Stäng

Anders Lindberg är inte förvånad

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är inte förvånad. -Pettersson däremot är väldigt förvånad över att de inte handlade om S eller SSU. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Anders Lindberg är inte förvånad

 1. Två stora undersökningar gjorda av EU som intervjuar tusentals judar i olika länder i Europa visar att de som utsätter judar för våld och hot är 3 olika grupper:

  1: muslimer – står för de mesta av alla hot och våld

  2: vänster personer – står för en del hot och våld

  3: högerextrema personer – förekommer men är ingen grupp judar är bekymrade över för detta sker så sällan.

  I Sverige talas det ALDRIG om de två störta grupperna som utsätter judar för hot och våld i sverige och Europa utan sverige pratar BARA om grupp nummer tre.

  Experiences and perceptions of antisemitism – Second survey on discrimination and hate crime against Jews in the EU https://fra.europa.eu/en/publication/2018/2nd-survey-discrimination-hate-crime-against-jews

  Young Jewish Europeans: perceptions and experiences of antisemitism
  https://fra.europa.eu/en/publication/2019/discrimination-and-hate-crime-against-young-jews

 2. Ponnsan.Dina kommentarer kommer rakt ut från hjärtat.Härligt med människor som är helt oförställda och naturliga.Heja på dig.👍☺

 3. Tur man inte är politiker jag har också en massa ”kränkande” bilder på mitt VK…men jag är sällan där kanske en-två gånger i månaden.

  Jag är upptagen med Petterssons blogg Fria-Tider Nyheter idag Thoralfs blogg och Exakt24 samt Hockeyallsvenskan.

  PS: Spelar rätt mycket schack online också…Hjärngympa är aldrig fel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: