Följ lagen: en utlänning kan avvisas från Sverige om han eller hon visar sig vara en orimlig belastning för biståndssystemet


SKATTER. I veckan genomfördes Folk och försvars rikskonferens i Sälen. Försvaret och politikerna är överens om att Försvaret måste förstärkas, byggas ut och det kostar pengar. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg håller med och menar att enda chansen är att höja skatterna. 

-Pettersson säger i socialisternas tankevärld ingår inga andra vägar en skattehöjningar, men det finns andra metoder.

Istället för att förbjuda vinster i välfärden kan man förbjuda förluster i den offentliga verksamheten. Ett exempel är att i stället för att satsa på kamelfarmer kan man köpa stridsfordon 9040.

Man kan titta in hos Slöseriombudsmannen och se att det slösas bort 30-40 miljarder per år, som är känt!

Leif Östling, tidigare vd på Scania och mannen som sa ”vad fan får jag för pengarna” säger att det går att spara 30-40 procent i den offentliga verksamheten utan att den försämras om det offentliga lär sig av industrin. Hade jag varit politiker hade jag ringt Leif och frågat om hans tankar.

Vi har saker som bistånd, FN:s miljöfond och mycket mer att spara på. Anders Linder kanske ska läsa om FN:s jultomte och FN i siffror. 

Nåväl, det var lite småsaker, den stora besparingen går att göra på ett annat område. Invandringen är en guldgruva för den som vill spara pengar. Vet ni att det i Utlänningslagen står att en utlänning kan avvisas från Sverige om han eller hon visar sig vara en orimlig belastning för biståndssystemet. 

Alltså i klarspråk, den som lever på socialbidrag år efter år kan och ska skickas hem! Lag för återvandring finns.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


18 responses to “Följ lagen: en utlänning kan avvisas från Sverige om han eller hon visar sig vara en orimlig belastning för biståndssystemet

 • Olof.p

  Gör det enkelt för Sverige. Släng ut alla som inte kan bevisa sin identitet av de som kommit hit utan pass. Släng även ut dem som medvetet ljugit om sin identitet. Då är vi av med 90% av fejkflyktingarna.

  Gilla

 • volse

  Löfven och hans pack borde utvisas ändå.

  Gilla

 • Tony

  Man ska egentligen inte skratta åt en garanterad idiot,
  även om det är svårt att låta bli?

  Gilla

 • DanTor

  Mer skatt för ett skydd, av vad!

  Regering med sitt regeringsmedie, alla vet vilka, har nu under merän ett halvår betraktat sin banksterkompis komrad Macron hanterande av allmäningen näee givetvis inget som; skrivs, ses på teve, eller hörs i etern,
  Alla här med flera vet varför.

  Det kommer att bli en billig försäkring för komrad Liberalerna väl och ve, försäkring betald av allmäningen.

  Gilla

 • gamgubben

  Utvisning enligt kapitel 7 §9 gäller EES medborgare: ”en orimlig belastning för biståndssystemet.”
  Däremot gäller det för de flesta andra. enligt kapitel 8 1 §: ”En utlänning som är flykting och som behöver en fristad i Sverige får utvisas enligt 1 § endast om han eller hon har begått ett synnerligen grovt brott och det skulle medföra allvarlig fara för allmän ordning och säkerhet att låta utlänningen stanna här.”
  Som vanligt är inte alla lika mycket värda io vårt land.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kan utvisas ja, det är inte detsamma som att det blir av !
  Nej, massimporten till Sverige av icke kristna raketforskare fortsätter.

  Gilla

 • G Nordström

  Minska riksdagens till 100 personer, om 100% röstar. Annars färre.
  Ersättningen blir det som LO förhandlat fram i respektive yrke. Plus gängse ersättningar. Utan yrkesutbildning A-kassa nivå. Egen företagare ersätts med den lön som personen tidigare tagit ut i verksamheten
  Generaldirektörers löner sänks 25-30000 i månaden Under direktörer anpassas efter det.

  Gilla

 • G Nordström

  Minska riksdagsplatserna till 100 st Som enbart blir tillsatta om 100% röstar
  Lönesättning efter det yrke man är utbildad till. Följ LO avtalet. Egen företagare får den ersättning personen tagit ut som lön i företaget. Icke utbildade, A-kassa nivå. Plus avtalsenlig ersättning för resor i tjänsten.
  Generaldirektörernas lön sänks till 25 000 i månaden, under direktörer sänks i förhållande till det.

  Gilla

 • Argus

  Men; ”En utlänning som har uppehållsrätt får inte avvisas enligt första stycket. Lag (2014:198).”

  In i det sista körde Ruinfeldt kniven i svenskarna och vred om.

  Sedan verkar alla regeringar efter 1989 glömt bort UtlL kap.5 25 § ”Regeringen får meddela föreskrifter om att uppehållstillstånd inte får beviljas för övriga skyddsbehövande enligt 4 kap. 2 a § om det behövs därför att Sveriges möjligheter att ta emot utlänningar har blivit begränsade.

  Regeringen ska anmäla sådana föreskrifter till riksdagen genom en särskild skrivelse inom tre månader. Lag (2009:1542).”

  Gilla

 • Kent

  Anders Lindberg och andra toksossar ingående i sosseadeln vill alltid höja skatten. Inte för att pengarna behövs utanför att de vill totalt socialisera samhället och människan. I högsta grad onda och elaka människor där makt betyder allt.
  Att sparar 200 miljarder i ett första steg skulle vara lätt om viljan fanns.
  På sikt 600 miljarder om vilja finns och duglighet.

  Gilla

 • Tore

  En självklarhet i resten av världen men inte i det feministiska pajas landet Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Hans parti har ju just vrålsänkt skatterna för höginkomsttagarna så nu ska alltså skatterna höjas för normal och låginkomsttagare. detta är sossepolitik av idag undra på att det partiet är i en ren utförsbacke.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det är omöjligt att höja skatten. Det är ganska enkelt att visa. I dag betalar svensken 76% av det han generera i skatt. Av de kvarvarande 24% används minst 70% till fasta utgifter. Kvar är 7% till konsumtion. Om man höjer skatten med t.ex. 2% blir det bara kvar 5% till konsumtion och resultatet blir givetvis en total tvärnit i ekonomin och gissningsvis en arbetslöshet som kan bli högre än 20%.

  Gilla

  • Treb

   @Anders Nilsson
   Vad tror du att sozzarna gör då???
   Höjer skatten via arbetstiden!
   Det finns 16h kvar på dygnet mån-fre och 24h lör-sön.
   Hepp!!!
   30 000 000 here We Come!

   Gilla

  • gamgubben

   Kapitel 7 §9 gäller EES medborgare: ”en orimlig belastning för biståndssystemet.”
   Däremot gäller det för de flesta andra. enligt kapitel 8 1 §: ”En utlänning som är flykting och som behöver en fristad i Sverige får utvisas enligt 1 § endast om han eller hon har begått ett synnerligen grovt brott och det skulle medföra allvarlig fara för allmän ordning och säkerhet att låta utlänningen stanna här.”
   Som vanligt är inte alla lika mycket värda i vårt land.

   Gilla

   • gamgubben

    Det blev helt fel Anders, vad jag skulle skriva var att gå in på Skattebetalarnas hemsida ”Räkna ut din skatt så får du se vad företagarna måste betala brutto för våra löner. Då blir det än värre.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Lagar och verklighet går inte hand i hand, det vet alla utanför begåvningsreserven !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: