Stäng

26 reaktioner på “Holländsk pojke kulturberikas av 5 Marockaner

 1. Där ser vi vad inavel kan göra med muslimer. Dom ät mer lika apor än människor. Vi kanske skulle öppna upp en park med stängsel och stoppa in dom.

 2. Enligt GW och regeringen så kan den vite rasisten skylla sig själv, grattis PK, hoppas så mkt att ngn av Era egna får stryk ända in i märgen.

 3. NÄSTA GÅNG ÄR DET DIN SON ELER SONSON, SOM UTSÄTTS AV DENNA MISSHANDEL/ alt. MORDFÖRSÖK.

  Det är Stefan Löfven och hans allierade hycklande knähundar som vill ha hit dessa VINST FÖR SAMHÄLLET…och det är DITT barn som får lida.

  Röstar DU på Socialdemokraterna eller deras allierade hycklande partier, så är det DU som misshandlar ditt eget barn !

 4. det går överstyr precis överallt
  Var finns ryggraden på politiker????
  de lämnar oss till ett fullständigt kaos,
  som politikerna själva har skapat, men drabbar deras egna folk.
  sanslöst

 5. Sånt här kommer bli vanligare och vanligare både i Holland och Sverige. Snart kommer unga pojkar slås ihjäl av grupper som dessa. Tyvärr tror jag att det kommer ske snart.

  Kommer msm och pk våga prata om hatbrott mot svenskar då?

  1. (Iofs har det redan hänt, vill minnas att ett par tyska tonåringar blev knuffade ner på tågspår och överkörda för något år sedan.)

 6. Vidrigt grottbeteende !
  Holland och övriga Västeuropa är totalt förlorat men som man de senaste 4 decennierna bäddat får man nu mycket obekvämt ligga, landsförädare runt om i Europa och i Islamist-Sverige bara njuter.

 7. Anna i Nybro är kulturberikad med knäckt rygg.
  Inkomstkälla.Ger förövarna uppehållstillstånd.
  Får assistansbolag från helvetet. Läs ägare forskningsläkare som uppbär stöd. Cynism ala Mengeles nazzetid.Soc förmedlar hk flickor till maffians bordeller i Kalmar. Sadistiska riksdagsledamöter är kunder. Sekretess skyddar mot insyn..Hjulet rullar.Alla blundar. Narkotikaleveranser. Människohandel. Organstöld. Medan polisen fegar hårt kuvade.
  Uppmanar anhöriga att inte bry sig. Det kan vara farligt. Narkotikaleverantörer.
  Missing people får inte agera. Polisen är rädda för hot mot anhöriga. Förståeligt.Dricker kaffe.
  Ifrågasätter vad man som anhörig vill att polisen då ska göra? Dricker påtår. ?!
  Frita mitt barn! Fånge hos Potatismaffian i
  Nybro! Av dem tycker jag att polisen ska göra mos! Gripa förövarna! För det är väl ändå
  polisens skyldighet? Eller styrs polisen HELT
  av maffians skräckvälde? Förklara er poliser!

 8. Döddstraff på dessa svin!
  Hur fan kan vi ta in dessa avater i Europa..
  Dom passar inte ens i en djurpark…

  1. För vad? Dödsstraff för lite slagsmål mellan två killar? Vad är nästa steg, 50 års fängelse för att man snott en snickers? Det är tack vare folk som dig invandrarna beter sig som dem gör och vägra anpassa sig. Du lever i en fantasi värld.

   1. Vill påpeka att jag inte försvarar killen som misshandlar den andra, ett tre till sex månaders fängelsedom skulle vara rättvis och även skicka signaler till andra ungdomar. Att skicka ut hatkommentarer som många här gör hjälper samhället absolut inget och får snarare motsatt effekt. Jag är för en hårdare kriminalpolitik, samtidigt som jag försöker vara objektivt.

 9. När enskilda helt oberoende händelser bildar mönster i varje ort – stad och land som blir kulturberikat fast allt är offrens fel som är rasister och lockar till sig förövare?

 10. En del av våldet vi ser på gatorna som utförs av ungdomar tycker jag verkar direkt inspiretat av hur IS förnedrar och lämlästar människor. Kanske Europa är på väg att bli ett träningsläger för unga IS-aspiranter. Vaknar vi inte snart så är hela EU snart ett kalifat.

 11. Ni som alltid tar dessa gullpojkar i försvar ! Är ni helt sjuka i huvudet ??? Era argument om att svenskar kan också !!! Men nu är det ju fakta och svart på vitt att det är folk från mena länder som håller på som oftast visas på denna sida . Det som också gör att ni sjuka i huvudet är att ni alltid försvarar dom ! Aldrig ett ord om alla infödda offer . Om det nu är Ahmed som har dödat Wilma 17 år hur i helvete ska det kunna vara synd om honom ?????

 12. Där ser man hatet mot oss . Det är inte vi som är rasister utan det är dessa som kommer hit och rånar,våldtar osv som är det. Fega kräk.

  1. Fega kräk, ja definitivt men ingen kan vill vågar eller kommer att göra något åt saken mer än att bara gnälla över det !
   Inte ens SD som många anses som räddare i nöden kommer eller kan göra något kultuberikningen av Sverige.

  2. Jag vet av erfarenhet att det finns minst ett dussintal svenska killar i alla dessa problem områden som mer än gärna skulle ställa upp på att sätta dessa djur på plats en gång för alla. Och faktum är att det är bara ni ungdomar som själva kan få slut på detta.Ingen polis eller socialtjänst eller någon annan MYNDIGHET kan sätta stopp för detta utan det är bara ni ungdomar som själva är offren som kan vända denna utvecklingen och det en gång för alla.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: