Malou och Frida tänker inte skaffa barn för klimatets skull

BEFOLKNINGSTILLVÄXT. Malou och Frida tänker inte skaffa barn för att barnen belastar klimatet. Damerna driver även en reklambyrå tillsammans.

-Pettersson föreslår att damerna med egna medel eller med hjälp från EU/FN gör reklam för minskat barnafödande i exempelvis Niger där varje kvinna föder 8,1 barn i snitt. Vi behöver inte färre barn, vi behöver färre afrikanska barn.

I 43 länder med fler än en miljon invånare föder varje kvinna i genomsnitt fyra barn eller fler. 38 av dem ligger i Afrika söder om Sahara, en region som kommer att stå för över hälften av befolkningstillväxten i världen fram till 2050 om utvecklingen fortsätter på samma sätt.

World population change, illustration. Graph showing the increase in global population from 1700, through the modern day, to what it is projected to be in 2048.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Malou och Frida tänker inte skaffa barn för klimatets skull

 1. Detta att man förvrider huvudet på våra ungdomar näst intill mentalsjukdom finns det inte ord för! Underförstått är också att det gäller enbart Vita människor. Medan andra delar av världen massförökar sig och sedan drivs hit och fortsätter med det. För några veckor sedan framträdde en ung helt hjärntvättad och indoktrinerad svensk flicka i ett av kommunistiska SRs klimathysteripropagandaprogram och var förtvivlad över klimatet och skulle inte skaffa barn pga det, helt oemotsagd!.

 2. Dessa lögner om klimatet av ljugministern lövin är farligt för landet. Kan man inte ställa henne inför riksrätt.

 3. Jag har aldrig haft några som helst problem med att vissa kvinnor förr tvångssteriliserades.
  Inte det minsta. Tvärtom, jag är stark anhängare till det då och sannerligen också nu.
  Det blir så här när det finns alldeles för många människor, det bildas alltid en sfär bestående av människor utan betydelse, utan vikt, överhuvudtaget.
  De hamnar i en substanslös zon där de bara ”är”, innehar pseudoarbeten såsom i artikeln ovan, är flator, har afroasiatiskatransvestitdvärgar som ”vänner”…
  Tyvärr. Men det är ju bra att de förstått att de inte ska avla på sig själva. Bra självinsikt!
  (utan att vara det minsta elak, bara ser verkligheten som den är)

 4. De driver en reklambyrå, som hetsar till överkonsumtion av en massa skräp som ingen egentligen behöver. Det belastar naturligtvis miljön i allra högsta grad. Men det var väl också lite för svårt för de två stolpskotten att fatta. Hyckleri är ju bara förnamnet !!!!!

 5. Det är nog lika bra att de väljer bort barn, för tänk om nån av dem skulle föda fram en ny Greta….

 6. Mycket tragiskt att två vänsterbrudar inte föder fram fler vänsterbarn… Mycket tragiskt… Det hade behövts fler miljöpartister…

 7. Malou Gudmundsson och Frida Walström uttalade sig för Expressen:
  Inte minst borde de som redan är föräldrar ta till sig av forskningen, som pekar på att det mest effektiva sättet att minska sin klimatpåverkan är att avstå från barn.

  – Den självklara slutsatsen av detta, borde vara att det stora klimathotet kommer från Afrika och delar av Asien. Vita västerlänningar, tillsammans med japaner, borde hyllas som klimathjältar, med sin anmärkningsvärt låga fruktsamhet.

  Men ingenstans i Expressens artikel läser jag någonting om hur ojämnt fördelade födelsetalen är mellan olika delar av Världen. När får vi se kampanjer som uppmanar muslimer att bryta normen med gigantiska barnfamiljer? När får vi se afrikaner skuldbeläggas för att deras stora mängder barn belastar miljön?

  • Det är klockrent att de inte gjort en ordentlig marknadsanalys om var de skulle få mest ”pang för pengarna”.
   De borde flytta sitt fokus från sin bleka vardag och bege sig med sitt budskap till Mellersta Östern och Afrika.

   I Västvärlden, Ryssland och Japan kommer deras briljanta idé inte göra skillnad, såvida de inte vill utrota dessa delar av världens befolkning

   Tror det här mer var ett sätt att promota deras business. De har väl rn kompis på Expressen som de drog nytta av för att synas.

 8. Var hittar Expressen alla idioter? Sitter de på samma mentalsjukhus? Jag menar, hur når dessa flators åsikt expressen-reportern? Snacka om nyhetstorka.

  Ok, jag vill vara med i morgon, för att minska beståndet på jorden tar jag vid där Hitler slutade, jag vill bygga gaskammare på månen.

  Hur når jag deras stjärnreporter? Detta måste vara sensationellt! Jag ska dessutom återvinna kräken så det varit någon nytta med deras liv.

  • Fars syster, svaret på din fråga, var Expressen hittar alla idioter, jag gissar att svaret är i deras personalmatsal…..

   //Gunnar

 9. De nöjer sig nog med att gnugga varandra lite då och då. Ett billigt nöje.

  PS. Blev häpen över en liten Aftonslasken journalist, Emma Lindström Hon har myntat en episk och fullständigt neutral benämning på de som nu styr Sverige.

  ”Januarigänget vill göra det möjligt med betyg från årskurs 4”.
  Det ligger bra i munnen -”Januarigänget”. .DS

 10. Vill de göra miljön en redig björntjänst så föreslår jag att damerna gräver en två meter djup grop, lägger sig i gropen och får den igenfylld. Då blir de ett med moder jord.

 11. En reklambyrå är fanatikernas levebröd. Och vad kan man tänka sig för reklam så? Prylar möjligen? Eller är miljöpartiet enda kunden?

 12. Årets hjältar! Vad väljer de mer bort, utlandsresor, kött, nya kläder, ny mobiltelefon? Nä, just det, det har ju valt bort barn, full frisedel? Hur tänker de kring migrationsfrågan?

  • Malou Gudmundsson och Frida Walström är inga hjältar.
   Jag utnämner Pettersson till miljöhjälte för att ha uppmärksammat det stora miljöhotet från Afrika och Mellanöstern. Alla medborgare som hjälper till att uppmärksamma detta är miljöhjältar. Miljöhjältar behöver inte känna dåligt samvete över petitesser, såsom en tur med bilen.

   Anti-hjältar är däremot dom klimat-aktivister som inte vågar beröra frågan om Afrikas snabba befolkningstillväxt, och hur detta skapar koldioxidutsläpp. Dessa anti-hjältar förtjänar att ha mycket dåligt samvete för att ha svikit miljön. För att kompensera sveket, så bör anti-hjältarna avstå från värme i sina bostäder, tills dom vågar erkänna var det stora miljöhotet ligger.

 13. När jag ser fotot av de där två ärthjärnorna så kommer jag osökt att tänka på Darwin’s Award och drar en suck av lättnad över att de bestämt sig att inte föra sina degenererade gener vidare.

  //Gunnar

 14. Jättebra Pettersson att du uppmärksammar detta!

  Insatser mot befolkningsökning ska naturligtvis göras hos befolkningar som plågas av galopperande befolkningstillväxt. Vita västerlänningar har motsatta problemet jämfört med Afrika, nämligen alldeles för få barn. Därför är det helt absurt att minska födelsetalen hos vita västerlänningar.

  Det är ju som att ha bandage på armen när man har brutit foten. Eller att någon som svälter minskar matintaget ännu mer, för att kompensera att grannen är överviktig.

Kommentera