Vad är det Alex Schulman inte förstår?


MEDIA. I ett Facebook-inlägg som på lördagskvällen hade delats 35 000 gånger beskriver Iréne Lindblad ett besök till Södersjukhusets akutavdelning tillsammans med sin 83-åriga mamma. Det är en brutal läsning, hjärtskärande, jag hade svårt att ta mig igenom texten. Aldrig förr har jag läst en så uppgiven och samtidigt exakt rapport om hur illa ställt det är med den svenska sjukvården, skriver Alex Schulman på Expressen

Alex Schulmans krönika avslutas med dessa rader: ...”Regering och opposition var överens – nåt måste göras, och nu skulle det till och med ordnas breda, partiöverskridande samtal för att få bukt på problemet. Och det är klart att det är trist att kriminella dödar varandra, men ingen kan väl rimligtvis påstå att det är viktigare än att se till att stoppa den pågående vanvården på svenska sjukhus. Varför finns det inga breda, partiöverskridande samtal om detta, vårt samhälles största problem? Varför pratar de bara om migration? Varför är det i övrigt helt tyst? Varför gör ingen något?”

-Pettersson undrar vad det är för fel på socialdemokraten Alex Schulman? Begriper inte herr Schulman sambandet mellanorsak och verkan? På tio år har vi tagit emot mer än 1,2 miljoner migranter som kostar mer än de tillför, det blir konsekvenser av detta. Allt påverkas av migrationen på ett avgörande sätt, även akuten på Södersjukhuset.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Vad är det Alex Schulman inte förstår?

 • per22

  Alex Schulman.
  Det är politiskt korrekta bortskämda skitungar som du, som är starkt bidragande till att det ser ut som det gör i dagens samhälle. Välkommen till verkligheten. Den kommer även att drabba dig.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vissa har blivit solkläckta på en sten !

  Gilla

 • Mm

  Ja, så här blir det när folket röstar på sossarna o de övriga i 7-klövern. Då drabbas barn, ungdomar, äldre. Och det kommer att bli ännu värre när nästa s.k flyktingvåg kommer till Europa. Samt alla de som är hemma på semester!!! i sina s.k farliga hemländer.

  Gilla

 • Nicklas

  Ja för vissa trillar aldrig polletten ner.

  Gilla

 • Tony

  Klart att Alex Schulman inte begriper det, han har aldrig
  begripit något, han är ju dessutom Sosse, och då är det
  helt logiskt att spela dum!

  Gilla

  • Maja 2

   Spela dum.Han ÄR dum .Han har tjänsten som skribent bara för att han företräder rätt partifärg.
   M:a.o en samhällsparasit.

   Gilla

  • Per Molin

   Sossar behöver inte spela dumma, deras politiska val visar att de ÄR dumma i huvet.

   Gilla

 • Maja 2

  DET HÄR , ALEX SCHULMAN ,BÖR DU SKAMMAS FÖR OCH UPPMÄRKSAMMA!

  https://www.expressen.se/nyheter/carl-16-mordades-var-alskad-med-stort-hjarta/

  Carl Fredrikson, 16, dödades i går under ett bråk i Björklinge.

  Den misstänkte, en tonårspojke, sitter anhållen misstänkt för mord.

  Nu berättar familjen om sorgen.

  – Man kan prata om ett barn man älskar i timmar. Han var älskad med stort hjärta och stort civilkurage, säger Carls pappas sambo, Lena Svanborg.”

  Vågar vi släppa våra ungdomar ut i sitt eget land?

  Gilla

 • Tomas

  https://gab.com/daccraft

  Läs Darco Crncevic på gab! Han har rätt om det svenska tillståndet i varenda mening han skriver.
  Visst, det är rättframt och hårt men sant.

  (ni kan läsa med en helt vanlig webbläsare, behöver inte ha något installerat)

  Gilla

  • Maja 2

   2d
   Darko Crncevic ??@daccraft
   Surprised? Don’t be. Here’s a pic of her signing shit in Iran (with a veil of course because of feminism) and another one where the prime minister of Sweden has his female minister parade in front of Iran’s leader (with veils because, you know, feminism).

   Swedes. Starting to think they’re born insane.”

   Tack för länken.
   Helt suverän ,skulle förtjäna egen tråd.

   Gilla

 • ossie

  Att den dumme jäveln född med silversked i mun ska förstå eller bry sig om hur vanligt folk har det är ju att begära för mycket. Man önskar att han själv råkar ut för en olycka och hamnar på kaosakuten. Men han räknar väl med att få gå i gräddfil då också.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ja, alla skjutna, knivhuggna och misshandlade påverkar ju naturligtvis inte sjukvården!

  Gilla

 • Maya

  Landstingen bör avskaffas.Låt varje sjukhus vara självförsörjande och oberoende av externa aktörer.Förr hade varje sjukhus eget kök,eget tvätteri , egen städpersonal,egen personalstab,eget lab,eget vaktmästeri ch egna hantverkare.I dag har det mesta lagts ut på entrepenad som kräver nya upphandlingar med jämna mellanrum.Se bara på senaste datastrulet då allt blev lamslaget p.g.a.detta.Landstingspolitiker som inte har en aning om vad som behövs är satta att bestämma över vårdvolymer m.m.Man kan inte skära i vården hela tiden när vårdtagarantalet ökas det måste väl var och en begripa.När det gäller Herr Schulman så bör han nog tänka ett varv till och försöka förstå orsak och verkan hur obehagligt det än är att erkänna problematiken med den vansinniga migrationspolitiken som har förts.Det är bara att se hur det ser ut på våra akutmottagningar runt om i landet.Man får prioritera skottskador och knivskador av väl kända orsaker och det är inte Kalle och Pelle som har råkat i luven på varandra..

  Gilla

  • Anders Nilsson

   Vi måste spara i sjukvård. skolor och åldringsvård. Till skillnad från försörjningsstöd är dessa områden inte skyddade av lagen. Försörjningsstöd måste därför betalas i första hand.

   Gilla

 • Anders Nilsson

  För några år sedan var jag med om en trafikolycka. Jag kom till akuten med ambulans och las i en korridor för att vänta. Efter tre timmar rullade de in mig i ett eget rum så att jag inte längre skulle se de skrikande horderna när de trängde sig före i kön. Efter 7 timmar var det till sist min tur.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Inte så märkligt egentligen, för att förstå samband och konsekvenser måste man ha förmåga till logiskt och brett tänkande. Schulman tillhör sannolikt de människor som har svårt att gå på en rak linje och tugga tuggummi samtidigt?

  Gilla

 • Kungen

  Han fattar noll och intet. Han är vänstervriden och kan därmed inte tänka själv…..

  Gilla

 • Stefan SH

  ”… och han sa lågmält : Ovärdigt….”

  Där är problemet.
  Lågmält.
  Vår undergång.
  Tjena!

  Gilla

 • Bajen666

  En PK-marinerad idiot möter verkligheten men kan likt förbannat inte lägga ihop 1+1….kan det bero på svag begåvning kanske.?!!

  Gillad av 1 person

 • Arg blatte

  Sverige har slutit avtal med globalisterna. Är nog det enda sättet Sverige kan behålla sin höga levnadsstandard. Den dagen exporten avtar dör Sverige.

  Men medan landet faller ner i avgrunden sitter dumsvensson och klagar online. Samlas och gör något konkret.

  Gilla

 • Argus

  Det finns en lösning. Vi har alla fått höra gång efter annan att det fullkomligen vimlar av högutbildade, inte minst sjukvårdspersonal, bland de asylsökandena. Varför inte bilda en parallell sjukvårdsorganisation av dem för just utomeuropeiska invandrare. De är ju utbildade, enligt MSM, och någon språkutbildning behövs ej då de redan talar samma språk som patienterna. Eftersom det inte finns alternativa arbetsgivare kan lånen hållas måttlig. När väl de är etablerade kan vi hänvisa de som fyller upp akuternas väntrum till dem.

  Det håller på att hända något när till och med SVT kör reportage om falska identiteter och mantalsskrivningar.

  Gilla

 • age

  Om den där Schulman är socialdemokrat så vet han säkert att S har kontrakt med muslimerna
  om att införa islam i Vårt Fosterland!
  – att kontraktet dessutom lovar att muslimerna ska få framträdande positioner i viktiga styrelser
  i Sverige, inklusive regeringen, gör ju också att välfärden går ner för oss svenskar.

  http://socialdemokraterna kontrakt 1999
  – där finns hela LANDSFÖRRÄDERIET att läsa, begrunda, bli arg och ledsen för!
  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA, sålde Sverige till främmande makt!

  Notera att ett av de värsta brotten i modern tid mot Vårt Fosterland är nertystat!
  Notera att vår ”säkerhetspolis” blundar för LANDSFÖRRÄDERI när det gäller
  socialdemokrater och muslimer!
  Landsförräderi borde bestraffas med långa fängelsestraff!
  => kanske något att beakta inför nästa val i Sverige?

  => Vår tid är ute ! …..? – eller?

  Gilla

  • Fiona1177

   Jag tror att det är makter betydligt starkare än lilla Sverige som ligger bakom detta nedmonterande av vår (och övriga Europas) välfärd o.dyl. Tyvärr har vi väldigt svaga ledare i vårt land som inte törs/vågar sätta sig mot detta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: