Sveriges Radio kallar ”swish-journalister” för horor


MEDIA. Public Service, i allmänhetens tjänst, består i Sverige av SVTSR och UR, bolagen finansieras genom skatt som du inte kommer undan även om du slänger ut radion och teven. De har c:a 8500 miljoner per år att röra sig med. 

Hur länge tror ni Sveriges Radio och SVT skulle klara sig om de fick be om frivilliga bidrag i stället för att leva på tvångsbeskattade svenskar?

I allmänhetens tjänst – granskning av public service

P4 Stockholm, Ola Gäverth 2019-12-27 (start 18:11 in): https://sverigesradio.se/avsnitt/1412263

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Sveriges Radio kallar ”swish-journalister” för horor

 • Billy Boy

  Se och lyssna gärna till den eminente ”swish-journalisten” Henrik Jönssons Nyårskrönika 2019.

  Han försöker göra både ett bokslut och en framtidsprognos. Idag sammanfattar han decenniet, året och spekulerar om framtiden. Etablerade MSM-media (t ex Public service) samt de politiska partier vilka storljuger spås möta stora svårigheter när det nya media-landskapet genomgår mycket snabba förändringar. (Publicerades den 27 dec. 2019. Speltid: 18:17)

  Gilla

 • G Nordström

  Hånar om tiggeri. Själv stjäl de!
  Det är ett familjeföretag. Bestående av släkt eller nära vänner. För folk utan ambition eller bildning.

  Gilla

 • SVENSK

  ”Den som sa det han va det” !
  Ett gammalt sant uttryck från min ungdom och mina kompisar! Gäller väldigt ofta än idag!

  Gilla

  • den fete

   detta strider mot EU konkurans regler. det är inte tillåtet att med skattemedel subventionera ett företag i konkurans med med andra. och detta är något som eu håller ganska hårt på.
   skicka det till EU advokaten .

   Gilla

 • Olof.p

  Var är näthatgranskaren?

  Gilla

 • valentin

  Bra exempel på skillnad mellan effektiv fri företagsamhet och korporativt styrd kommunism, fritt val eller tvång

  Gilla

 • Bajen666

  Hellre en swish-hora som får jobba och slita för sina pengar än en simpel skattehora som får sina pengar utan att prestera ett skit……mer än skitsnack och propaganda.

  Gilla

 • Bosse S

  Det är väl helt klart för alla med lite iq vilka det är som är de prostituerade, där halliken är SVT/SR. Här gäller det, den som sa det han var det.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Hur var det med Metro. Vilka var villiga att betala för Metros överlevnad?

  Gilla

 • Rolf

  I vänster folkets värld, är det fult att leverera en produkt som folk vill betala för.
  Det borde vara genant att få lön skattevägen, oberoende av hur du sköter ditt jobb eller om folk är intresserade av vad du erbjuder.
  Vi tvingas ju betala för propaganda, som står mig upp i halsen.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Ja, ja låt de hålla på. När SD tar makten blir SR och SVT historia. SD kommer säkert starta upp ett nytt public service.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Är det helt säkert att så blir fallet när det fäller SVT och SR om SD får politiskt inflytande efter 2022 eller är det bara ett önsketänkande ?
   Den som lever får se.
   Man får väl ändå utgå ifrån att J.Å och hans SD inte kommer att göra sin väljarkår besviken om och när partiet får makten ?

   Gilla

 • Maja 2

  För att klara studier som journalist måste man ha goda kunskaper om Svensk historia, samhällskunskap och inte minst språk.
  Att inte Belinda Olsson sätter sina kolleger i Heta Stolen med frågor om desamma ..Skulle vara kul att avslöja hur de okunniga har fått sina tjänster.

  Gilla

 • Notimam

  Om det inte funnits ”swishoror” så hade bara en åsikt blivit publicerad. Man kan undra när man är mest hora, om man säljer sina alster för att kunna överleva eller när man säljer sin själ till
  PK-maffian.

  Gilla

 • Maja 2

  Jag tror inte på att alla de s k journalister som arbetar inom media har fått ihop tillräckligt höga betyg och lyckats med högskoleprov för att få diplomen.Många av dem är inkvoterade. Se på SVT!

  Gilla

 • Kungen

  Exakt Pettersson. Svt och sr skulle inte överleva en vecka om svenska folket inte tvingades att betala deras löner via skatten.
  Jag tror det blir många där som blir utan jobb framöver. Då kanske tonen är en annan på de s.k journalisterna inom pkmedia. 😄😄

  Gilla

 • Thomas

  Vad kan dom kalla dig som inte ens tar betalt.
  Olyckligt förälskad I Sverige ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: