Kvinna sköts under inspelning av rapvideo


BROTTSLIGHET. I helgen hittade ambulanspersonal en ung kvinna som var skjuten i armen ute på Ingarö. Enligt uppgifter till åklagare Jonas Bergendal ska händelsen ha inträffat under en musikvideoinspelning. 

En av de anhållna släpptes under helgen men i natt kom ytterligare en person in till polisen och anhölls efter det. De två som nu sitter frihetsberövade är misstänkta för grovt vapenbrott och vållande till kroppsskada, grovt brott.

Rapparen är inte en av de som är frihetsberövad just nu. Under dagen kommer kvinnan som sköts att höras.

-Pettersson antar att det bland rapparna är vanligare med skarpladdade vapen än kopior…

Filmen har inget med Ingarö att göra, däremot är det några av Stockholms rappare…

TIDIGARE 2019-12-08. Ung kvinna skjuten – hittades av ambulans på Ingarö

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern skjöts i armen i natt på norra Ingarö utanför Stockholm i natt vid klockan 01.30. Av en händelse kom en ambulans som var ute i ett annat ärende förbi som kvinnan stoppade. 

Två män greps senare under natten och är nu anhållna. En brottsplatsundersökning har genomförts. En förundersökning är inledd om grovt vållande till kroppsskada samt grovt vapenbrott.

Polisen 

-Pettersson säger att Ingerö är en stor ö, 63 km lång, i Värmdö kommun öster om Stockholm, en gång var det som många andra platser i Sverige en idyll. Nu bor där runt 10.000 personer, många som flytt staden med blandad bakgrund i gamla sommarstugor, blandat med medelklass och en och annan jättekåk med strandnära läge.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


8 responses to “Kvinna sköts under inspelning av rapvideo

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: