Stäng

Bebisbonus

Det föds för få barn i Ryssland. För att råda bot på detta har man infört en bebisbonus vilken ger kvinnor som föder sitt andra eller ytterligare barn en bonus på cirka 70 000 svenska kronor.

Detta har inte gett önskat resultat, så nu vill Putin öka bonusen till motsvarande 100 000 svenska kronor och att även förstföderskor erhåller den fr.o.m. nu. Ett tips till Putin. Gör som i Sverige. Utlova generösa bidrag utan att ställa motkrav och vips anländer hundratusentals människor från kulturer där många barn är legio snarare än undantag.

Omni

9 reaktioner på “Bebisbonus

 1. @Maja2, angående inskolning av vissa grupper, kursavsnitt preventivmedel .
  Är det inte bättre att Socialdemokraterna använder sin kunnande från då när de kastrerade oönskade individer?

 2. En undersökning från Novus i december förra året visar att 55 procent av de svenska väljarna idag INTE uppfattar Ryssland som ett hot; 37 procent uppfattar Ryssland som ett hot. Vid den förra undersökningen 2014 var siffrorna de motsatta.
  De väljare som är mest positiva till Ryssland finns hos S, V och SD. 2 av 3 (67 procent) SD-väljare ser inte Ryssland som ett hot. De enda partier där en majoritet ser Ryssland som ett hot är Centern och Liberalerna.
  Så den hatfyllda anti-ryska propagandan från S/-MP-regeringen och de övriga partierna samt ÖB och etablissemanget tycka ha haft motsatt effekt på de svenska väljarna.

 3. En bra politik…heja Putin, här i Sverige kommer snart det motsatta du får böta om du får ett etniskt Svenskt barn.

  1. Ett vitt barn särbehandlad i förskolan , mobbad i skolan, rånad och våldtagen i tonårsåldern, hemlös vid 20 år, arbetslös likaså.
   Ungdomar ,flytta utomlands, ni har ingen framtid här.
   I Sverige är ni inte prioriterade.

 4. Bra Putin, men i ”sverige” är det FÖR sent! Detta skulle ha gjorts redan i slutet av 1980-talet. Nu skulle det bara leda till att utlänningarna skulle skaffa ÄNNU fler barn än de redan gör!

 5. Ungern tillämpar det . Ju fler barn desto bättre erbjudanden från staten.
  Sverige behöver snart ge lektioner till vissa grupper om preventivmedel.

  1. Ungern är ett fantastiskt land på många sätt.
   Där vågar inte extremvänstern lyfta upp sin fula tryne och tumma ner vettiga åsikter.
   Vi skulle behöva en Thomas Åberg som fäller dessa värdelösa tysta anarkister , som tummar ner här.Och gapar på stan i kör ,ensamma är de svaga och rädda kissar säkert i byxorna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: