Jonas Sjöstedt avgår


INRIKES. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt ställer inte upp för omval på kongressen i vår. Det har han idag meddelat partikamrater på ett internt möte. Det innebär att en ny partiledare väljs på Vänsterkongressen som hålls i slutet av maj.

-Pettersson säger att Jonas är 55 år, han var EU-parlamentariker 1995–2006, riksdagsledamot från 2010 och fortfarande så det är nog inga problem att gå i pension om han nu vill det.

Jonas fru Ann Måwe är ambassadör i Vietnam och han vill umgås med familjen och tänker flytta dit.

Mitt tips på ersättare är Rossanna Dinamarca, kvinna och invandrare. Hatar SD och älskar invandring.

Rossana Dinamarca. Bild Anders H Licens CC BY-NC 2.0

 

Om Jonas Sjöstedt på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


18 responses to “Jonas Sjöstedt avgår

 • Tomas

  Det är våra pengar som kommunisten tillåts ta med sig till Indokina, därtill att pengarna kommer att räcka j#vligt länge, därborta.

  Det enda rätta är naturligtvis att konfiskera alla kommunistens tillgångar samt dra tillbaka dennes svenska medborgarskap när landförrädaren väl lämnat(övergett) vårt älskade Sverige.

  Gillad av 1 person

 • karlgunnareriksson

  Jag undrar om Jonas sökt asyl för sig och sin familj i Vietnam med tanke på all bombterror i Sverige. Massinvandring och mångkultur kanske inte var så lyckad satsning för vänstern ( undantag Framåt Sverige ). Dessutom att frånsäga sig EU – motståndet , vilket gjorde att det blev fritt för alla medborgare i EU att arbeta i Sverige. Den tidigare reglerade arbetskraftsinvandringen ( innan EU-medlemskap ) var en förnuftig hållning och kan återställas om vi går ur EU. Men V – partiet vill tydligen inte återställa reglerad arbetskraftsinvandring i och med deras nyvakna intresse för EU. Ett svek tycker jag !

  Gilla

 • Bajen666

  Jag hoppas på stollan Linda Snecker för då lär kommunisterna åka ur riksdagen 2022.

  Hade det inte varit vardag och arbete så skulle jag festa ett par dagar för att fira detta.

  Gilla

 • Grune

  Först står han i riksdagshusets talarstol och talar om hur han vill störta Regeringen. Detta göres för 300-de gången utan att något händer, för ALLA riksdagspartier älskar sossarna. Sedan flyr fanskapet till Vietnam, FY FAN VILKEN YNKRYGG !!!!!!!

  Vilken gång i ordningen är det som den s.k. oppositionen lovar inför det Svenska folket att dom skall hålla EXTRAVAL och avsätta den sittande regeringen. Jag kan icke räkna dem alla.

  Gilla

 • Grune

  Det passar bra för banditen att fly till ett land som ligger långt ner på listan över välfärdsland nu när han inte vill att Sverige skall bli ett land som stiger ur askan i denna lista.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Rosanna Dinamarca ersätter garanterat Sjöstedt, ja det blir bara bättre och och bättre i dagens trygga heliga och mångkulturella Islamistist-Sverige !

  Gilla

 • Fyllfinnen

  55 år och pension, det skulle vara fint det. Och det enda man har behövt göra under sina verksamma år har varit att vilseleda ett helt folk

  Gilla

 • Paul L

  Anledningen till att många landsförrädare/satanister i toppen av pyramiden flyr Sverige nu är för att de snart tänker dra igång WW3. Och då kommer en tredjedel av jordens befolkning dö. Läs Bibeln för mer info, tro på Jesus. Dags att vakna.

  Gilla

 • Kungen

  Önskar att hela regeringen gjorde likadant

  Gillad av 1 person

 • runar

  Jonas Lömskstedt
  först vara med och köra landet i botten sen passar man på o bli pensionär vid 55
  Sverige e fantastiskt sa Bull

  Gillad av 1 person

  • messkalle

   Jonas fru är/blir ambassadör(r)-en i Hanoi Jonas blir dörrmatta men kommer att använda svängdörrarna till finrummen när Kinss och Koreas ledare är tillgängliga.
   I rollen som vänsterbetjänten som skulle spränga Stefans regeringen har han insjuknat för gott och den nye kommer att sakna prästsonens förmåga att prata med den döde guddommen Marx

   Gilla

 • ossie

  Jag förordar Ali Esbati som kommunistledare en äkta babbe och kommunist.

  Gilla

 • Stenbock

  Lär inte bli svårt för kommunisterna att finna en likvärdig…Hela det partiet är ju liksom Sossarna och de Gröna,välfyllda med idioter !
  Nu kan den avgående leva lyxliv som 55-åring,långt borta från det land han medverkat att köra i botten,och nu står på randen till inbördeskrig !

  Gilla

 • Tony

  När skeppet r på väg att sjunka så Lämnar råttorna skeppet
  först, inga jämförerser i övrigt,
  Det bästa är då att Limda snecker tar över, hon är en säker
  garant att partiet kommer att sjunka till MP storlek.

  Gilla

 • volse

  Fel gubbe för helvete!
  Det är svinet och folkfienden Tjocksteffe som skulle avgå.

  Gilla

 • centurion

  Vietnam ? Var det redan fullt i Venezuela ?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Har varit delaktig att ”ordna” terror och snart inbördeskrig i Sverige.
  Då rymmer han till Vietnam, för att inte utsättas för denna terror och detta sönderfall som sker i Sverige.

  Falsk lömsk feg hycklare !

  Gilla

 • Anna

  Tack och hej leverpastej🙋🍸🎆

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: