Malmö får drygt 6.000 miljoner i bidrag 2020

SKATTER. Malmös hantering av socialbidrag sågas internt – fusk bekämpas inte. En studie med över 1000 socialsekreterare avslöjar att Malmö är generösare med socialbidrag än Stockholm och Göteborg. Samtidigt får kommunen hård kritik av sina egna revisorer: Bidragsfusk bekämpas inte och bidraget varierar – beroende på var i staden du bor.

-Pettersson antar att fusket inte bekämpas för att det är invandrare som fuskar i det mångkulturella Malmö…

https://twitter.com/AnnHHeberlein/status/1213747643186384896

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Malmö får drygt 6.000 miljoner i bidrag 2020

  1. Då blir där kontanter nog till att reparera statyn,av deras berömde Jugoslav Zlatan ! 😉
    Kanske t.o.m. åt en liknande i Rosengården,av deras nya stjärna Allan ?

  2. Här borde, tycker man, de ansvariga politikerna i regeringskansliet reagera. utjämningsbidraget till Malmö ökar ganska mycket år för år. Man borde inse att något är fel någonstans. Men uppenbarligen sticker man, på känt svenskt maner, ner huvudet i sanden och hoppas att allt har löst sig då man tittar upp igen.

    Ett tips, det löser sig inte av sig själv. Någon måste agera och jag tror att sossarna vid nästa val nog är ganska glada om de förlorar regeringsmakten för då måste någon annan städa upp det hela.

    Nu ska man ju inte dra alla invandrare över samma kam, men hur många tror egentligen att invandrare av en viss religion är intresserade av att jobba och betala skatt till den svenska välfärden och svenskarnas pension. De har ju redan sitt på det torra med en massa olika bidrag, som de tackar sin gud för att de får inte de svenska skattebetalarna.

  3. Den enskilda soc.sekreteraren betalar nog hellre ut för mycket än för lite.I princip så blir det ju nästan en rånsituation.Man hotar sig till pengar.Man lever fan om man inte får som man vill.Möbler kastas runt.Att någon överhuvudtaget vill vara soc.sek.i Malmö är förvånande.Det man måste göra här är en systemförändring av stora mått.Men det måse upp på ett högre politiskt plan.Den enskilde soc.sek.ska inte behöva riskera liv och hälsa för att man ger avslag på ansökningar.

    • Så är det säkert i många fall. För hur många väktare behövdes egentligen på våra socialkontor på 70 talet jämfört med idag. Och de är väl där av en anledning.
      Förr då var det skamligt att behöva gå till socialen. Idag verkar det mer som att det är en skyldighet för samhället att betala ut.

  4. Malmö ska inte ha en krona. Det kan dom fixa med effektivisering och skattehöjning.
    Då kanske dom röstar bättre nästa gång…

  5. Den politik som finns i Malmö, är samma politik socialdemokraterna försöker styra Sverige med. Tacka fan för att det går åt helvete!

  6. Grattis Malmö!
    Vi, i Södertälje, hade det problemet för ca 20 år sedan.
    Då invaderades vår fina stad av turkar/syrianer.

    => Efter en av tidernas största polisutredning (näst Palme –
    utredningen), med hjälp av eget banksystem (”plastkassen”
    + bidragskupongen) och ett raffinerat ”konkurssystem” har
    invällarna nu ockuperat norra delarna av Södertälje med
    sina marmorslott.

    Malmö! – se tiden an! – invällarna kommer att ”ta hand om”
    er stad också!

    – och ni Malmöbor, gör som vi, f.d. Södertäljebor => fly!

    Anm.: Södertälje var också styrt av LANDSFÖRRÄDARNA,
    socialdemokraterna!
    = allt har ett pris!
    = som man bäddar (=röstar) får man ligga (=lida)!

  7. Den olönsamma staden har snart jagat bort alla judar också. Ett surt samhällsfacit i Sverige, som bör beivras i stället för 6 miljarder i belöning. Obegriplig nedrivning av ett storstadssamhälle.

  8. Sveriges tredje största stad samt nordens sjätte är ett sketet socialfall, hoppas du är nöjd Katrin Stjernfeldt Jammeh med vad du har åstadkommit eller rättare sagt ställt till med.

      • Du har helt rätt den rövaren och antisemiten är varken glömd eller förlåten, men just nu så är det Katrin som styr och ställer i skithålet Malmö så just nu är det hon jag retar mig mest på.

  9. Kan nog också vara så att någon brusha fått anställning inom den delen där dom ger ut pengar, sedan en brusha till som kollar upp att ingen fuskar med bidragen. När flera brushor är anställda så finns inget fusk, och betalningen kan tillämpas efter vad brushan tycker är ok

  10. Jag har varit i branschen och konstaterar att många flyktingar utbildat sig och fått tjänster där det ska fördelas skattepengar. Då blir de extra generösa mot sina landsmän och släktingar.

  11. Malmö, SAP; skyltfönster framtidsstaden. Efter 40 år som boende där flyttade jag, hur fan kan någon frivilligt flytta dit. Med politiker som världsfrånvända godhets apostlar är stan med farten hos ett höghastighetståg på väg ner i källaren. Men svenska folk bry er inte, det är bara era pengar

  12. Det var väl så att om någon elev skolkar så mycket att han eller hon inte får studiebidrag så kompenserar Malmö familjen med motsvarande belopp.

Kommentera