Vi såg det inte komma

-Pettersson säger att dom såg det inte komma, men det räcker inte, politiker, journalister och andra opinionsbildare vägrade se och lyssna på det uppenbara som andra pekade ut för dem i åratal. De förnekade till och med det de själva såg…

Steget efter har gjort teckningarna och filmen hittade jag hos Malin Lundgren

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Vi såg det inte komma

  1. Dumheter, klart dårarna såg det komma och insåg konsekvenserna. Vilka tjänar respektive förlorar på att importera en ny underklass och montera ner välfärden för alla? Etablissemanget och dess nickedockor kontra vanligt folk?

  2. Dags att slopa presstödet till medlöparmedia och ge det endast till alternativmedia som vågar skriva om verkligheten.

  3. Naiviteten är sossarnas varumärke.
    Med ”Vi såg det inte komma” som sossarnas nya slogan.

  4. Om man inte har förstått konsekvenserna och inte velat lyssna till varningsklockorna så skall man ej heller ha mandat att styra vårt land.Självgoda pösmunkar som klappar sig för bröstet och är så stolta över sin humanism är inte kapabla att ens titta ut genom riksdagshusfönstren.För där ute finns ju verkligheten.

Kommentera