80 miljoner till kommunernas flyktingmottagande, driver regeringen med oss

INVANDRING. Regeringen ger 44 kommuner totalt 80 miljoner kronor i stöd för att hantera sitt flyktingmottagande, skriver Svenska Dagbladet, bakom betalvägg. De flesta av mottagarna är glesbygdskommuner och pengarna ska fördelas utifrån hur många nyanlända de tagit emot.

Steget Efter

– Ju bättre mottagande vi ger till personer som flyr från krig, desto bättre blir det för samhället i stort, säger jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) till tidningen.

-Pettersson undrar om regeringen driver med oss. 80 miljoner till kommunernas påtvingade flyktingmottagande är som att pissa i Mississippi och det blir värre, i år delas över 120.000 uppehållstillstånd ut.

Bengtfors saknar 20 miljoner, Filipstad 60 miljoner, Uddevalla 220 miljoner, Luleå 370 miljoner osv.

Dessa 80 miljoner kan jämföras med Sveriges bidrag till FN:s miljöfond som statsminister Stefan Löfven (S) nyligen dubblade till 8.000 miljoner trots att vi redan betalade mest per invånare eller biståndet som i år beräknas uppgå till 51.000 miljoner och är så stort så SIDA erkänner att de inte har en chans att kontrollera vart alla pengar går.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “80 miljoner till kommunernas flyktingmottagande, driver regeringen med oss

  1. Hoppas ”satiren” blir tillåten i Svergie snart, som i Frankrike,synd att inte Bernadottarna tog med sig den till Svergie, idag tillåts de ”Svenska lobbyisterna” ,som har prioritet i det Svenska medierna, att påstå att mer än 25% av den Svenska väljarkåren är ”rasister”, dom känner sig naturligtvis hotade som ”lobbyister”, i nuvarade politiska arenan”, där makten skall tillhöra den Svenska väljar kåren, som försvann våren när den ”Svenska politiska pajasepoken, med dess aktiva Drottning!

  2. Den statliga styrningen av kommuner och landsting har ökat både i omfattning och detaljeringsgrad, visar två rapporter från Statskontoret.

    2018 till kom 33 nya riktade statsbidrag och och regeringen har beslutat om 16 nya inriktningsdokument.. Det fanns under 2018 över 200 olika statsbidrag till kommuner och landsting, varav flertalet var riktade bidrag.

    Statskontoret konstaterar att det sätt som staten i dag styr på gör det svårt för kommuner och landsting att bedriva verksamheten på ett ändamålsenligt sätt. Statens styrning riskerar också att leda till en minskad likvärdighet i service, när bland annat lagar och riktade statsbidrag slår olika i olika kommuner och landsting.

    Statskontoret kan också se att förhållandevis mycket av styrningen har kopplingar till migration och invandring, vilket särskilt gäller styrningen genom statsbidrag.

    Vi har identifierat 15 nya lagar och förordningar samt 22 ändringar i
    befintliga regleringar som började gälla 2018 och som har betydande
    påverkan på kommuner och landsting.

    Typ lagstiftad APARTHEID där man riktar bidrag beroende på etnicitet i landets befolkning. (min åsikt om man ska prata klar språk)

    http://www.statskontoret.se/nyheter/okad-styrning-av-kommuner-och-landsting/

    • Jag vet inte om man ska bli förbannas eller sätta sig ner och gråta, i vätan på att ättestupan införs igen. Det är i alla fall humanare än att svälta ihjäl.

  3. RÖSTAR MAN FÖR IDIOTI, SÅ FÅR MAN IDIOTI

    Socialdemokraterna fortsätter att spotta svenskarna i ansiktet !

    • En majoritet av den svenska väljarkåren gillar uppenbarligen att bli bli bespottade av landsförrädare !

  4. LÄS: www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

    Där finns förklaringen till den kommande katastrofen!

    Största LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i modern tid?

    Quissling (Norge) och Bergling (Sverige) är som en spott
    i havet jämfört med socialdemokraternas kontrakt med
    muslimerna!

  5. När Stefan Löfven kan betala 8 miljarder för klimatstrunt så borde han nog betala mig en och annan miljard så att jag kan forska om var tomten finns.

    • Eller var Gud Bor,kanske bland alla exoplaneter skulle
      vara kul att se hans verkstad den måste vara enormt
      stor GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA

  6. Nej, landsförrädare skojar inte när det gäller massimport av raketforskare och skattepengar, är på fullt allvar !

  7. ”Ju bättre mottagande…. desto bättre blir det för samhället” Det borde heta, ju färre asylgodkända desto bättre för de som redan kommit. Men orsak och verkan tycks ej de styrande lärt sig och absolut inte förstå.

Kommentera