Trots allt är det okej att vara vit

RASISM & DISKRIMINERING. Skönhetsindustrin och PK-etablissemanget kallar det en framgång för mångfalden när Zozibini Tunzi från Sydafrika kröntes till vinnare av tävlingen Miss Universum 2019 i söndags kväll. Hennes seger representerade inte bara en triumf, den skrev också in henne i historieböckerna tillsammans med några andra färgade skönheter, rapporterar Daily Mail

2019 blev första gången någonsin som Miss America, Miss USA, Miss Tonåring USA och Miss Universum alla vanns av färgade kvinnor.

-Pettersson säger att det är säkert inget fel på flickorna ovan men jag vill ändå påstå att det är det är okej att vara vit trots att vi är en minoritet.

Minns ni för något år när Lauren Cherie Southern, en kanadensisk konservativ aktivist, författare, politisk kommentator och skribent som är för yttrandefrihet och mot islam, samt invandringskritisk och hade irriterat sig på alla mångfaldsivrare, vänstervridna ”antirasister” och pk-etablissemanget och retade upp dem med sin t-shirt: “It’s okay to be white”. 

Lauren Southern blev nyligen nekad inresa till Astralien för sina åsikter. ”Om jag vore svart så skulle jag kunna känna säga att jag är stolt. Vore jag asiat skulle jag kunna känna säga att jag är stolt…men om jag är vit och säger att jag är stolt så blir media vansinniga”, sa Lauren som efter en långdragen process till slut kunde besöka Australien – där hon bar den omtalade t-shirten som kränkte och upprörde yttrandefrihetshatarna. Lauren Southern är sedan tidigare portad från Storbritannien för att hon kritiserat islam!

Daily Mail

Lauren på väg in i Australien

Trots att vita människor är en minoritet på vår jord så är det tillåtet att diskriminera vita men inga andra. Det har dock börjat dyka upp skyltar, klistermärken och affischer här och där med budskapet  ”It’s okay to be white”, de rivs dock ner eftersom de påstås vara rasistiska. Vänster går bananas och påstår att det är högerextremism att sprida ett sådant budskap. 

-Pettersson som är en stolt, vit, svensk islamofob och konservativ nationalist undrar om någon sätter upp poster med budskapet att det är okej att vara svart, brun, gul, arab, kines osv. kommer att rivas ned med samma motivering. Jag tvivlar…

Vi ska veta att det ofta har varit och är arga vita medelålders män som skapar framgång i Sverige och världen…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Trots allt är det okej att vara vit

 1. Minns hur de vita mördas i Sydafrika av rashatande svarta!
  I hela världen sker ett antal hot, rån, misshandel, våldtäkter och mord bara för offret anses ha “fel” ljusa hudfärg.
  I Sverige kallas de som lever på bidrag med högre marginaler än Svenska fattig-pensionärer för “Utsatta Grupper”.
  I Domstolarna sitter “rätt” och “fel” enbart i rastillhörighet, religion och partibok!
  De största självömkande rashatare som finns idag och lever på skatt från fattiga arbetande människor är INTE vita människor!

 2. Jag är en stolt vit man, i och för sig så blir jag lite brun på sommaren men det är smällar man får ta.

  • Jag är mycket vit och när jag solar blir jag röd men jag är absolut inte sossekomunistnazist är det sådant som kallas ödets ironi eller???

 3. Jag har dubbla handikapp, jag är vit och jag är andra generationens invandrade ryssar. Men bortsett från det så kan man få känna sig lite löjlig och fråga ur vänstern reagerar om de får se en pygmé som är albino?

 4. Hudens pigment är ett inbyggt skydd mot solen. Om en lång räcka av förfäder har bott i områden där solens strålar har kortare väg genom atmosfären och därför är mer intensiva kommer du att ärva en hög “solskyddsfaktor”. Om dina förfäder kommer från en högre latitud kommer du att vara ljushyllt så länge du inte utsätter dig för intensiv solstrålning. Detta för att kroppen ska kunna bilda D-vitamin.

  En vit person riskerar hudcancer vid alltför intensiv solstrålning. En mörkhyad person riskerar d-vitamininsufficiens vid höga latituder som leder till allvarliga sjukdomar såsom diabetes och mental ohälsa. Det är därför dumt att flytta från MENA till Sverige och det är tvåfalt dumt att svepa in hela kroppen i tyg av kulturella skäl.

 5. Jag är vit och stolt och skiter fullständigt i slaveri och aparteid, det har inte Sverige med att göra.
  Enda övergreppen utförda mot människligheten i Sverige utfördes och utförs av socialdemokratin.

 6. Vi är ändå bara en art människor på en jord, det verkar inte vänstern fattat. Vilket problem, det finns ändå bättre saker alla kan göra än att hata allt vitt, tur att man ändå skiter brunt som vit.

Kommentera