Det fattas många ursäkter i Iran!


UTRIKES. Efter att Irans president Rouhani bett om ursäkt för att ha skjutit ned det ukrainska flygplanet av misstag kräver många iranier en ursäkt för att ha regering dödade 1.500 demonstranter över hela Islamiska republiken under protesterna i Iran som började i mitten av november. Dessutom borde alla tusentals som arresterats släppas med en ursäkt.

Pettersson skulle gärna se en ursäkt för 40 år av islamskt förtryck i Iran och 1600 år av islamskt förtryck med miljoner döda över världen. Islam är ett brott mot mänskligheten.

General Amir Ali Hajizadeh är befälhavare för Revolutionsgardets luftförsvarsstyrkor. Det är mannen som Irans regering pekar ut som ensam ansvarig för morden på 176 oskyldiga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Det fattas många ursäkter i Iran!

 • Kenth Andersson

  Och i Sverige !

  Gilla

 • centurion

  När Trump lyckas likvidera en(1) iransk slaktare reagerar PK-media med att såga USA jäms med fotknölarna. Och detta hat vevas om och om igen, dagarna i ända. När så Iran slaktar 167 !!! st. flygresenärer reagerar PK-media med att hänga ut Kent Ekeroth !!! för att ha talat sanning på Twitter.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Gott så . Ner på knä med islam och en regelrätt halalslakt på hela konceptet islam . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Weronica Selby

  Det ar det basta jag har last ” Islam ar ett brott mot manskligheten”

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Risken är stor att den iranska flygvärnsoperatören går samma öde till mötes dom dialyssköterskan i Linköping: Personen längst ner i befälskedjan kölhalas, resten går fri…

  Gilla

  • Sofia

   Fast egentligen är det förstås de vita heterosexuella männens fel.. De har utvecklat allt från att ha upptäckt allt via vetenskap till flyg, mikroelektronik, datorer, avancerad programmering, satellitteknik och robotsystem. Problemet med allt är förstås att den vita mannen skulle använt allt till att en gång för alla göra sig av med mänsklighetens inferiöra skräp-DNA = de som inte utvecklat något och heller inte kan på dennes nivå. Och som bevisas i detta fall, inte ens behärskar den vite mannens utvecklade teknik.. Som att släppa in chimpanser på Grand Hotel under parollen ”alla likas värde”.

   Gilla

 • Urban Lindgren

  Ja, Pettersson.
  Du har som vanligt sagt det som behöver sägas.

  Islam ÄR ett brott mot mänskligheten!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: