Stäng

Vem har ansvaret för att vi tappat kontrollen över vilka som är i landet?

INVANDRING. I går skrev vi några rader om samordningsnummer och brist på identitetskontroll när de delas ut. Drygt 870.000 personer som inte är folkbokförda i Sverige har fått ett samordningsnummer för att kunna leva och verka här.

I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm om att runt 45 procent av dem inte har styrkt sin identitet.

– Vi har ett parallellsamhälle som bara växer och vi har tappat kontrollen över vilka som är här, säger Marit Murphy Handelsberg, civil utredare vid gränspolisen, enligt Dagens Nyheter (betalvägg)

-Pettersson säger att det är en man som har ansvaret men han såg det inte komma…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 reaktioner på “Vem har ansvaret för att vi tappat kontrollen över vilka som är i landet?

 1. Som väldigt ålderstigen minns jag att det finns ett svar på frågan, ”vilka som finns i Sverige”.

  Vid närmare beskådande visade det sig emellertid att denna information upphörde att finnas redan 1968, och var det inte då som landsförrädaren Olof Palme härjade som mest för att förinta Nationen, eller var det bara en tillfällighet???

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Vem_%C3%A4r_Vem

 2. Petterssons blogg skrev:
  ”Vem har ansvaret för att vi tappat kontrollen över vilka som är i landet?”

  – En del av ansvaret ligger på Grekland, som struntade i att skydda sina gränser. En del av ansvaret ligger även på dom aktivister från övriga Europa, som åkte till Grekland för att hjälpa till att välkomna dom utlänningar som illegalt tog sig in i Grekland.

  Samma sak kan sägas beträffande dom aktivister som har bemannat ”räddningsfartyg” utanför Libyens kust. Dessa ”räddningsfartyg” har skyfflat ”skeppsbrutna” migranter till Europa istället för till Libyen. Rädda Barnen och Sjöräddningssällskapen har varit deltagare i denna människohandel. Även Amnesty International har varit pådrivande för att folkvandringarna in i Europa ska fortgå. Bidragsgivare till dessa organisationer har också del i ansvaret. Där finns alltså svaret på Petterssons fråga.

 3. Petterssons blogg skrev:
  ”I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm om att runt 45 procent av dem inte har styrkt sin identitet.”

  – Ifall dessa utlänningar inte kan styrka sin identitet, så borde dom aldrig ha släppts in i Sverige.

  Schengen-samarbetets öppna gränser byggde på att Schengens yttre gräns upprätthölls. När den yttre gränsen havererade, så försvann förutsättningen för öppna gränser inom Europa.

  Men trots detta, så förblev gränserna öppna inom Europa. Hur kunde detta ske? Det var ju tydligt för alla att se, att Schengens fundament hade kollapsat.

 4. Alla Ni som undrar VARFÖR !!
  Gå in på ”Skattemyndigheten”, sitt gärna ner i någon av deras besökssoffor och se vilka ”kunderna” är samt se vilka de som ”servar” dessa ”kunder” är.
  Gå sedan in på Ert lokala Kommunkontor och gör samma sak.

  Den bästa tiden för denna upplevelse är i slutet av månaden !!

  Skriv sedan gärna om Era upplevelser här så alla förstår !!!!

  1. Så länge tjänstemanna- ansvaret är borttaget så länge händer ingenting.Den togs bort 1976 av Olof Palme.

 5. Hämnades på grund av den dödade IS-terroristledaren Abu Bakr al-Baghdadi.

  ”The terrorist who yesterday stabbed two people to death on London Bridge may have been acting in revenge over the death of ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi.

  Usman Khan, 28, who was shot to death by police yesterday for his terrorist attack, was previously convicted of a plot to blow up the London Stock Exchange in 2012.

  He was known to security chiefs and checks were underway to find if he had any associates. It is believed that he was one of 20,000 UK jihadi suspects known to police and MI5. ”

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7741103/London-Bridge-terrorists-knife-rampage-revenge-attack-death-ISIS-leader.html?ico=pushly-notifcation-small

  I England finns 20 tusen misstänkta IS anhängare.Undrar om någon i Regeringen har en aning om hur många vi har här? Det här är riktigt skrämmande.
  Innan jul har även vi en attentat här antar jag.Just nu när mycket folk är på shopping inför julen.

 6. Enl ngn kommentar inbland är ansvaret ditt Pettersson.
  För mig ett av många bevis för frisläppt galenskap!

  Svensk värdegrund = normlöshet

  1. Det var nog det roligaste jag har läst här. Skojar du? Pettersson verkar inte i Sveriges Riksdag eller polismyndighet. Hur tänker du?

   1. Ironi Maja! Rätt nyligen blev P anklagad av en kommentator här för att vara ansvarig för tvåveckors historik av eländet.

    Det visar mig hur tokigt och sanslöst det blivit

 7. Är väl lättare att svara på frågan vem (vilka) har inte ansvaret för att vi tappat kontrollen över vilka som är i landet! Enbart SD saknar faktiskt/politiskt ansvar! SD har mobbats ut/fortsätter mobbas ut, trots 1/5-del av väljarkåren i valet 2018. Det är resten dvs. pk mobben, bär ansvaret!

 8. Ansvar? Vad är det, och om man har det vad innebär det? Gräv ner ansvarig i en sandbunker så bara huvudet sticker upp och ge mig en järn 9,a så skall ni få se på hole in one.

 9. I landet naivistan har aldrig någon ett ansvar vad som än händer. Det finns ingen pk-politiker eller myndighetschef som någonsin gjort något fel eller allvarligt misstag. I ett annat land hade avgångskraven rullat mellan gatorna.

 10. ”Vi behöver ha in ännu fler som vi inte vet vilka det är för att få kontroll över vilka som är här.”
  I vart fall föreställer jag mig att det är något sådant våra politiker skulle ha svarat….

 11. Vi är lite drygt 10 milj. i Sverige. Frågan är då 10 milj. – vadå ?
  Är det INDIVIDER vi talar om, eller är det IDENTITETER ? Då många asyl-skojare berikar sig själva med flera identiteter pga. migränverkets slapphet, kanske vi ännu inte ens har nått 10 milj.-strecket . Verkar som 0 koll.

  1. Kan pendla mellan 9 till 10.5 miljoner gissar jag. Folk och bostadsräkning är väl lite för känsligt nu när 10 man är skrivna på en etta på 30 kvm i Rinkeby, förlåt 11 var det enligt postiljonen. Och ingen finns i bostaden.
   Allting har blivit galet och beröringsskräcken stor på grund av Menafolket. De styr våra liv.

 12. Vi får skicka den mannen till optikern för hans syn är nästan helt borta.
  Han har inget sett på de sista 30 åren.
  Påkörd av ett tåg eller bil. Jag såg det inte komma.

 13. Regeringen har det fulla ansvaret men det har dom väldigt svårt att fatta. Det måste ha med intelligensen att göra. En blind leder en döv……

 14. EU har ett eu internationellt databas system med fingeravtryck på ALLA asylsökande i alla länder som sverige VÄGRAR använda. Denna databasen har funnits i 10 år.

  1. Stefan Löfven är den som bär det yttersta ansvaret i Sverige, för att våra barn blir gruppvåldtagna av ett gäng AIDS – gubbar ifrån nått VINST FÖR SAMHÄLLET LAND, och att misshandel, rån och otrygghet är en vardag !

   En del som bär en del ansvar är de hycklande, ljugande, allierade knähundar till partier som niger och allierar sig med Stefan Löfven för att gemensamt sätta Sverige och svenskarna i terror och ett sätt som är likställt med landsförräderi och inbördeskrig.

   Så Stefan Löfven med sitt Socialdemokraterna är ytterst ansvarig för denna terror och krigsförklaring mot Sverige och svenskarna.

  2. Stefan Löfven är den som bär det yttersta ansvaret i Sverige, för att våra barn blir gruppvåldtagna av ett gäng AIDS – gubbar ifrån nått VINST FÖR SAMHÄLLET LAND, och att misshandel, rån och otrygghet är en vardag !

   En del som bär en del ansvar är de hycklande, ljugande, allierade knähundar till partier som niger och allierar sig med Stefan Löfven för att gemensamt sätta Sverige och svenskarna i terror och ett sätt som är likställt med landsförräderi och inbördeskrig.

   Så Stefan Löfven med sitt Socialdemokraterna är ytterst ansvarig för denna terror och krigsförklaring mot Sverige och svenskarna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: