Stäng

Jonas Sjöstedt avgår

INRIKES. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt ställer inte upp för omval på kongressen i vår. Det har han idag meddelat partikamrater på ett internt möte. Det innebär att en ny partiledare väljs på Vänsterkongressen som hålls i slutet av maj.

-Pettersson säger att Jonas är 55 år, han var EU-parlamentariker 1995–2006, riksdagsledamot från 2010 och fortfarande så det är nog inga problem att gå i pension om han nu vill det.

Jonas fru Ann Måwe är ambassadör i Vietnam och han vill umgås med familjen och tänker flytta dit.

Mitt tips på ersättare är Rossanna Dinamarca, kvinna och invandrare. Hatar SD och älskar invandring.

Rossana Dinamarca. Bild Anders H Licens CC BY-NC 2.0

 

Om Jonas Sjöstedt på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

18 reaktioner på “Jonas Sjöstedt avgår

 1. Det är våra pengar som kommunisten tillåts ta med sig till Indokina, därtill att pengarna kommer att räcka j#vligt länge, därborta.

  Det enda rätta är naturligtvis att konfiskera alla kommunistens tillgångar samt dra tillbaka dennes svenska medborgarskap när landförrädaren väl lämnat(övergett) vårt älskade Sverige.

 2. Jag undrar om Jonas sökt asyl för sig och sin familj i Vietnam med tanke på all bombterror i Sverige. Massinvandring och mångkultur kanske inte var så lyckad satsning för vänstern ( undantag Framåt Sverige ). Dessutom att frånsäga sig EU – motståndet , vilket gjorde att det blev fritt för alla medborgare i EU att arbeta i Sverige. Den tidigare reglerade arbetskraftsinvandringen ( innan EU-medlemskap ) var en förnuftig hållning och kan återställas om vi går ur EU. Men V – partiet vill tydligen inte återställa reglerad arbetskraftsinvandring i och med deras nyvakna intresse för EU. Ett svek tycker jag !

 3. Jag hoppas på stollan Linda Snecker för då lär kommunisterna åka ur riksdagen 2022.

  Hade det inte varit vardag och arbete så skulle jag festa ett par dagar för att fira detta.

 4. Först står han i riksdagshusets talarstol och talar om hur han vill störta Regeringen. Detta göres för 300-de gången utan att något händer, för ALLA riksdagspartier älskar sossarna. Sedan flyr fanskapet till Vietnam, FY FAN VILKEN YNKRYGG !!!!!!!

  Vilken gång i ordningen är det som den s.k. oppositionen lovar inför det Svenska folket att dom skall hålla EXTRAVAL och avsätta den sittande regeringen. Jag kan icke räkna dem alla.

 5. Det passar bra för banditen att fly till ett land som ligger långt ner på listan över välfärdsland nu när han inte vill att Sverige skall bli ett land som stiger ur askan i denna lista.

 6. Rosanna Dinamarca ersätter garanterat Sjöstedt, ja det blir bara bättre och och bättre i dagens trygga heliga och mångkulturella Islamistist-Sverige !

 7. 55 år och pension, det skulle vara fint det. Och det enda man har behövt göra under sina verksamma år har varit att vilseleda ett helt folk

 8. Anledningen till att många landsförrädare/satanister i toppen av pyramiden flyr Sverige nu är för att de snart tänker dra igång WW3. Och då kommer en tredjedel av jordens befolkning dö. Läs Bibeln för mer info, tro på Jesus. Dags att vakna.

 9. Jonas Lömskstedt
  först vara med och köra landet i botten sen passar man på o bli pensionär vid 55
  Sverige e fantastiskt sa Bull

  1. Jonas fru är/blir ambassadör(r)-en i Hanoi Jonas blir dörrmatta men kommer att använda svängdörrarna till finrummen när Kinss och Koreas ledare är tillgängliga.
   I rollen som vänsterbetjänten som skulle spränga Stefans regeringen har han insjuknat för gott och den nye kommer att sakna prästsonens förmåga att prata med den döde guddommen Marx

 10. Lär inte bli svårt för kommunisterna att finna en likvärdig…Hela det partiet är ju liksom Sossarna och de Gröna,välfyllda med idioter !
  Nu kan den avgående leva lyxliv som 55-åring,långt borta från det land han medverkat att köra i botten,och nu står på randen till inbördeskrig !

 11. När skeppet r på väg att sjunka så Lämnar råttorna skeppet
  först, inga jämförerser i övrigt,
  Det bästa är då att Limda snecker tar över, hon är en säker
  garant att partiet kommer att sjunka till MP storlek.

 12. Har varit delaktig att ”ordna” terror och snart inbördeskrig i Sverige.
  Då rymmer han till Vietnam, för att inte utsättas för denna terror och detta sönderfall som sker i Sverige.

  Falsk lömsk feg hycklare !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: