Idrottskvinna lurad på handväska värd 38.000 kronor

BROTTSLIGHET. I fredags tog Annie Thorén, svensk och nordisk mästarinna i triathlon emot besök i hemmet för att sälja en exklusiv handväska. Mannen som anlände till Thoréns bostaden var inte där för att göra en hederlig affär utan för att iskallt lura henne på 38.000 kronor.

Från Annelie Thoréns Facebook:

I fredags kom denna man hem till mig och fick mig att tro att han skulle köpa min Chanel väska till sin sambo i julklapp. Under bevakning såg jag hur han gjorde en banköverföring, på 38.000kr, till mitt konto. Jag fick en bild på hans legitimation (trodde jag) och som tur är en bild på honom.

Fanskapet har inte betalat och har dessutom stängt av sin telefon, vilket betyder att jag inte kan nå honom. Detta är självklart polisanmält men jag vill veta vem detta är då legget som ni ser på bilden verkar vara stulet.

Väskan är något jag kämpat i flera flera år att få ihop till, tanken att sälja den var tuff nog men pga husbygge fick det bli så. Detta är dock sånt slag i magen att jag vet inte vad. Värsta tankbara julklappen.

DELA GÄRNA, och hör gärna av er om ni vet vem han är eller ser min väska till salu någonstans.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Idrottskvinna lurad på handväska värd 38.000 kronor

  1. Affärer på 40k kan visst göras hemma om man använder Swisch, pengarna går direkt in på kontot.
    Problemet är då istället att det kan komma störda typer som tillgriper de dyra varorna utan betalning.

  2. Hon får skylla sig själv. Att släppa in en typ som denna …inte i min värld. Och ensam skulle inte jag våga möta den muslimen ,nej tack.
    Jag antar att han återkallade banköverföringen. Jag skulle i hennes sits ha begärt kontanter eller gjort affären på banken.

  3. Kör det på Veckans brott eller Brottsjournalen. Med den bilden åker han garanterat fast. Väskan lär hon dock inte få tillbaka tyvärr…

  4. Förfäras ej du lilla hop
    när Stefan med sitt vilda rop
    till alla av oss lovar.
    Ni ska få se att detta ger
    en vinst av kronor mer
    men summan blev allt värre bovar.

  5. Med kännedom om olika arter på vårt klot,skulle Stenbock placera honom bland de islamska terroristerna från någon av de ryska Kaukasusländerna,som funnit ett säkert gömsle i Absurdistan.
    Sök bland dem,och du skall finna din väska Annie ! Till alla andra,en varning att aldrig släppa in sådant pack,i ert hus…..

  6. Det bara googla så kommer upp hans adress i Helsingborg .Har en BMV och bor ensam.Lätt som en plätt.

    • Ahmed E:
      Tittade också på namnet som Bankkortet var utställt. Är nästan säker på att detta också är stulit. På den adressen och området,bor det knappast sådana figurer som den på bilden ! Dessa bor någon kilometer längre norrut i Norra ghettot !

      • Stenbock.Naturligtvis kortet kan vara stulet och man ser inte bilden heller.Sedan känner jag inte till Helsingborg .Jag vet inte vilka bor var men jag googlade ,men man måste känna till detaljerna mer ingående.Tack och hej fortsatt trevlig jul till er alla,
        .

  7. Idiot, så fort du såg att det var en raketforskare så skulle du dragit öronen åt dig…så från mig får du ingen sympati.

    När fanken ska Svensken lära sig att inte göra affärer med dessa.?!

    • Aldrig, den sista Svensken är inte född än.
      Senast förra veckan hörde jag en idiot Svensk säga- man måste ju lita på folk.

  8. Jag tycker mycket synd om Annie och hoppas att skurken blir fångad och att hon får tillbaka sin väska.

    Samtidigt är det exempel på att vi människor är olika. Jag skulle aldrig våga köpa en väska för 30 000 kr med risk för att det är en förfalskning. Jag har nog sett för mycket på Engelska Antikrundan på TV. Jag skulle heller aldrig våga sälja en sådan värdesak på Blocket motsv skrämd av flera exempel i media av rövarnas marknad.

    • Kan nog ske vilken dag som helst. När den typen upptåcker internet och ser sig själv på bild så ligger hon risigt till. 🙁

  9. Sportkändisar brukar vara stora fan av mångkultur och vänstdrskit.
    Att han inte vill bli fotograferad borde göra att man anar oråd.

Kommentera