Stäng

Fyra män slog och rånade äldre man

BROTTSLIGHET. En man i 70-årsåldern blev på måndagskvällen slagen och rånad av fyra gärningsmän i centrala Kristianstad. De tog hans mobiltelefon och eventuellt även andra tillhörigheter, enligt Kristianstadsbladet, bakom betalvägg. 

Mannen larmade polisen klockan 18.07 och berättade att fyra män hade slagit honom och tvingat till sig hans mobiltelefon. Någon av rånarna var delvis maskerad. De hade attackerat honom i närheten av en kiosk på Näsbychaussén. Han ska dock inte ha blivit skadad så att han behövde vård. Polisen skickade ut personal för att höra mannen och sökte även efter rånarna med hund – men utan framgång.

-Pettersson ser inga signalement på rånarna men mannen kanske var blind…

Om Kristianstad på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Fyra män slog och rånade äldre man

  1. Vasst föremål är ett nyspråksord ( se 1984 George Orwell) för kniv och liknande längre föremål. De har döpt om dessa föremål så att de inte väcker lika mycket uppseende. Förmodligen tänker de sig att vi blir lite förvillade av de nya orden. Explosioner, bomber kallas allmänfarlig ödeläggelse numera. Också nyspråk. Det samhälle vi lever i idag är slående likt vad Orwell beskrev i sin bok 1984.

  2. Jag bor inte där men svarar ändå. Nej det har inte varit så hela tiden.
    Det var mycket mycket värre förr, innan vi fick hit några massmördare utifrån.
    FRÅGA REGERINGEN SÅ FÅR NI HÖRA.
    Sådana här ynkliga brott var många gånger fler på 50-60 talen, det har blivit rena paradiset här sedan vi fick hit dessa underbara människor som rensat upp bland Svenskarnas otroliga vilja att mörda.

  3. Sådant här är så vanligt idag så det räknas som normalt, så man bryr sig inte om att kommentera det.

  4. Fega äckliga kräk, man blir rosenrasande på såna här blattar…..för jag är 100% säker på att det handlar om just BLATTAR/BABBAR You name it.!!!!

  5. Riktigt sjukt. Ge sig på en 70-åring. Det är verkligen fega äckliga kräk som vi har importerat.

  6. När inget signalement sprids, medför nästan till 100% att gärningsmännen går fria.
    Det är inte bara bytet som är viktigt. Glädjen att kränka offren är stark.
    Hur många invandrar gärningsmän som kränker svenskar har fällts för hatbrott? De anfaller i grupp och letar upp ”enkla” offer.

  7. ´Polisen säger ”var inte oroliga” Risken att man ska bli utsatt är inte så stor. Så jag skulle säga att man inte behöver tänka på något utan det är sådant som händer ibland men inte så frekvent, ” Två rån i Göteborg ikväll.
    Jag känner folk som blivit rånade och misshandlade och det är inte okej.
    Man är mer orolig nu än för fem år sedan för nu eskalerar det ,man är inte ens säker i sitt eget hus längre. 🙁

  8. En fullständigt vidrig, bestialisk handling som givetvis måste fördömas på alla vis. Men om man skulle ge sig på en rent ekonomisk analys av denna korkade handling istället. Alltså fyra(4) skithögar som ger sig på en(1) gammal man. Hur mycket av värde kan han då ha i sina fickor ? Telefonen med ett värde på c:a 2000:- På svarta börsen värd max. 500:- Kontanter, kanske 2000:- Kläderna är väl knappast intressanta pga. generations-skillnaden. Summa : 2500:- Delat på fyra st. skithögar = 625:-
    Lek sen med tanken att dom – mot förmodan – ändå skulle åka fast. Och bli dömda av en domstol utan centerpartister. Kanske att de skulle kunna få sitta i finkan 1-1,5 år, i bästa fall. Även en ekonomisk dumskalle, hämtad direkt från ”Lyxfällan”, skulle ju lätt inse att kalkylen spricker å det grövsta.

    1. Ni får tänka som muslimerna. Detta med MORD är det roligaste som finns på jorden, mera av denna vara.

  9. Fyra mot en, vilka tuffingar det finns i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  10. Händer mycket, väldigt mycket, i Kristianstad. Ni som bor i kommunen kan väl svara på om det alltid varit så?

    1. Jag bor inte där men svarar ändå. Nej det har inte varit så hela tiden.
      Det var mycket mycket värre förr, innan vi fick hit några massmördare utifrån.
      FRÅGA REGERINGEN SÅ FÅR NI HÖRA.
      Sådana här ynkliga brott var många gånger fler på 50-60 talen, det har blivit rena paradiset här sedan vi fick hit dessa underbara människor som rensat upp bland Svenskarnas otroliga vilja att mörda.

  11. Det var offerts fel för han hade så mycket värdesaker på sig som han gick runt och lockade med så det behövdes 4 pers för att bära allt där ifrån.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: