Bolund tar Löfven i försvar


T.o.m. inom de egna leden kritiserade man Stefan Löfvens för hans pinsamma framträdande i Agenda. Per Bolund (Mp) tar dock statsministern i försvar och menar att de gängkriminella formats av det svenska samhället.

Bolund menar att svensk politik misslyckats och här är det nog få som inte håller med. Artikeln är bakom DN:s betalvägg, men tydligen påtalar Bolund att de flesta gängkriminella vuxit upp i Sverige som om det nu skulle vara en ursäkt. Majoriteten har utomeuropeiskt påbrå och de flesta kommer från länder där kriminaliteten är hög, utbildningsgraden låg och samhället uppbyggt enligt andra normer än i det moderna Europa.

Bolund är inte det minsta självkritisk, ty hans eget parti bär en stor skuld till detta politiska misslyckande. Inte minst är Miljöpartiets naiva syn på migration en stark bidragande orsak och som vi alla vet vill Mp fortsätta på den generösa och naiva linje man hållit sedan inträdet i Riksdagen. Kanske också att Bolunds stöd till Löfven är ett sätt att knyta banden tajtare i dessa tider när det ställs krav på S att kapa bandet med extremisterna i Mp.

DN och Omni


12 responses to “Bolund tar Löfven i försvar

 • Bajen666

  Klart utvecklingsstörda håller ihop…det hör liksom till.

  Gilla

 • gamgubben

  Och vilken leder de som formar vårt samhälle?

  Gilla

 • Peter Kostin

  ”gängkriminella formats av det svenska samhället.”
  Det finns inbakat i kommunismens DNA. Alla människor föds goda, men samhället (klasserna) gör att vissa människor blir kriminella. Så jag blir inte förvånad när jag läser bloggposten.

  Gilla

 • Tony

  Klart att en dumskalle tar en annan dumskalle i försvar, själv
  tycker jag att båda borde tas i förvar!

  Gilla

 • Fjölet

  Under Influenserna från våran egna oerhört stora inhemska brottslighet utförd svenskar så har alltså den smittat av sig till asylsökande?????
  50-30-30 = 2
  Det är så så jädrans svårt att förstå att dårarna måste t.o.m ljuga in för sig själva och sedan mot svenska folket.
  Osaning hela veckan lång, året om- hur fan står dom ut med sig själva!!!

  Gilla

 • ossie

  Nån som är förvånad. Han är väl nöjd så länge han får sitta med vid köttgrytorna. Man får hoppas att dessa landsförrädare får sitt straff såsmpningom.

  Gilla

 • Maya

  Nu ska jag skriva ett ord som jag brukar undvika, men i detta sammanhang är det relevant.Det ordet ör rövslickare.Att inte ha någon form av stolthet eller egen agenda utan enbart hänger på ryggen på ett parti som är på väg ut i det blå visar bara på deras egen inkompetens och egna tillkortakommanden.Hur kan man rösta på detta pajasparti ??

  Gilla

 • Kungen

  Dum – dummare. En blind leder en döv. Regeringen i ett nötskal

  Gilla

 • rune

  ”…de gängkriminella formats av det svenska samhället.”
  Någon som förstår vad han menar ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: