Handgranat exploderade i parkerad bil i Göteborg

BROTTSLIGHET. Strax efter midnatt mot onsdag fick polisen i Göteborg larm om en hög smäll på Vårvädersgatan i Biskopsgården. Polisen har haft tekniker vid platsen som kunnat konstatera att det var en handgranat som kastats in. Ingen person ska ha skadats i explosionen och polisen har inte heller gripit någon.

Polisen

-Pettersson ser att det hänt lite annat i Västra Götaland…

23.47 Borås, grov misshandel: Vid Södra Torget är det en kvinna som blir slagen och sparkad av en man. Hon blir vid misshandeln frånstulen sin mobiltelefon och plånbok. Mannen grips av polis i närområdet och anhölls senare av åklagare. Kvinnan körs till sjukhus för vård.

00.59 Göteborg, grov misshandel: Vid Götgatan är det en man i 30-årsåldern som blir knivskuren av två män i 20-årsåldern i samband med någon form av affär dom emellan. De två gärningsmännen pekas ut och hörs av polis på plats innan de friges. Den skadade körs till sjukhus för vård.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Handgranat exploderade i parkerad bil i Göteborg

Kommentera