Rädda Barnen vill fortsätta att hyra studentbostäder till ensamkommande


INVANDRING. De ensamkommande unga ”flyktingar” som omfattas av den så kallade gymnasieamnestin har under 2019 fått hjälp med såväl uppehåll som boende av Rädda Barnen i Kalmar. De har fått bo i Kalmarhems studentlägenheter, trots att de inte är inskrivna på universitetet.

Nästa år blir det emellertid bekymmersamt med såväl bostad som försörjning för gruppen, som just nu omfattar 21 personer.

Nu vill Rädda Barnen skriva ett mer långsiktigt avtal med Kalmar kommun om ekonomiskt stöd inom det som kallas Idéburet offentligt partnerskap och fortsätta att hyra studentbostäder, skriver Östra Småland.

-Pettersson måste ha missuppfattat, jag trodde att Rädda Barnen skulle verka för barns bästa och trygghet och inte hyra ut bostäder till ljugande unga män. Tänk så fel man kan ha…

Jag skulle hellre lägga många miljarder på dessa afghanska skolflickor än en enda krona på de ljugande afghanska desertörerna som kallar sig ”barn” i Sverige. För det kallas jag och andra rasist. Bild från Pixabay. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Rädda Barnen vill fortsätta att hyra studentbostäder till ensamkommande

 • grunehetgrot

  Jag hörde på TV idag den 5-12-2019 att väntetiden för att få en bostad i Sverige är 10 år. Detta gäller bara Svenskar. är man invandrare så är denna väntan 1 väcka max.

  Gilla

 • Maja 2

  Rädda barnen ? Vilka barn.när RB har gett namnet en ny dimension.

  Gilla

 • Nicklas

  Rädda skäggbarnen. Vilket skämt de är alltså. Inte ett öre ska de få från mig.

  Gilla

  • Tony

   Ja fast det får dom via din skattesedel, skicka hem
   hela sällskapet plus Annie Lööf, för utan hennes
   dårskap hade dom inte varit kvar här.

   Gilla

 • Roland Salomonsson

  Sedan länge vägrar jag ge bidrag till alla dessa extremkommunistiska NGO:s. som är fientliga mot ”de vita i världen”.
  Får jag en chans, så kommer de inte att få en sekin mer i offentliga bidrag. De får finansiera sin propaganda med medlemsavgifter, och företag, institutioner etc som stöttar dem skall bojkottas!

  Gilla

 • turrim

  Det är bara att fylla i en blankett med handledning kanske från Rädda Barnen när du ”flytt” genom Europa och påstå att föräldrarna är döda. Du behöver inte ens tala om vilket land. Så strömmar dina och mina skattepengar in som efterlevandepension. Till den lägenhet du har som förtur. Läs Jan Ericsons i Ubbhult blogg så får du siffror.

  Gilla

 • Tore

  Rädda barnen bör byta namn till, rädda en gruppvåldtäckare.

  Gilla

 • Notimam

  Varför skall vi göra det lätt för studenter som är samhällets framtida motorer och gynna deras utbildning när vi kan lägga pengar på människor som bara kommer att kosta mer pengar. Ja, det lär inte S, C, V och MP förstå.

  Gilla

 • age

  – och hur gick det för de riktiga studenterna?

  ”Dum går först!”

  Tänk vad bibeln har fel: ”Vänd andra sidan till!”

  Det betyder att vi pursvenskar blir lurade en gång till!

  – och vi går på det om och om igen!
  50% är dummare än snittet!

  Håll ut!
  När SD får makten med Åkesson som statsminister
  får vi Vårt Fosterland tillbaks!

  Gilla

 • Mm

  Lägger inte en krona till Rädda Barnen sedan länge. Rädda Barnen använder inte mina pengar till det som de tigger och berättar att de skall göra. PK damer som ljuger lika bra som invällarna, de som har flera identiteter med olika födelsedatum beroende på vilka bidrag de vill ha.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Rädda barnen, vilka ?
  Är det de importerade barnen som är 20 år och uppåt ?

  Gilla

 • rustibus46

  Toklandet Tvärtom är allt möjligt. På ena sidan
  unga ambitiösa ungdomar med bra betyg, som
  (en del) ska inta viktiga platser i framtiden. På
  andra sidan (de flesta ) vistas här olagligt, får
  avslag på avslag. Många (inte alla ) kriminella
  gör livet surt för Svennebanan. Naturligtvis
  satsar man på den andra gruppen. Arma land

  Gilla

 • Cinna

  Det är aldrig bra för ett samhälle att ge vissa grupper gräddfiler baserat etnisk- eller religös tillhörighet. -Det ledet ofelbart till problem…

  Hur 17 motiveras gräddfiler baserat på etnicitet i Sverige 2019?! Vi kan inte klandra Sydafrika och USA för apartheid, och samtidigt ha det så här i Sverige 2019!

  Gilla

 • Maya

  Nu har kommunerna kommit på den geniala lösningen efter hårt tankearbete.Vi tar studenlägenheter och sedan stänger vi några servicehus så får vi loss bostäder.Sedan ställer vi oss i en ring och gör små handhjärtan åt varandra för att vi kom på den intelligenta lösning.Vadå,blev dom vi slängde ut utan bostad.Jamen,dom kan väl bo hos sina föräldrar respektive barn.Inte vårt problem längre.

  Gilla

 • centurion

  Kan, trots allt, finnas en viss logik i namnvalet på denna skumma sekt. Därför att de Riktiga Barnen är Liv-Rädda för deras svek.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: