Försvarsministerns multikriminelle son härjar i Sverige


BROTTSLIGHET. Sveriges irakiske försvarsminister Najad al-Shammari, som fram till fredagen den 29 november var försvarsminister i Irak, är förmodligen världens mest kände ”svensk-irakiske” homosexuelle bidragstagare. Al-Shammari som är svensk medborgare är misstänkt för bidragsbrott och folkbokföringsbrott i Sverige och han utreds för brott mot mänskligheten begångna i Irak. 

USA:s försvarsminister Mark T. Esper, till höger i möte med Iraks försvarsminister som även är svensk medborgare Najah al-Shammari i Bagdad, Iraq den 23 oktober 2019. Foto: U.S. Army Staff Sgt. Nicole Mejia.

Den här ska dock inte handla om försvarsministern, utan om hans multikriminelle son, Ali Najah Hasan Al-Adeli som Bokklubben tipsar om.

Uppgifterna om Ali och hans eskapader är häpnadsväckande, men det finns ytterligare en son, som bland annat fått avslag på ansökan om färdtjänst efter en skada han ådragit sig efter att ha tittat på en fotbollsmatch (!).

Åter till Ali. I ett yttrande från kriminalvården i februari 2019 framgår att han saknar sysselsättning och försörjning, har kriminella värderingar och antisocialt personlighetsmönster – han bedöms ha övervakningsbehov.

Ali kom till Sverige med sin familj 2012. Familjen består av mor, far och fem syskon. Han hoppade av gymnasiet och säger sig därefter ha haft diverse svartjobb. Han har inte varit intresserad av något möte på Arbetsförmedlingen, utan påstår sig bo gratis hos brodern (som nekades färdtjänst, men nu tycks driva bilfirma) och därför inte ha behov av någon inkomst. Var pengarna till ca 12 gram beslagtaget kokain kommer ifrån, framgår inte.

Ali förekommer under fyra avsnitt i belastningsregistret.

 • Han dömdes första gången i maj 2018 för rån och övergrepp i rättssak. Straffet den gången blev skyddstillsyn och 2 månaders fängelse.
 • En månad senare, i juni 2018, fick han åtalsunderlåtelse för falsk tillvitelse.
 • I augusti 2018 dömdes han för olovlig körning.

I mars 2019, dömdes han för följande brott;

1. Försök till misshandel
2. Misshandel, ringa brott
3. Olaga hot
4. Ofredande
5. Rattfylleri
6. Olovlig körning (2 tillfällen)
7. Narkotikabrott
8. Ringa narkotikabrott
9. Brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål

Bakom åtalspunkterna döljer sig detta;

 • Ali Najah Hasan Al-Adeli har spottat NN ett flertal gånger i ansiktet och kallat henne för hora och liknande tillmälen.
 • Han har misshandlat NN genom att kasta två flaskor som träffade henne på armen och i magen.
 • Han har försökt skada NN genom att kasta en kniv mot henne.
 • Han har hotat NN genom att skicka fem SMS meddelanden med innebörd att han ska skada och söka upp henne, samt bränna ned hennes bostad.
 • NN är en 17-årig tjej med svenskt namn.Ur SMS:en han skickat till henne;”jag kommer fucking slå sönder dig din jävla slyna vänta bara jag kommer nu”, ”aa det känns bra när jag kastar en molotov med bensin i din fucking lägenhet rak genom balkongen vänta du vill leka va jag skiter om jag sitter inne men du ska sova som en råtta på gattan”, ”softa jag ska grilla hela familjen” och ”om jag inte får tag i dig får tag i din familj så ditt hjärta brinner”.

  Han har dessutom vid två tillfällen kört personbil utan att ha rätt till det, innehaft 5,86 + 6,32 gram kokain, kört bil under påverkan av cannabis, haft kniv på allmän plats samt innehaft halvautomatisk startpistol.

  Straffet blev fängelse 3 månader och domen överklagades inte.

  En annan intressant detalj; enligt domen har Ali uppgett sig ha irakiskt körkort. Eftersom han säger sig vara född 1998 och kom till Sverige 2012, innebär det att han fick körkortet som senast vid 14 års ålder… En troligare förklaring, är att detta utgör ännu ett exempel på fenomenet ”flykting semestrar i hemlandet”.

  Ali har fått svenskt medborgarskap.

  Källor: Södertörns Tingsrätt B 11649-18

-Pettersson undrar vem som gett Najad, Ali med flera svenskt medborgarskap och om det utreds. Är det mutor, hot eller dumhet som ligger bakom? Har de ansvariga ställts till ansvar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


41 responses to “Försvarsministerns multikriminelle son härjar i Sverige

 • Iraks försvarsminister måste ge upp drömmen om Sveriges bidrag | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] -Pettersson hoppas han håller sig borta och tar sin multikriminella son med sig till Irak… […]

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Herre jösses, vilket folk! Oärliga, egoistiska och fullständigt hänsynslösa. Och vi ska bara ”öppna våra hjärtan” urskillningslöst för alla.

  Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Svar till skribenten ”Kalasbetalaren”

  ”Kalasbetalaren” skrev:
  Varför skall ingen ilska riktas mot invandrarna?

  – Ifall folk blir alltför arga på invandrarna, så finns risken att missnöjet riktas bort från dom ännu större skurkarna. Det är inte invandrarna som har beslutat att Sverige ska ha en hejdlös invandring. Besluten har gjorts av svenska politiker. Svenska politiker har gjort dessa beslut efter att ha pressats av ljugande journalister. Journalisterna har haft makt över den information som allmänheten har tillgång till, och genom att ljuga, så har journalisterna påverkat vilka idéer allmänheten har ställt sig bakom. Dom oärliga journalisterna har utnyttjat sitt inflytande till att bedriva kampanjer för ständigt ökande invandring. För att kunna få röster, så har politikerna böjt sig för journalistkårens krav.

  Ifall Sverige hade haft en ärlig journalistkår, så hade Sverige varit bättre idag. Med en ärlig journalistkår, så hade Sverige även kunnat hjälpa till att göra omvärlden bättre. Journalistkårens lögner har enbart skapat elände.

  Sverige kommer att fortsätta att kollapsa så länge journalistkårens inflytande består.

  Förvisso anser jag att straffen bör öka för vissa brott. Men: hårdare straff kommer inte att hejda det haveri som Sverige genomgår.

  ”Kalasbetalaren” skrev:
  Få chansen till ett nytt liv i Sverige och bete sig som många av dom gör, förstöra hela landet!

  – Även ifall straffen förlängs, så kommer brottslingarna till sist ut i samhället igen. Jag vill inte ha tillbaka dessa brottslingar i samhället. Det som behövs är utvisningar.

  – Ja, Sverige har gett invandrarna chanser. Och jag anser att dessa chanser har förbrukats. Det är dags för dom att åka hem.

  Jag vill att vi besparar oss att satsa stora resurser på att försöka göra stökiga invandrare skötsamma. Skicka ut dom! Jag har tappat tålamodet med invandrare som förstör vårt land.

  Vi kan överlåta till respektive hemland att göra dom insatser som behövs för att dessa individer ska överge kriminaliteten. Jag struntar i hur dessa åtgärder ser ut. Och jag struntar i vad Amnesty International säger om andra länders rättssystem.

  Gilla

 • Göran

  Gissar att polis-utredningen enbart är till för att ge sken av att detta skulle vara ett undantag i Sverige?
  Så fort man kan hitta på något ovidkommande svepskäl kommer den att läggas ner. (I vanlig ordning när importkriminella är misstänkta. ”Annars blir det Nazistiskt…”)
  Istället kan man lägga resurs på att fängsla skötsamma människor med moral enligt HMF..
  Ingen kommer lyfta ett finger för att den fuskande bög-ministern ska behöva betala tillbaka något!
  Det händer aldrig med importkriminella även om det ibland kan stå så i domen..
  De enda som helt saknar mänskliga rättigheter i Sverige är de fattiga skötsamma som via skattsedeln tvingas betala räkningen för denna PK-cancerns rena Mentalsjukdom i lögnaktigt hyckleri!
  Får de dessa fattiga riktig cancer tvingas de arbeta 100% av FK trots hårt utejobb.
  Inte sällan träffar de på utländska läkare som totalt likgiltiga pratar på sitt egna språk utan att den Svenske patienten förstår ett enda ord!
  I sådana fall har INTE patienten rätt till tolk!
  Vill han/hon byta läkare upplyses om att det inte är tillåtet då man vill ”Motverka rasism och Främlingsfientlighet”!
  Kunde man betala Ryska armén för att likvidera den korrupta PK-cancern och deras omgullade importkriminella rasistapor?
  Sen kunde de göra vad de ville med landet…
  Den ”frukt” som makthavarna & media producerar är ren ondska och ren lögn, inget annat!
  Ibland undrar människor hur många liv som kunnat räddas om någon tidigt satt stopp för Hitler eller Stalin eller Lenin?
  Nu är vi precis i ett sånt läge!
  PK-cancerns Makthavare är både mentalt sjuka och beredda att blunda för omfattande mord, rån, hot, misshandel och etnisk rensning (utrotning) av Svenskar!

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Skribenten Göran skrev:
   Inte sällan träffar de på utländska läkare som totalt likgiltiga pratar på sitt egna språk utan att den Svenske patienten förstår ett enda ord!

   – Finns kanske även ett antal patienter som talar samma språk? Och kanske sjuksköterskor och sekreterare? Kanske kan man låta patienter träffa vårdpersonal som talar det egna språket?

   Då uppstår ett problem: Hur styr man patienter till läkare och sjuksköterskor som talar samma språk?

   Jag har tänkt ut en helt genial idé: Alla återvänder till respektive hemland.

   På så sätt försvinner behovet av tolkar. Och alla kan patienter kan kommunicera obehindrat med vårdpersonalen. Och Sverige behöver inte snylta på andra länders universitet för att utbilda personal till svenska sjukhus.

   Är det inte en fantastisk idé? Var söker jag patent?

   Gilla

 • Magnus Eriksson

  Nu när den regering i Irak som Al-Shammari suttit i har fått gå, så har ju Al-Shammari blivit arbetslös. Kommer han att få arbetslöshetsunderstöd från Sverige då?

  Gilla

 • Olof.p

  Man blir heligt förbannad. Nu är skattkistan så tom i Sverige att man som svensk inte för något gratis längre. Kommunerna avsaknad av pengar har nu drabbat min mor som bor på äldreboende. Neddragning av personal, sämre kost och omflyttning för att få mindre lokaler.
  Det borde vara …..pengar på Löfven.

  Gilla

 • Ståfräs

  Som en känd idiot sade ”Vi tackar för att Ni valde Sverige”

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Får jag bikta mig för dig?

   En gång i tiden var jag anhängare till Fredrik Reinfeldts parti. Jag ångar mig djupt.

   Jag har nu bestämt mig att ta avstånd från den självutnämnda ”goda” sidan. Jag lovar att mitt hjärta slår för den påstått ”onda” sidan.

   Finns möjlighet till förlåtelse för att jag röstade på Moderaterna tidigare i livet?

   Gillad av 1 person

 • Töny

  Men utan en unken undfallande regim i detta landet så
  skulle inte dessa kriminella figurer fått stanna kvar här,
  Det är andra som får lida för att låt gå regeringens undfallenhet
  mot grovt kriminella individer kan fortgå, man kort sagt skiter
  i hur all denna grova brottslighet drabbar sådana som inte har
  del i den!

  Gilla

 • Olof.p

  Släng ut alla Löfvens kompisar eller sätt dom i omskolningsläger i Kina.

  Gilla

 • ponnsan62

  Vi ska inte ha muslimer i Sverige ,dom är avarter
  som måste bort tycker jag!
  Kan dom bevisa motsatsen.själv tror jag inte det.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Denna klan är skyddad av Muslimska Brödraskapet via S inom ”Tro och Solidaritét”. S partistyrelse sitter alltså som spindeln i nätet. För att hindra svenskt rättsväsende att agera, så är det UD och indirekt utrikesministern som svarar för skyddet.
  Denna klan går fri från all brottslighet inkl mord. Inte ens media kommer att rapportera.

  Gilla

  • Göran

   Ja, det avtalet som en gång gjordes där Sverige såldes ut mot röster på S nämns aldrig i PK-cancerns media!
   Det är dokumenterat och kan inte kallas för något annat än rent 100% Landsförrädari!
   Inte ett knäpp!
   Ändå styr det precis allting i det dolda!

   Gilla

 • rustibus46

  En sån typ kommer att kosta skattebetalarna
  många miljoner till ingen nytta.Obs! 1 (en) person
  Undra sedan inte varför deras saknas pengar
  till skola,sjukvård, pensionärer, etc etc.När
  vaknar svenskarna? Arma land

  Gillad av 1 person

 • Galten

  Ingenting är omöjligt i landet Absurdistan.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Om andra länder kan upphäva medborgarskap men inte detta land undrar man ju hur mycket det ska behövas innan någon får tummen ur där bak och börja se över vår lagstiftning.Man börjar ju undra om det är meningen att kaos skall råda och syftet med det ?

  Gilla

 • Captain Dirk

  Det kommer aldrig bli någon förändring förrän svenskarna börjar behandla dessa parasiter som de förtjänar, de ska ha en status som gamla tiders ”biltog”.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Rikta inte din ilska mot invandrarna. Rikta din ilska mot dom ljugande journalister som har genomdrivit den galna invandringspolitiken.

   Folk har förmåtts att tro att det är omtänksamt att ta emot invandrare. Men invandringspolitiken skapar bara elände, både i Västvärlden, och i dom länder som invandrarna lämnar. Med en ärlig journalistkår, så hade detta varit uppenbart sedan länge.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Varför skall ingen ilska riktas mot invandrarna?

    Få chansen till ett nytt liv i Sverige och bete sig som många av dom gör, förstöra hela landet!

    Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Ja, att göra dessa individer fredslösa är ett lämpligt straff. Den som döms kan själv välja bort att drabbas av obehag. Det är bara att lämna Sverige. Vilket är vad vi önskar.

   När brottslingen har lämnat landet, så behöver Sverige inte bekymra sig mer. Respektive hemland får avgöra vilka insatser som behövs för att återanpassa brottslingen till ett hederligt liv. (Vi kan förvisso spekulera hur länder i Mellanöstern väljer att motverka kriminell livsstil. Men det är inte vårt problem.)

   Gilla

 • Carolus Magnus

  Jag kan ge dig kvalificerad gissning redan idag: inget medborgarskap kommer att rivas upp i Sverige, de närmaste 50 åren. Och efter 50 år så är det ingen mening med det heller.
  Jag har aldrig haft fel gällande svensk politik sedan jag började analysera våra satanisters… förlåt, politikers egentliga agenda. I 15 år började jag göra mina analyser baserade på en algoritm jag själv utvecklat(jag är matematiker) och den är, såvida inget mirakel sker, vattensäker.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Det mirakel som krävs, är att folk tappar tilltron till dom yrkesgrupper förser folk med information. Dessa yrkesgrupper är främst journalister och lärare. Det är dessa yrkesgrupper som har drivit fram den galna politik som styr Västvärlden numera.

   Skulden ligger inte så mycket hos politikerna. Politikerna har bara varit journalistkårens villiga marionetter. Politikerna har inte haft styrkan att gå emot journalistkårens påbud.

   Journalistkåren har grundlurat folket. Att påvisa lögnerna är inte alltför svårt. Men vem lyssnar på en enskild medborgare? Vem vänder man sig till när man vill beskriva hur journalisterna har ljugit?

   Gilla

 • ossie

  Kriminaliteten är nog genetisk. Och sånt patrask med hela släkter och klaner ska vi ta in i vårt land. Man bävar för framtiden när vi svenskar är i minoritet.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Ja. Det finns en genetisk faktor bakom kriminalitet. Genen för Monoaminooxidas A (MAOA) finns i olika varianter. Vilken variant en individ har, påverkar sannolikheten för att individen ska hamna i kriminalitet.

   Sök gärna information om hur MAOA-genen varierar mellan olika delar av Världen. Det du finner, kommer att skrämma dig.

   Gilla

 • Monica

  Är det verkligen kört om de har erhållit svenskt medborgarskap? Det sägs att det inte går att riva upp ett svenskt medborgskap. Hur skall man få ut dessa parasiter och avskum från Sverige? Om SD kommer att inneha regeringsmakten någon gång i framtiden återstår att se. Om det blir så kanske samtidigt kommer det att finnas en deep state som egentligen kommer att lägga krokben för SD:s politik. T e x lindriga eller inga straff för menaiter som begår brott i Sverige.

  Gilla

  • rune

   ”Det sägs att det inte går att riva upp ett svenskt medborgarskap.”

   Det är bara en dålig ursäkt.De vill inte av någon anledning, det är hela saken.

   Gilla

   • Kenneth Sanfridsson

    Man utvisar inte sina egna väljare…

    Gilla

   • Stadshuset i Minsk

    Någon stiftade lagar som säger att utlänningar kan tilldelas svenskt medborgarskap.

    Samma lagstiftare har makten att ändra lagarna.

    Alla problem hade kunnat undvikas ifall vi hade haft lagar som inte medger att utomeuropeiska invandrare erhåller svenskt medborgarskap. Man skulle ärva sina föräldrars medborgarskap.

    Gilla

 • Kungen

  Utvisa hela jävla släkten och återkalla medborgarskapet

  Gilla

  • Tanten_2

   Man kan inte utvisa någon som var yngre än 15 år när den kom eller
   möjligen när den fick uppehållstillstånd

   Gilla

 • Ståfräs

  ”Alla Svenskar hade gjort likadant om de hade haft denna taskiga bakgrund” Löven och regeringen. Vidrigt äckligt tycker jag.

  Gilla

 • rune

  Arabländerna tror Sverige är ett ”dårhus”, därför exporterar de sina idioter hit. Jag börjar tro de har rätt. 😨 😱

  Gilla

  • Carolus Magnus

   När USA bedriver regimskiften tillsammans med sina allierade, tex Saudi Arabien och Israel, så släpper de et mördare och galningar i omnejd för att rekrytera proxy terrorister som poserar som ”frihetskrigare”.

   När sedan regimskiftet misslyckas, som senast i Syrien, är dessa mördare inte välkomna in i det kand som de satt fängslade i.

   Men misströsta inte, i Sverige är ni alltid välkomna, och det är även hit de kommer i olika former, oftast som ”ensamkommande” skäggiga bebisar.

   Andra länder startar krig, Sverige får ta emot den efterdyningars skit.
   Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram.

   Gilla

 • Carolus Magnus

  Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram.
  Hur vet jag det? Jo gott folk, det är vår käre landsfader och statsfeminist som avslöjat det för oss. Därför ska ni ta det lugnt, och lita på riksrådens plan.

  Gilla

 • Kent

  Sverige är fantastiskt tycker de från Mena!
  Men inte de som betalar!

  Gilla

 • Nisse

  den mannen tillhör säkert sossarnas röstboskap……

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: