Stäng

Åkessons hårda ord om Löfven: ”Gjort oerhörd skada”

INRIKES. Lördagen den 23 november 2019 omvaldes Jimmie Åkesson (SD) som partiledare för ytterligare två år. I det efterföljande talet valde han särskilt att fokusera på Stefan Löfven. Efteråt intervjuade Expressen Åkesson om varför han kritiserar statsministern så hårt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Åkessons hårda ord om Löfven: ”Gjort oerhörd skada”

 1. Mer korrekt: Vi riktiga svenskar har tillåtit sittande regering att skada vårt älskade Sverige.

  Så, det är i grunden vårt fel. Eftersom demokrati är…skall bestå 24 h/365 dagar av ett år.
  …vårt fel, vår slapphet gentemot alla de som tillåts styra Sverige.
  Vårt fel, vårt ansvar.

 2. Kungen har pratat Måtte han snart ta över stafettpinnen,, men stackars sate vad media kommer jaga honom jag ber till Gud han orkar och Håller jag hoppas att Folket börjar vakna och se att detta Vänster flum leder Sverige ner i Avgrunden

 3. Sverige, mina drömmarnas land är bara en spillra av vad det en gång varit.

  Den här har jag lånat av en Facebooksida:

  ””En husägare, låt oss kalla honom ”Stefan”,
  hade börjat lägga ut mat i farstun
  och lämnat dörren öppen.
  Då kom det allsköns djur i en strid ström.
  De bet hål i väggen,
  tuggade sönder soffan och skrämde bort katten.
  Då tänkte Stefan att,
  ”-Hmm.. just nu är det en utmaning ..
  men om det kommer ännu mer djur
  så kommer de betala min pension!”
  Därför åkte han slugt till ICA
  och köpte ett matberg och öppnade alla fönster.
  Till slut kröp och krälade det överallt:
  Insekter, rävar, kråkor.
  En granne påpekade,
  att kråkor inte betalar så mycket skatt
  och därför inte kan rädda några pensioner.
  Då blev det liv i Stefans trötta fiskögon.
  Rasist!!!, skrek han i affekt.
  ..Efterhand blev det osämja i byn,
  ty tiden kom, då huset blev fyllt till bredden.
  Då krävde Stefan,
  att grannarna också skulle lägga ut mat
  och öppna sina dörrar.
  En granne sa till Stefan, att
  ”Om du slutar lägga ut mat,
  så kommer djuren stanna i skogen!”
  Då blev Stefan vred..
  ”-Det handlar om att ta ansvar,
  att alla skall ha det bra!!”, sade Stefan.
  ..Men ingen granne la någonsin ut någon mat.
  Till slut hade Stefans hus blivit helt genomtuggat,
  och det var stora hål i taket.
  En mörk natt när höststormarna rev genom landskapet,
  så ramlade rucklet plötsligt ihop.
  Efter hand glömde grannarna,
  att Stefans hus överhuvudtaget funnits.
  Någon sa sig ha sett Stefan jagas genom skogen
  av kraxande kråkor som hackade honom i flinten.
  Vittnet sa att kråkorna verkade otacksamma ..
  ”-Det var som om, de inte uppskattade,
  vad Stefan gjort för dem .. hemskt”
  Katten kom aldrig tillbaka.”

  1. Om du tycker det skulle jag rekommendera dig att gå till farbror doktorn.
   Hur är det med läskunnigheten och förståelsen?

   1. ”Maja 2”
    Du borde nog gå till Specsavers 🤓 ,för antingen ser du illa eller fattar trögt eftersom du misstolkar vad jag menar.

 4. Jag noterar att ingen nämner det största
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i
  modern tid;
  Kontraktet, som socialdemokraterna skrev
  med muslimerna redan 1999!

  Fattar ni inte hotet?
  Förstår ni inte allvaret?
  Sverige är sålt till muslimerna!
  Övertagandet/invasionen pågår!

  Vi måste agera!

  Vi har ingen nytta av klimatet om
  vi inte har något land kvar.

  1. Var det inte ”barcelona-avtalet” som enkelt går att läsa om, bara man söker på ordet.
   När man läst det är det lätt att förstå varför det är som det är i Sverige och varthän det barkar…

  2. Den som började förstörelsen av Sverige och nedmonteringen av välfärden och allt annat som fungerade bra förr var faktiskt Olof Palme. Från Palmes regering och framåt har det bara varit fullständigt odugliga politiker i regeringen. Tage Erlander är den sista riktiga statsminister Sverige har haft. Sveriges Riksdag idag liknar mest Kiviks marknad, titta bara på hur en del ser ut och klär sig. Tydligen helt ok att vara minister och gå omkring med ett skatbo på huvudet. Sveriges sk. regering är en skamfläck och ministrarna skämmer ut sig och Sverige gång på gång var dom än befinner sig i världen. Det mest makabra är ju att majoriteten ca. 82% röstade fram den här som Jimmy Åkesson säger sämsta regering som Sverige någonsin haft. Hur känns det nu för er som har varit med om att förstöra Sverige så otroligt mycket och fortsättningen av förstörelsen. Jag hoppas att Sverige fullständigt havererar och ekonomin kraschar så att alla överbelånade låtsasmiljonärer som fullständigt skitit i hur det går för Sverige utan helt varit inriktade på sin egen lilla fantasivärld och fina boende utan att knappt äga så mycket som namnskylten på dörren. Det kommer att bli bistra tider framöver och det är jättebra, det behövs en ordentlig rensning i det träsk som Sverige mestadels består av idag. Gott Nytt År på er, men i ärlighetens namn tror jag inte det blir så gott.

 5. Lövén är absolut värdelös.
  Varför har vi en kulturminister när hela svenska folket förtränger sin kultur.
  En skrev på facebook ; Vad är svensk kultur samtidigt som hon undrade varför kulturchefen i Sölvesborg togs bort.Jag svarade atrt hon kanske inte heller visste vad svensk kultur innebär.
  Frågan kvarstår; varför satsar vi på en kulturminister i ett land som skäms för landets kultur?

  1. Sverige påstods sakna kultur enligt Mona Sahlin m fl initierade på vänsterkanten. Då borde vi börja med att stänga ner den här web-platsen.

   https://visitsweden.com/

   Det kostar ju bara en massa skattepengar att hålla web-sidan uppdaterad.

   Om några potentiella besökare ändå skulle höra av sig så får vi upplysa dom om att vi bara har en massa kopierat och importerat skit att erbjuda, d v s samma som dom redan har och kan uppleva i sina nuvarande hemländer.

   Så varför ska vi locka hit massvis med intresserade och förväntansfulla besökande turister som bara blir djupt besvikna på sin upplevelser här. Då blir det ju bråk och besökarna kommer genast att kräva alla pengarna tillbaka.

   Bättre att redan från början helt avstå från turistinkomsterna. De måste ju iaf senare återbetalas till alla missnöjda besökare. Nej lägg ner alltihop från början så slipper vi massor med besvär.

   All övrig marknadsföring av vårt land borde vi avveckla för vi har ju inget eget att erbjuda och vara stolta över och vi vill ju inte skämma ut oss inför vår omvärld. Vi kan säkert få många goda råd från Nord-Korea, Venezuela, Kuba, Palestina, Saudiarabien m fl (= några av vänsterfalangens favoritländer) där de lyckats mycket väl med att uppföra sig ogästvänligt och få sina ev. besökare att vantrivas.

   Hur det ligger till med Nord-Koreas kultur vet vi mycket lite om eftersom det mesta är väl förborgade statshemligheter. Utlänningar är absolut förbjudna att själva skaffa sig information om det. Minsta försök att få fram sådana uppgifter betraktas som spioneri och kan medföra dödstraff.

   Nej vi svenskar ska nog isolera oss och inte ha något internationellt utbyte längre på några områden. Vi får hålla oss hemmavid och försöka överleva på vad vi har och vad vi hittills stulit i kulturväg från andra delar i världen.

   Vår maktelit sörjer ändå för att intressanta, spännande, positiva och högklassiga ”kulturyttringar” fortsätter att berika vårt land genom massinvandring från många exotiska länder vilket nu sker i större skala än någonsin och med accelererande hastighet.

   (OBS! Satir / Ironi)

 6. Kristersson måste offentligt och ordentligt tvätta sin byk. Säg upp bekantskapen med Fredrik Reinfeldt och på det viset tydligt deklarera en ny och sansad inriktning på politiken.

  1. Att samarbeta med moderaterna på riksplanet är att ta död på både SD och därigenom Sverige.
   KD bör rycka upp sig och bli ett alternativ så länge SD inte får 51%, vilket lär vara omöjligt i detta korrupta valsystem där valmyndighete fifflar så långt det är möjligt.

  2. Kristersson är Reinfelds springpojke Hade inte varit någonting utan honom. En storbedragare mot stockholmarna, kommer att bli det samma mot hela Sverige om han får chansen.

 7. Där har vi våran statsminister. Vilken hjälte!. Tänk all skit han fått ta genom åren ifrån pk-packet. De femtekollonare och godhetsknarkare som med näbbar och klor kämpat för att Sverige skulle få denna skyhöga brottslighet.

 8. De har ju inte bara gjort skada utan de har ju även sett till att det skall vara så svårt som möjligt att göra det tillbaka som det var också.

 9. Om det inte händer ett under snart, så kommer 20-talets banderoll bli ”Rädda sig den som rädda sig kan” Allt är två herrars fel och deras extremt sjuka syn på politik, visst listan kan göras bra mycket längre. Hur man kan få göra något så här brottsligt utan att åka dit på livstid är ett under.

 10. Stefan mannen som gjorde Vårt fina Sverige till ett muslimskt land. Mord, Skjutningar, Våldtäkter, Bedrägerier, Sprängningar, Misshandel, Stenkastning mot blåljuspersonal mm mm. I landet Sverige sitter fortfarande statsministern kvar på sin post med full lön o pention trots att lyckats FÖRSTÖRA SVERIGE !!!!!!

 11. Groggnäsan ska inte bara avgå han ska även ställas till svars för nedmonteringen av Sverige som det trygga och säkra land som det en gång var.

  Men vi får ALDRIG glömma rikspsykopaten Reinfeldt han ska också inför rätta för sin brottsliga politik.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: