Linda El-Zein är ledsen över att brodern mördades för drygt tre år sedan

BROTTSLIGHET. För drygt tre år sedan blev 19-årige Ahmed El-Zein ihjälskjuten på en innergård i Gullvik i Malmö. SVT Nyheter Skåne har träffat hans syster Linda El-Zein. – Vi är inte en familj längre. Våra hjärta kommer aldrig att bli hela igen, säger Linda. 

Ahmed El Zein har farit till Allah. Flickvännens ord på Facebook.

Linda El-Zein bor hemma hos föräldrarna i södra Malmö där medelinkomsten per år är 120.000 svenska kr. Linda är född i Sverige men har som många andra i Malmö svårt med svenska språket.

Linda El-Zein beklagar sig över att sin kriminelle storebror Ahmed sköts ihjäl av likasinnade i Hermodsdal i Malmö den 25 september 2016. Vi skrev om det på bloggen.

Vår insändarskribent Sandor Herold bor ett hundratal meter från mordplatsen, Sandor var ute och gick med hunden och hörde skotten på söndagskvällen vid 18.30 tiden. Sandor skriver: “Linda El-Zeid beklagar sig men nämner aldrig orsaken och vilka det var som sköt ihjäl brodern. Han sköts naturligtvis inte utan anledning och troligtvis så är gärningsmännen komna från samma våldskulturer som familjen El-Zein. Alltså ytterligare en mångkulturell berikning till vårt samhälle!”

-Pettersson säger att det är tragiskt när människor dör, men Ahmed El-Zein hade varit kriminell i minst fyra år. Var är föräldrarna och grupptrycket när smågrabbar blir kriminella?

Linda El-Zein sitter i styrelsen för S frukt och grönt AB. 559167-5375 (Malmö) Bolaget är grundat 2018 och verkar inte vara en lysande affär, lindrigt sagt.

Intervjun med Lina finns på länken ovan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 thoughts on “Linda El-Zein är ledsen över att brodern mördades för drygt tre år sedan

 1. Ja ledsen blir jag med när man ser utvecklingen av Malmö, en gammal fin arbetarstad, där man kunde gå över Möllevångstorget utan att bli attackerad av någon annan än möjligen någon som ville kränga en knatting, och detta dygnets alla timmar, idag vågar man knappt gå där när det är ljust, den gamla arbetarstatyn är idag samlingsplats för arbetsbefriade bidragstagare, som ofta runt hörnet har parkerat en fet Mercedes ofta på gång o cykelbanor,, hur man nu kan ha råd med det?
  Det är heller inte dom billigaste Mercorna utan i 7-800 tusen klassen
  Det måste vara tämligen generösa bidrag?

 2. Hade Ahmed El Zein levt ett hederligt liv så hade han garanterat levt i dag, bra att han inte finns mer synd bara att familjen är kvar i landet !

 3. https://www.bz-berlin.de/berlin/ard-doku-beuteland-millionengeschaefte-krimineller-clans-in-deutschland
  För dem av er som läser tyska,kan ni själva bilda er en uppfattning vad det handlar om.I SEK-valuta miljardbelopp !! För er andra intressanta bilder,hur myndigheterna nu lägger beslag på deras lyxåk,för obetalda skatter !
  Lägg även akt på några av de “familjenamn” som figurerar i artikeln ovan,kaske rent några av dem är era nabor ?

 4. Malmö är inte en längre en genuin svensk demokratisk stad. Sveriges regering ger Malmö ett årligt bistånd på ca: 6 miljarder kronor. Det tar minst 30 år att reparera den sargade staden om någon har den energin att bry sig. De, som gläds, stödjer och lever gott på sina familjemedlemmars kriminalitet får förstås sörja när de blivit dödade av den kriminalitet de valt. Det är väl i princip ett livsval. För mej är det större sorg att höra om dödade människor, som aldrig valt våldet och det kriminella livet. De, som valt grov kriminalitet orsakar redan stor sorg för många medan de lever.

 5. Är själv förbannad för att Folkhemmet på grund av landsförräderi idag befinner sig i ett mångkulturellt kriminellt träsk !

 6. Själv är förbannad över att Folkhemmet tack vare landsförräderi idag befinner i ett mångkulturellt kriminellt träsk !

 7. och jag är enbart glad och tacksam för åtminstone en socialbidragstagare och kriminell som belastar ‘välfärden’.
  mûslimskt pack som ska återvända till sitt! tack för din bortgång!

 8. Vill bara helt kort informera om att familjen El Zein består av 1000-tals kusiner,och är en av de absolut ledande Klanerna i Tyskland. Denna maffiaorganisation behärskar o. styr kriminaliteten vad gäller områden
  knark,smuggel,shiha-bars,samt spelautomater !!!
  Just nu hårt ansatta av olika myndigheter. Samtidigt har de nu fått fiender o. konkurrenter bland de “flyktade” Syriernas maffiaklubb..
  Möjligen samma som sker i Malmö,under annat namn ?
  Senast igår kväll sändes ett helt program om El Zein-familjen, i tyska “Kalla fakta”..

 9. Linda är alltså styrelseledamot i “S Frukt&Grönt”. Vibbarna säger att hon och hennes familj sannolikt är en del av den maffia, som idag behärskar all torgförsäljning av Frukt&Grönt i Sydsverige. Skattemyndigheten, Polis, kommunernas inspektörer m fl rör inte i dessa verksamheter. Hot, korruption – men allt i media tystas omedelbart – så denna maffia har tentaklerna långt inne i svenska myndigheter. Huvudmannen sitter i Holland och huvudmannen för svenska verksamheten i Danmark. Bli inte förvånad om huvudmannen för motsvarande danska maffia sitter i Sverige. I varje fall betalar de minimalt eller ingen skatt alls. Inga kassaregister – självklart. Förutom på vanliga torg, så har de, i regel otillåten, torghandel utanför de större moskérna.

  OM någon torghandlare ställer upp ett torgstånd för Frukt&Grönt på ett torg där maffian finns, men inte är maffiamedlem, så saboteras varorna, fordonen, det hotas, det misshandlas etc. Anmäls detta till polis, så läggs utredningen ned. Polis finns aldrig i närheten när det behövs. kommunens inspektörer kollar svenskens kassaregister, men ALDRIG maffians (då de inte anses behöva några kassaregister – alla har ju beröring med Danmark, även om de säljer i t ex Jönköping, Motala, Falkenberg.

  Det allvarliga är att när maffian nu etablerat sin Frukt&Grönt, så är det lika lätt att utöka varusortimentet med andra lätt transporterade produkter, t ex heroin, Qatt etc. När således storebror skjuts kan man gissa att det handlar om maffians utökade varusortiment. Och att höga polischefer resp höga tjänstemän inom skattemyndigheten i Malmö är inblandade.

  • Roland S:
   Du är verkligen välinformerad.Just delar av dina ord framkom vid gårdagens tyska TV-inslag.Bl.a. att de inte gillar konkurrens från de senast anlända syriska “stackarna”…Därav öppen vapenstrid på gatorna i Tyskland.
   I Berlin o. NRW som är de två mest “smittade” länderna arbetar nu dagligen Polis,Tull och Skattemyndigheter gemensamt vid större razziior mot dem.

 10. Varför dessa snyftreportage om invandrare ? Jag tycker mer synd om vanligt folk som fått sina liv förstörda i alla våldsdåd kopplade till invandrare.

  • Snyfft snyfft åk tillbaka var ni kom från.
   Är vad jag tycker!
   Och vad tycker ni om svenskar som inte har mat för dagen..
   Och som har betalt skatt hela livet.
   Åk ditt ni kom från.
   Och ta hand om era nära o kära.
   Ni kommer aldrig vara välkommna här .
   Ut är vad jag tycker

 11. Men enligt Löfven ska dom bli en vinst för samhället lite längre fram. Glöm aldrig att han sagt det.

 12. Har just träffat en Portugisiska vilken varit i Sverige 3 år, pratar mycket bra svenska och är utbildad Tandhygienist. Omtyckt, duktig och på frågan hur länge stannar du blev svaret “jag blir förmodligen kvar eftersom jag nu har träffat en svensk man.”
  Tänk om vi bara haft flera av den typen invandrare så hade vi inte dagens problem. Jag skriver om denna utomordentligt välanpassade kvinna eftersom jag är så less på alla mord, bränder och frigående slashasar jag möter i samhället. Tack alla naiva politiker och styrespersoner som åsamkat oss detta!

 13. Tänk att hela våra liv är kapat av utlänningar. Inte en dag utan problem.
  Nu hade de exploderat på bara 2 håll i Stockholm i natt.
  Något mera ?
  Man får aldrig vakna upp till en härlig dag utan bekymmer. Inte undra på att psykiatrin inte har tider. Köerna växer.

 14. Har ingen lust att betala 89 kronor för information gällande ekonomi.
  Förr var detta gratis.
  Fruktstånden är skattebefriade om man arbetar 6 månader per år.
  Jag var tillfrågad om jag ville” hyra en plats” mot betalning för ett halvt år för att de skulle kunna slippa skatten på ett ställe i Stockholm.

Kommentera