Ska Veronica Palm be sin barn om ursäkt?


INRIKES. -Pettersson undrar om Veronica Palm (S) kommer att be sina barn om ursäkt? Hennes, socialdemokraternas och miljöpartiets politik syns verkligen med miljoner ny invandrare som ska ha bostad men som liknar Veronica Palm och hellre försörjs av skattebetalarna än arbetar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Ska Veronica Palm be sin barn om ursäkt?

 • ruben

  Det här lilla hörnet av världen har extrema aktivister mha. UD bjudit ut till hela Mellanöstern och hela Nordafrika för betald gratisvistelse utan villkor.

  Gilla

 • G Nordström

  Vem skulle vilja anställa henne?
  Kanske en mulla i Bagdad

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Vi får hoppas att hon dör barnlös när man tänker på att hon är en av dessa som utsätter oss och våra barn för detta elände.

  Gilla

 • Tony

  Hon kan tänka sig tillbaks till 1994 bäst hon vill, den tiden kommer aldrig tillbaks för sossarna igen.
  Och vill hon göra sina barn stolta kan hon ju gå ut Arbetsmarknaden och söka sig ett jobb istället för att leva av skattebetaklarna!

  Gilla

 • ponnsan62

  Ingen särskild trevlig individ tycker jag!

  Gilla

 • messkalle

  Tips till kvitter:;
  Fru Palm, Socialdemokratins Pinocchio!

  Gilla

 • Kungen

  Hur jävla dum i huvudet kan man vara ???

  Gilla

 • whatthefeng

  Varför skulle hon göra det? Barnen är säkerligen tacksamma över att ha en mamma med rätt partibok. Åtminstone i nuläget.

  Det enda barnen behöver vara oroliga för är sin mamma vid framtida regimskiften. Kanske sig själva också om dom redan skaffat sig partibok.

  Kommande regeringar kommer kanske att reducera ansvariga politikers pension till fattigpensionärs nivå. Ändra grundlagen om det så behövs.

  Kommande regeringar kommer kanske att ställa journalister till svars för att ha ljugit och undanhållit fakta för våra medborgare, Ändra grundlagen om det så behövs.

  Kommande regeringar kommer kanske identifiera de ämbetsmän på alla våra verk som är ansvariga för dagens elände. Ändra grundlagen om det så behövs.

  Kommande regeringar kommer kanske att gräva så djupt att alla – från röstboskap till politiker – hålls ansvariga för Sveriges tillstånd och ställs inför rätta. Ändra grundlagen om det så behövs.

  Gilla

  • messkalle

   @wtf, missförstå inte f-et.
   Du är optimistisk, bra. Det finns ett värre scenario för dom goda och oss onda but wtf – jag är död då, men ”Alla uppgifter att motståndet har upphört är felaktiga ”

   Gilla

 • ossie

  Det stolpskottet har ett IQ som inte når upp till en fiskmås.

  Gilla

 • Stenbock

  Medan man i Abzurdistan börjat vakna upp,för vad invasionen av olika arter inneburit finns i Tyskland,som ju även sitter med skägget i brevlådan,andra bekymmer.
  På en motorträff bland ” rockers”,ankom Adolf åkande i en sidovagn,till träffen:
  https://www.krone.at/2077708
  Detta har orsakat stor förtvivlan,ända upp på stats-nivå. Att figurera som AH anses där som ett grovt brott !!
  Helgens uppträde var inte det första.För c:a två år sen promenerade en annan kopia runt i München,och lät sig fotograferas !
  Därav lär vi oss,att olika länder har olika bekymmer !!

  Gilla

 • Bajen666

  En otäck baktikhäxa som åker räkmacka på våra skattepengar, och ja hon ska be hela Svenska folket om ursäkt för att hon är en sketen socialdemokrat med noll koll.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man måste ha någon som helst skam i kroppen för att kunna be om ursäkt !
  Skam i kroppen saknas alltid helt hos landsförrädare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: