Media är som vanligt under SD:s landsdagar


INRIKES. I går kväll inleddes Sverigedemokraternas landsdagar i Örebro. Det är ett SD i medvind som träffas. Media letar dock negativa vinklingar som vanligt. Sydsvenskan skriver att partiet trots de förändringar som ska göras i helgen inte är ett parti som andra. ”Drömmen är fortfarande ett helsvenskt folkhem från 50-talet, ett som aldrig har funnits”, skriver Sydsvenskan.

Expressen har skickat fram David Baas, mannen som gjort karriär på att leta fram skandaler, även mycket gamla, i samband med Sverigedemokraternas möten. Läs på bloggen om David Baas.

-Pettersson är konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Att Sverigedemokraterna inte är som andra partier är bra, det är de andra sju partierna som gjort samhället till det mångkulturella inferno det är idag.

Det är bra att SD försöker bilda ett konservativt block, men SD får inte bli för menlösa. Alternativ för Sverige är inget alternativ så länge de inte kan tänka sig att kompromissa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


17 responses to “Media är som vanligt under SD:s landsdagar

 • eugenecork


  …jag följde jippot, hade inte något annat för mig liksom
  …kunde lika gärna ha avstått…SD inget undantag, va
  andefattigt och intetsägande, lika övriga partiers sam-
  mankomster (om inte än värre?) kanske hade de firat
  ett par dygn i sträck, å de va därför (iaf jag) upplevde
  de hela amatörmässig som en småplump anrättning…
  tråkigt, då chans fanns att nå ut, har jag för stora krav
  på de jag sympatiserar med…e jag solo om den upp-
  fattningen?

  Gilla

 • Olof.p

  Lär av Tyskland. Dom släppte in en utlänning och gav honom makten. Efter det har Tyskland fått skulden för allt ont som hänt i världen.
  Så lär av det Sverige. Släpp inte in fler utlänningar och ge dom framförallt inte någon makt. Rätt vad det är poppar det upp en Hitler i Sverige också.

  Gilla

 • Maya

  Dom journalister som skriver att vi aldrig haft ett folkhem på 50 och 60talet var nog inte ens påtänkta då.Vi som har haft förmånen att få växa opp då vet och sörjer det som aldrig kan komma igen.Det var stora barnkullar och mammorna var oftast hemmafruar.Man hade koll på allas ungar när dom var ute och lekte.Man åkte på tältsemester med primusköket och hade det jättemysigt.Tilltron till framtiden fanns och folk var glada för det dom hade.Man kunde spara en slant för att senare kunna köpa ett hus eller en sommarstuga.Ytterdörrarna var sällan låsta åtminstone inte ute på landet.Ja,det var en härlig tid och man får vara tacksam att man fick uppleva den.

  Gilla

 • ponnsan62

  Sydsvenskan är en Nazistiktidning….
  Alla lika värda exciterar inte där!

  Gilla

 • Notimam

  Låt vänstermedia sprattla på bara, de enda som tror på lögnerna är gråsossar.

  Gilla

 • gamgubben

  Hur många journalister finns i dag på Sydsvenskan som var med på 50-talet och vet hur vi som har erfarenhet upplevde det?

  Vi upplevde ett helt annat S än vad som förekommer idag. Vi fann att debatterna partier emellan var sakligare och att alla partier representerade i Riksdagen fick komma till tals.

  Vi vet också att de grova brotten var långt mycket färre än dagens. Vi vet med bestämdhet att slagsmål förekom vid dansbanorna av personer med dåligt ölsinne. Om så, förekom inte sparkar och knivanvändning annat än enligt hörsägen i Delsbo. Vi vet att överfall på kvinnor var mycket ovanligt för att inte skriva, ej förekommande.
  De som ville jobba hade jobb, men då som nu dåligt betalt om du var en helt vanlig knegare. Inte många kvinnor arbetade och tyvärr hade de heller ingen egen börs att ta ur därför blev barnbidraget 1948 mycket uppskattat. 260:- per år och barn, nu är det väl 15000:-!

  Vi var då ett mycket fattigare land men jag vill påstå att de flesta var mer förnöjda. Kom också ihåg att vi 1958 hade ett fotbollslag som tog silver med bara helsvenska spelare.

  Gilla

 • Bakåtlutat ägg

  Ahmed begärs häktad för mordet på Wilma, 17

  O,,,r met,,, ett SFI, man nen

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Surfa gärna in på https://www.skd.se och läs ”Dagens Fråga” och fråga er hur objektivt formulerad frågeställningen är.


  Är du orolig över att SD nu är det näst största partiet?

  Av 600 röstande svarar 75% ”nej”. Det är ungefär samma som röstfördelningen i Skåne för det konservativa blocket

  Gilla

 • grunehetgrot

  Vad gäller samkönade adoptioner så måste det ju vara så att om två kvinnor älskar varandra och gärna vill ha barn så kan dom få adoptera ett barn under förutsättning att ingen av kvinnorna kan få barn på naturlig väg.
  Samma sak gäller givetvis män i samma situation.
  Bara för att man absolut inte vill älska med någon av det motsatta könet skall inte vara avgörande.

  Gilla

 • Kungen

  Finns det någon vettig människa som bryr sig om vad media tycker idag ??? Jag vet ingen

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Nej Sydsvenskan,morden och våldtäkterna överfallen på gamla människor knivöverfall dagligen skjutningar o Sprängningar stod ju som spö i backen i folkhemmets 50 tal, det vet ju alla,Jag förstår att det är svårt för P K blaskan Sydsvenskan, som verkar att ha styrts av tämligen störda individer, med Journalister som betraktat över en miljon Svenskar för att vara dumma i huvudet, en sådan blaska har problem, och det ska dom ha
  eftersom det är självförvållat, att mer eller mindre betrakta läsarna som en fårskock är ett utmärkt sätt att få upplagan att dala intill intet.

  Jag begriper att ni får stöd från annat håll för att hålla näsan ovanför vattenytan, varifrån vet jag ej, men kan tillåta mig att gissa att det är från en stenrik gubbfan med anhang, boende i USA men härstammar från ett annat land? Men som sagt, det är bara en gissning!

  Gilla

  • turrim

   En stor artikel i dag handlar om en av Sydsvenskans egna SD-hatande ”journalister” – Andreas Ekström som ska opereras för en ny lever.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  SD säger ja till samkönade adoptioner och kan tänka sig delta i Pride !
  En av många anledningar till att min röst sedan 2018 ligger hos AFS som varken ställer upp i Pride-tåg eller vill ha samkönade adoptioner.
  Snart sticker inte SD ut någonting från övriga PK-partier.

  Gilla

 • Stefan Löfven

  Ja David Baas är verkligen en som visar ”Allas lika värde”… Utom SD, för Socialdemokraterna säger att dem är rasister.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: