15-åriga Ingrid fick vänta ett dygn på operation – blindtarmen brast

SJUKVÅRD. Efter nästan ett dygns väntan på operation brast 15-åriga Ingrids blindtarm. Mamma Henrika Thomasson riktar nu skarp kritik mot Danderyds sjukhus. 15-åriga Ingrid kom in med kraftig magsmärta till Danderyds akutmottagning natten till den 1 november, rapporterar Mitti.se

Danderyds nya akutvårdsbyggnad. Pressbild Locum

Det dröjde nästan ett dygn innan hon fick tid för operation. Då hade Ingrids blindtarm redan brustit. – På läkarna lät det som att det var helt okej att blindtarmen brast. Som vi förstår är det både akut och allvarligt om den brister, säger Henrika Thomasson.

Sjukhuset vill inte kommentera det enskilda fallet, men konstaterar att akuten var mycket hårt belastad vid tillfället.

-Pettersson säger att Danderyds sjukhus tillhör de sjukhus som varslat personal. 100 tjänster varslades i måndags. Pengarna räcker inte.

Utan invandring stannar vården får vi höra. Det är nonsens, asylinvandrare och anhöriga använder vård och omsorg mer än de bidrar med som arbetskraft.

Politiker och journalister upprepar detta för att det går, det finns ingen sanning i vad de säger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “15-åriga Ingrid fick vänta ett dygn på operation – blindtarmen brast

 1. Jag anser att hennes föräldrar skall göra en anmälan till DO och be att kolla vilka som gick före henne.

 2. Drabbade ju bara en infödd tvättäkta etnisk svensk, inga krigsrubriker i PK-media inga gråtande politiker från den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern eller någon landssorg !

 3. På akuterna prioriterar man. En akut sjuk vit hårt arbetande kvinna för ge vika för en skottskadad jävla idiot från en icke hockeyspelande nation.

 4. Annie Lööv upprepar sitt inövade mantra om att vi behöver si och så många invandrare som skall in och jobba i vården för att trygga den Hur går den matematiken ihop när landsting och övriga vårdinstanser varslar om uppsägningar på löpande band ? Den övriga välfärden som skall tryggas genom detta är äldevården.Samma idioti där när servicehusen tvingas stänga för att andra mer lönsamma hyresgäster skall in på dessa platser.Så vad gör vi då med denna ” kommande resurs ” ??

 5. Framtidens melodi: Köp en självmordsspruta på apoteket ifall du blir alvarligt akut sjuk. sprutan botar allt och ger garanterat smärtfrihet på bara några minuter. På sprutans förpackning kommer det även att stå: Av hänsyn till andra”Var vänlig att uppsöka en ”soiled green” sopptunna, och kryp ner i samma innan insprutning.

 6. Med invandringen stannar vården är närmare sanningen !!!!
  Det mesta som politikerna säger är precis omvänt.

 7. Politiker och ”journalister” är inte värdiga att behålla sina positioner när de ljuger för sjuka svenskar om skälet till att de missgynnas.

  • ”Journalister”, idag finns det inga journalister. Sveriges sista journalist var Ulf Nilsson på Expressen. De som kallar sig för journalister är dessutom så otroligt dåliga i svenska språket, det är bara att kolla i vilken dagstidning som helst. Fullt av stavfel och syftningsfel, så man kan ju undra om det sovs igenom hela svenskundervisningen i skolan.

Kommentera