det är nämligen dom som sitter med all sanning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: