Putin: ”Enorma framsteg” under mötet med Assad

MELLANÖSTERN. Rysslands president Vladimir Putin är på sitt första besök i Syriens huvudstad Damaskus sedan kriget började under 2011. Enligt Putin har det skett ”enorma framsteg” under mötet mellan honom och Syriens Bashar al-Assad i dag i Damaskus, rapporterar AFP/Omni.

Kremls talesperson Dimitrij Peskov säger till nyhetsbyråerna Interfax, RIA och Tass att Putin har betonat att man tagit ”enorma kliv mot att återställa Syriens territoriella integritet”.

-Pettersson har inga bilder från mötet så vi tar det om när Putin ringde Stefan i valrörelsen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Putin: ”Enorma framsteg” under mötet med Assad

  1. Jaha du Obama. Nu är det Putin som fixar det som du ställde till. Samtidigt som du försöker skylla på Trump. Tänk att man börjar tänka på Putin som en statsman. Ja, en som egentligen borde få ett Fredspris i stället för du Obama med din skränfock från Demokratiska partiet i US.

  2. Hehe humor på hög nivå.

    Ja Putin verkar vara bra för Mellanöstern till skillnad ifrån EU och till viss del USA.

  3. Hur hade det sett ut i Syrien, Mellanöstern och även i Europa om inte Ryssland 2015 hade tagit ställning i konflikten med denna beslutsamhet och kraft?

Kommentera