TV-reportaget


SVT:s Dokument utifrån visade den 8:e december en dokumentär som jag tror äcklade många och som borde skapa debatt även i Sverige.

I Irak tjänar imamer stora pengar på att sälja barn till män som vill ha sex. I den fria världen kallas detta prostitution och pedofili. I Irak heter det ”tidsbestämda äktenskap”.

”Tidsbestämda äktenskap” innebär att en man kan köpa en ung flicka eller kvinna som man gifter sig med i syfte att ha sex med henne. ”Äktenskapet” kan vara några dagar, ibland någon timme och under tiden är det fritt fram för mannen att utnyttja flickan för sexuella handlingar. Dock får vi veta att vaginala samlag är förbjudna enligt sharialagarna, då en kvinna måste vara oskuld när hon gifter sig på riktigt. Att ha anala och orala samlag går bra och detta med flickor så unga som nio år.

Att just nio års ålder utgör en gräns kan härledas till islams historia och dess profet Muhammed. Det är väl numera vida bekant att han gifte sig med sin Aisha när hon var sex år och att äktenskapet fullbordades när hon var nio.

Många irakiska flickor och kvinnor saknar manliga anhöriga efter alla de krig som landet varit indraget i och också p.g.a. alla de män som valt att ge sig av till det moderna väst. Som ensamstående kvinna utgör dennes inkomst pengar man tigger ihop eller erhålls genom att sälja sin kropp. Tro nu inte att bara irakiska änkor och förskjutna kvinnor säljer sina kroppar till sexlystna män. Vanliga pappor ser inga problem i att sälja sina döttrar till de imamer som förmedlar ”tidsbestämda äktenskap”. Med hjälp av dold kamera frågar det brittiska tv-teamet den här mannen varför hans säljer sin 14-åriga dotter till en man och får det här svaret.

Enligt mannen är irakiska män ointresserade av kvinnor som är arton år och äldre.

Vill man känna en timmes äckel, ska man se dokumentären. Det ska genast sägas att denna version av prostitution inte är legal i Irak och att många, inklusive imamer, reagerar mot det. Fast det mannen på bilden ovan säger, bekräftar att det vi i västvärlden kallar pedofili inte förkastas och fördöms. Att imamerna lyfter fram sharialagarna och legaliteten i dessa att köpa sex av barn, säger tyvärr en del om denna religions avarter.

Var och en får väl fundera över om denna vidriga verksamhet och kvinnosyn stannar inom Iraks gränser, eller om detta också förekommer i den ganska slutna värld som döljer sig i vissa svenska områden? Tidigare i år fick vi vet att många barn saknas efter sommarlovet och att man befarar att de förts till hemlandet för att giftas bort eller i uppfostringssyfte.

Det är heller inte okänt att också andra religiösa grupper hänger sig åt pedofili. Det finns många kända fall där man uppmärksammat både katolska och kristna präster som sexuellt utnyttjat minderåriga. Fast det känns som att man lättare granskar kristendomen och katolicismen än vad man gör med islam. Det har gått en vecka sedan reportaget sändes och debatten kring denna känns minst sagt väldigt ljum.

Även om du till vardags väljer bort public service, tycker jag att du ska titta på dokumentären ”Den hemliga sexhandeln i Irak”.

Bilderna i inlägget är skärmdumpar från nämnda dokumentär


13 responses to “TV-reportaget

 • age

  – och vad säger ”Me Too”?

  Värnar de om kvinnor, flickor ?
  – eller är deras mål bara att sätta dit chefer ?

  Kanske skulle ”Me Too” titta på islam och
  muslimer i Sverige?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Och dessa parasiter med sin religion tar nu över Folkhemmet, det går fort nu !
  Sverige är TRYGGT som Steffe säger

  Gilla

 • rustibus46

  Alla muslimer i Sverige delar våra värderingar. ..
  Jösses, jag tar mig för pannan. Arma land.

  Gillad av 1 person

 • Roland Salomonsson

  Det är samma i Iran och även madras-skolorna i Afghanistan/Pakistan är inte sällan rena homo-bordeller. Alltså bör Sverige kolla alla ”shiamuslimska” kretsar så att vi inte har fått in skiten i Sverige också. Är groominggängen i UK organiserade via ”shiakretsar”?

  Gilla

 • Ståfräs

  Vi är jätte, jätteunga här i Kil, MP.

  Gilla

 • Jag

  Absurdistan massimporterar dessa MENA-individer och med detta följer deras inavlade tänkande och handlande. dessa müslimska äCkEl skall återföras till sitt skit, vi vill inte ha dem i väst (men våra s k ”politiker” vill annorlunda). j-l@ landsförrädare till sjuklöver vi har! Vi betalar Världens högsta skatter för att utrota oss själva!

  Gilla

 • TV-reportaget – Suzie Weathers

  […] Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Rolf

  Var finns de svenska s k feministerna? De låtsas stå upp för kvinnor och barn men tystnaden talar sitt tydliga språk.
  På vänster manér, ser de bara patriarkala strukturer och blundar för verkligheten. Verkligen upprörande, för alla normala känner förakt för pedofili och s k barnäktenskap. Detta beteende är verkligen inte förankrat hos svenska män, så varför ska vi skuldbeläggas?

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Det är denna kultur de vill att vi ska öppna våra hjärtan och plånböcker för.

  Gilla

 • Klas.

  Men imamerna i Sverige gör absolut inte så.
  Och i Sverige tror vi på lögnarna.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Detta sjuka beteende och den avskyvärda behandlingen av unga flickor är så fruktansvärd vidrig.

  Det är ingen nyhet att det förekommer övergrepp i religionens namn, ständigt och återkommande. Ofta med ” tyst välsignelse” från många av de religiösa ledarna och alla de inblandade. I denna skyddade ”religiösa verksamhet”.

  Tittade på programmet när det sändes men byte kanal då det var så sjukligt vidrigt på alla sätt. Upprördheten och ilskan hade slagit i taket.

  Om någon undrar varför jag är ateist? Så får ni göra det.

  Gilla

 • SVENSK

  Har sett en av videorna för ca ett halvår sedan, det värsta är att detta sannolikt är en spegling av det framtida muslimskt övertagna och totalförstörda ”sverige”. Må de hjärntvättade VAKNA! Snart!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: