Tänk på oss när vi dör


Tänk på oss när vi dör” skrek en till synes labil kvinna när hon av vakter fördes ut ur den sal på Göteborgs universitet där Richard Jomshof höll föredrag i torsdags.

Petterssons refererade till medias inslag om den protestlista som anställda och elever skrivit på för att hindra Jomshof från att närvara på universitetet. Det finns en annan sida media inte lika gärna visar upp för publiken.

Bild från SVT:s sändning 5/12-19

Samma labila kvinna skrek att man ska tänka sig för när man låter ”såna här personer prata” och gissningsvis har hon sin partitillhörighet långt ut på vänsterkanten. Ni vet hur man i kommunistiska diktaturer inskränker människors rätt att uttrycka sig och medborgares rätt till egna åsikter.

Nu finns det dock medborgare i det här landet som inte faller till föga för detta vänstersocialistiska nonsens. I SVT:s reportage (nedan) får vi veta att föreläsningen blev välbesökt och prefekten på universitetet säger att hon inte delar den uppfattning som de fåtal demonstranterna utanför framför, att kritikerna är i minoritet och att det vore orimligt att bara bjuda in sju av åtta riksdagspartier.

Bloggen Politologerna, som drivs av åtta forskare i statsvetenskap, tar upp Jomshofs föreläsning och protesterna kring denna.

”Universitetet ska vara den plats där alla intressanta och relevanta frågor ställs, men där bevisen fäller avgörandet. För att göra det behöver vi nyfikenhet, eftertanke och verklighetskontakt; inte ideologi, magkänsla och likriktning. Att så många av mina kollegor verkar vara av annan åsikt är en nedslående upptäckt”

Åter en gång finns det anledning för Sverigedemokraterna att tacka den inskränkta vänstern för all publicitet och reklam som partiet får. Något Richard Jomshof också framför till Expressen efter besöket på universitetet.

Nedan SVT:s reportage där de sedvanliga vänsterorienterade individerna ges mycket utrymme.


13 responses to “Tänk på oss när vi dör

 • Monica

  Utan denna s.k intelligensia alltså PK-maffian hade vi inte haft ett sådant sönderfallande kaos-Sverige som vi har idag.

  Gilla

 • Maurice

  Gap o skrikmänniskor får hållas. Typiskt vänsterflum som tror att de talar för alla. De är odemokratiska gangsters.

  Gilla

 • Svenskarna Först

  SD närvarar på skolan; dom är otrygga med ”deras närvaro”! Men uttalande som; ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora.”; det gör dom här politiska sopsäckarna trygga? Vilken kraftig slagsida i deras trygghetsuppfattning!

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Fattar inte detta. Tror vänstermänniskorna att Richard har med sig vapen eftersom de känner sig otrygga?

  Gilla

 • Erling

  Här gläds jag åt att universitetet stod fast vid sin planering, att föreläsningen fick genomföras.

  I alla fall ett ynka litet ljus i det annars kompakta mörkret i Sveriges
  nutidshistoria.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Till alla vänsterorienterade gaphalsar (och andra med för den delen) : ”Vi blev utrustade med EN Käft, men TVÅ Öron”. Borde mana till eftertanke. Lyssna först. Låt sjunka in. Därefter ta ställning och ev. agera !

  Gilla

 • ponnsan62

  Du är bäst Richard..Tack för atg du finns !

  Gilla

 • peter

  Ja låt oss tänka på allah naiva ”barn”
  Jag avslutar med att citera allahs naiva landsfader FulSteffe Löfven.
  ” I am not drunk yet Mr Kennedy”

  Gilla

  • peter

   Ja måste bara svara mig själv,
   Hur uppför sig FulSteffe när han är full? För denna spritdementa varelse kan är väl förhoppningsvis nykter när han med öppna ögon seglar oskuldsskeppet moder svea mot islamistisberget, är det bara jag som tror att FulSteffe är spritt språngandes galen?(full)

   Gilla

 • Peter Kostin

  Känner sig otrygga för att en representant för SD talar inför studenter och lärare. Vad tror dom skulle hända? För dom kan väl inte på allvar tro att Jomshof skulle kasta äppelskruttar på dom? Löfvén och Arnstad pratar om att med SD i makten så kommer 30-talet att upprepas. Men det slog mig en sak. Det som Löfvén och gänget sysslar med är precis det som nazisterna gjorde mot judarna. SD är inte människor utan någon form av varelse som kommer att förstöra landet och placera invandrare och oliktänkande i läger, Arnstad går så långt så att till och med pratar om dödsläger. Löfvén och propaganda chefen Arnstad, liknar dynamiska duon Hitler – Goebbels.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Korkade stupida fruntimmer !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: