Stäng

Det bästa löftet Stefan Löfven kan ge är att inte ge några löften för alla spricker

INRIKES. Mannen utan ansvar och mannen som inte såg det komma, trots hjälp av tusentals rådgivare och experter, statsminister Stefan Löfven (S) skriver idag i Aftonbladet om hur socialdemokratin ta sitt ansvar för att klara Sveriges problem. 

-Pettersson säger att socialdemokraternas svar brukar vara att inte ta ansvar för något och skylla på Sverigedemokraterna eller tidigare regeringar.

Twitter

 

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 reaktioner på “Det bästa löftet Stefan Löfven kan ge är att inte ge några löften för alla spricker

 1. Är det verkligen försvarbart att fylla våra fängelser med utländska brottslingar.
  Till vilken nytta?

 2. FEL. Det bästa löfven kan göra för folket och landet är att ta sin s.k. regering med sig och flyga till månen. Där kan dom stanna 😄😄

 3. Polisens nya elbilar klarar inte av polisiärt arbete t.ex. i form av utryckningar och jaga bilar.

  En till genus-miljö-migrations-skandal med andra ord. ’

  Alla Gretabilar de köpt in kan vara bortkastade skattepengar.

 4. Lågt begåvad ??????Han kan inte ens stava till begåvad.Han borde få nobelpriset i världens sämsta ledare.Tyvärr finns inte sådant pris. AVGÅ 2020 AVGÅ MEDAN DU KAN INNAN FOLKETS VREDE HINNER I KAPP DIG OCH BLIR UTSPARKAD FRÅN RIKSDAGSHUSET. AVGÅ AVGÅ AVGÅ MAKE MY DAY.

 5. Försöker han vara rolig, landsförrädar-pajasen. Han, som tillsammans med kumpanen Fredrik har gjort allt för att förpassa vårt gamla land till avgrundens djup. Att han skulle vara lösningen på vår otrygghet, när han är den högst ansvariga för förfallet, blir ju bara löjligt. Det vore som att sätta getabocken till trädgårdsmästare, eller ärkebiskopen till att värna de kristna. En fullständig paradox, alltså.

 6. Vad är det för fel på karln ? Att säga att man är stolt över vad man åstadkommit !!! Man undrar ju om han är riktig i knoppen ? Det trillar ju bara ut grodor utan verklighetsförankring ur denne man.Men,man får ju se det positivt.Han är en bra valarbetare för SD.

 7. Ny julsångstext
  dumberg drygeman karl petter och jag snoozade till och missade att nånting kom
  nåt som förstörde landet men vi har det bra
  sitter i trygga värmen med säpo i dag, fast vi har tappat vapen finns puffrorna kvar

 8. Om man ska prata om att vara överbetald till det man presterar.

  Så vet jag en svensk statsminister, som konkurrerar om topplatsen på den listan. Sedan många år.

  1. Hela regeringen köar, överbetalda underutbildade
   har knappt klarat av partiboksgymnasiets första kapitel
   ta makten o behåll den

 9. Debattartikeln i Aftonbladet med alla vidlyftiga visioner och löften undertecknades av …

  ”Stefan Löfven, partiordförande (S)”

  Debattartikeln i AB innehöll till stora delar samma utspel som fanns i Löfvens ”jultal” i Visby den 15 dec. 2019 då han uttalade sig som Sveriges statsminister.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=SpKDHTPTkRQ&w=560&h=315%5D

  Löfven avstod i sitt ”jultal” åter igen att tillönska åhörarna på plats samt hela det svenska folket en God Jul och ett Gott Nytt år 2020.

  En eftergift Stefan Löfven sannolikt gjorde medvetet ännu en gång gentemot muslimerna och islamisterna, vilka avskyr att våra kristna högtider och traditioner firas i Sverige.

  Länk till texten i Löfvens ”jultal” i Visby 2019 på länken nedan:

  https://www.socialdemokraterna.se/vart-parti/vara-politiker/tal/jultal-2019

  Med ett väljarstöd för Socialdemokraterna på för närvarande endast c:a 22- 24% är Stefan Löfven inte det minsta trovärdig eftersom han sitter fast i ett JÖK-avtal med MP + stödpartierna C & L.

  Han talar som en diktator som egenmäktigt kan lova och göra som han vill … när han i verkligheten måste kompromissa med sina samarbetspartier och kommer dessutom att sakna de nödvändiga ekonomiska resurserna. P g a en inledd lågkonjunktur stiger arbetslösheten och Sveriges redan urusla finanser försämras ytterligare. Vår valuta SEK har redan under lång tid fallit kraftigt och riskerar att falla ytterligare i värde framöver.

  Utvecklingen riskerar gå exakt i den motsatta riktningen mot vad han målat upp i sina tomma utspel.

 10. Jag har hört ryktesvägen att sossarna spenderar miljarder på propaganda på Internet. Inte vanlig reklam utan spökskrivare som skriver positivt om dem, kan någon bekräfta detta eller berätta hur det förhåller sig med den saken?!?

  1. De hade en trollfabrik på Sveavägen 68. Men lönen var inte mer än 60-70 tusen i månaden. Men så glömde de också ibland ändra i systemet så de gick att spåra dem. Precis som Strandhäll, antagligen i fyllan. Skrev positiva kommentarer om sig själv på Twitter

 11. Eller som någon sa till Mr. Bean en gång : ”Gör ingenting, så kan ingenting gå fel”. Och då var ju ändå han en begåvad figur i jämförelse…

 12. I de två sista valen har lokala partier fått allt fler röster och makt i kommuner och landsting. Folk är trötta på traditionella partier som håller partilinje och bär med sig åratal av konflikter med andra traditionella partier.

  Folk vill ha något nytt. Någon som bryta sig om dem och kommuner och landstinget. Jag tror att traditionella partier sjunger på sista refrängen och är desperata. Nu med den senaste eu domen om att eu erkänner Katalonien i Spanien som en självstyrande ort är spiken i kistan för Sverige. Vad händer när 290 kommuner pekar på självstyrande och rätten till detta? Då är regeringen körd.

  Vem som helst kan inte promenera in på sossarnas kongress och säga att man vill bli statsminister. Så uppenbarligen har gräddan av sossarna både röstar och stöttat löfven.

  Så allt hänger inte på en person då vi inte är en full ut diktatur än. Regeringen och dess ministrar låter myndigheter som de själva styr uttala sig restriktivt i media vilket gör att folk är arga på migrationsverket och polisen och Försäkringskassan.

  Men vi har inte myndighets styrning i landet. Varje år får alla myndigheter ett regleringsbrev från regeringen vad exakt de ska göra och fokusera på.

  Så att skylla allt på löfven är en jäkligt enkel lösning som INTE kommer lösa något.

  Jag rekommenderar ALLA att gå med i ett lokalt pari i komun eller landsting eller varför inte starta ett eget. Tillslut kommer alla traditionella partier bli utslagna varken de vill eller inte…

 13. Löfven hade rätt om en sak, det är mest raketforskare som kommer hit. På ett enda dygn kom 100 larm om incidenter med fyrverkerier och raketer.

  Ormet är löst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: