22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson

BROTTSLIGHET. 22-årige Ahmed häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på försvunna Wilma Andersson. Mannens advokat Beatrice Rämsell uppger att hennes klient förnekar brott.

Den nu häktade 22-årige mannen är Wilma Anderssons pojkvän, han kom hit som barn från Irak. Han har tidigare haft irakiskt medborgarskap, men fick svenskt medborgarskap 2014.  Enligt Expressen/GT är Tishko extremt svartsjuk.

Tishko Ahmed Shabaz. Bild från Facebook.

Enligt Expressen/GT som gjort en liten hyllningsartikel till araben så har han gått såväl grundskola som gymnasium i Västsverige. I grundskolan fick han godkänt i de flesta ämnen och i främst engelska hade han fina betyg.

Efter studenten har han haft lätt att få jobb, enligt sitt cv: Där finns en lång rad anställningar. Bland annat har han jobbat som säljare och inom restaurangbranschen.

På ett av jobben minns han hur han lärde sig ”hur man måste kämpa för att lämna motparten nöjd och tillfredsställd”. På ett annat säger han sig ha tilldelats en utmärkelse som årets medarbetare. Det sista jobbet som finns med på hans cv sade han upp sig från med motiveringen: ”Jag vill studera vidare på högskolan”.

Senast någon såg Wilma Andersson var i torsdags förra veckan. När hennes familj blev orolig försökte de kontakta pojkvännen. Det var hos honom hon befunnit sig på sistone.

-Pettersson undrar hur detta passar med statsminister Löfvens teorier om fattigdom och utanförskap. Här har vi en kille med skapliga betyg, lätt att få jobb och svensk tjej…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

110 thoughts on “22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson

 1. det är därför det inte finns bostäder.många människor i hemlöshet.det är på grund av den stora invandringen.jimmy.åkesson SD som statsminister då hade han fixat så att det blir många tomma bostäder åt alla bostadslösa svenskar.jag har själv bott på vandrahem i flera år på grund av bostadsbrist.när det var valdagen.då åkte vi alla i på vandrahemmet även ägaren själv till vallokalen och röstade på SD.jag kommer ihåg detta mycket väl.

 2. Jag är kristen o har haft kompisar muslimer bl a ifrån Irak o en kompis till mig. Han är gift med en muslimsk kvinna ifrån Sengual Afrika. Så jag vet. Så ingen idé att bråka med mig.Ann-Charlott

 3. Är di utlänning p ifrån Irak eller ifrån något slagsmuslim land ? Eftersom du försvarar Det jag skriver är sanning.

 4. Är di utlänning p ifrån Irak eller ifrån något slagsmuslim land ? Eftersom du försvarar detta.

 5. Det är sånna så kallade ensamkommande flykting barn som ska dömas och skickas tillbaka till sitt hemland!! Att säga att man kommer till Sverige pga flykt från krig och komma hit sedan och mörda av vår egna!! Sverige är helt åt helvete idag! Vågar knappt snart låta min dotter gå ut.

 6. jag hoppas det blir livstids fängelse.en vanlig normal människa har en spärr.att aldrig kunna göra en sån grym handling.livstids fängelse är det enda rättvisa.

   • det spelar väl ingen roll vilken lägggning personen har.ingen ska väl utsättas för en sån grym handling.vilka människor det finns i vår herres hage.hoppas rättvisan har sin gång.livstids fängelse inlåst i 20år.

 7. Spelar det någon roll vad han är för något ? Kurd turk arab? Jag är själv en invandrare med muslimsk bakgrund. Många har skrivit att enligt Islam eller Koranen han har rätt och det stämmer inte ALLS! Jag är själv islamofob och hatar den religionen men hur som helst han är ett skam för mänskligheten. Varför ökar rasismen i Sverige? På grund av sådana. Kan inte förstå hur man kan döda en människa på detta sätt och hon är en tjej.

  • Ja det spelar en stor roll vad han har för etnicitet, lika mycket som när ni invandrare rånar våra äldre, våldtar så gör ni det aldrig mot era egna.
   Det är inte vi som mördar er och våldtar era kvinnor, men skulle vi mörda er och våldta era kvinnor då skulle det helt plötsligt bli väldigt viktigt vilken etnick grupp förövaren kommer ifrån.
   Ni är bara så in i helvete patetiska med eran vidriga heder, respekt, hade ni någon skam i kroppen skulle ni lämna detta land.

   • Tack Emir för dina ord. Bra att du vågar gå emot islam. Jag blir ledsen när några tummar ner det han skriver.

 8. Inte direkt gängskjutning vi snackar om här, eller hur? Denna typ av mord har EN gemensam nämnare. Svartsjuka män.

 9. En riktig muslim varken dricker eller röker. Så kvinnor med slöjor som röker är inga riktiga muslimer. I Om kvinnorna i Irak röker- gäller alla sorters kvinnor där. Om de röker anses de lösaktiga. Då följer de inte Koranen – muslimerna och de kristna i Irak är heller inte kristna om de röker o dricker.

 10. Om slutgiltig dömd!
  Bör han skickas till återvinning på samma sätt som han skickade Wilma till detta öde!
  Han borde historiskt vara bekant med ”Öga för öga, Tand för tand”!
  Men kan va’ läge att kolla med (S).
  Om där finns ngt att vinna kan han på Svensk bekostnad få fritt ”Vivre” i 30 år.

 11. Vilken jävla styckmördarjävul – sätt aset pä allmän fängelse avdelning o låt honom långsamt torreras till döds – jävligt långsamt av sina galna medfångar 👹👹👹

 12. Ludolf III

  Om, vederbörande är skyldig, kan man undra vad muslimsk sk. heder (sunni el. shit), påbjuder? Något som vi svenskar skall begripa? Inte troligt för min del.

 13. Håller med dig! Skicka hem dem snarast! Min ena dotter sa att en så ung man bara 22 år trodde hon inte hade mördsd Wilma. Och inte heller bara för att man är svartsjuk kan man mörda. Men jag vet hur svenska män som är svartsjuka kan göra. För det har jag råkat ut för o jag tackar min Gud för att mina barn o jag lever.

 14. om det är han som mördat henne staten måste göra hårdare straffar och skicka honom till irak tjäna resten av domen i irak utvisas på livs tid och skicka alla brottslingar till dera hemlandet det är bästa straff att lära andra idioter

  • Men han är muslim o enligt deras lag o deras gud. Så har han inte gjort fel – Deras bibel Koranen. Så skicka honom till Irak hjälper inte.

   • Som Imam (så kallad präst hos kristna) säger jag att det är totallt förbjudet och syndfullt att döda eller skada en skapelse, oavsett om det är en människa, ett djur eller att tortera en insekt. Så ber dig ödmjukt att sluta hitta på saker för att svartmåla islam. Det räcker nu!

 15. Denne man har ringt mig på telefon och frågat efter glenn myrhill som lämnat ut mitt nummer till Shabnaz telefonen som ringdes ifrån
  Var nummer +4673 528 32 49
  Den 28 maj i år.

  • Är du säker på att det inte var Leif loket Olsson som ringde och frågade efter numret till Löfven?

 16. Vilken härlig pöbelmentalitet många skitfolk som skriver kommentarer här har. Sverige behöver inga utlänningar från tredje världen för att fördärva landet. Alla b-svennar räcker gott och väl.

  • Du kan ju besöka närmaste fängelse för att se med vilka som sitter där för mord, våldtäkt, misshandel, rån.
   Men i ditt dumma huvud kan du inte se kopplingen invandrare=brottslighet.

  • För det skulle inte vänsterpacket göra va.
   Synd för er att tillfälle sällan ges för er.
   Vi får tusentals med tillfällen från eran röstboskap.

 17. I korrekta Aftonslasken rapporteras nu att man, ”funnit delar av Wilma”.
  Måste vara ett tungt ögonblick för hennes föräldrar.Hoppas,nu bara att alla ur ”välkomstgruppen”,möter upp vid begravningen !

 18. Muslim horor i Sverige.. Skär halsen av dem allihopa på stortorget. Låt blodet flyta tillsammans med slaktade grisar

 19. Det som har skjedd er tragisk og trist. Mine tanker går til hennes familie. Men, vær så snill..ikke gjør denne saken til høyre politisk propoganda. DET ville Wilma sikkert mislikt sterkt, og styggt gjort for hennes ettermæle. Ikke la handlingene til ÉN fortapt syk sjel stå til rette for millioner av andre uskyldige. Etniske svensker og nordmenn dreper også sine kjærester/ektefeller. Dette er menneskelig tragedier. Ikke noe annet.

 20. Så förfärligt, stackars flicka hon valde tyvärr del kille , men vi ska öppna våra hjärtan,säger Löven ,det var väl det hon gjorde ,hoppas han blir fälld !

   • Jätte ledsamt det här. Jag är kristen. Men snälla ta inte in fler människor ifrån Irak som är muslimer o inte heller de som är ifrån Libanon som är muslimer. Flera kommer bli dödade då!

   • Du ska nog tala med din kyrka och din ärkebiskop som kryper för islam och hjälper muslimer att komma till Sverige.
    Jag själv hatar religion och religiösa av alla slag.

 21. Jaha, hur länge skall vi vara tysta o knyta handen i fickan och släta över, förmodligen tills någon av topparna blir drabbade då kommer det nog något att hända……..
  Gnällig

 22. Hej.
  Hur kan du gå ut med namn och hänga ut en person på det sättet innan personen är dömd!? Och på sättet du skriver denna så kallade ”artikel” så märks det att du inte har någon som helst koll på journalistik.
  Sättet du nedvärderar Expressen på (där du själv antagligen vill ha jobb) gör att du känns som en wannabe journalist!

 23. Svenska staten är ju lika skyldig…tar hit massa folk som aldrig kunnat betee sig..vart i världen dom kommer är det kaos..tar man hit kaos så får man kaos..sverige är förlorat om man inte börjar kasta ut folk och stänga gränser..varför går polen och ungern och tjeckien så bra nu?? Svenska kronan rasat 30 % det är klart när invandringen tar död på ekonomin. Nä ja hoppas han får samma straff som Wilma.

 24. Fattar ingen varför Sverige tog/tar imot invandrare? Det ligger i deras plan för att få folk oense. Snälla ALLA gräv djupare. Tror du på riktigt att man röstar fram ett parti? Börja gräv där 😉

  • Det ligger på ett högre plan, det finns ett folk som ska krossa vårt land och Europa.
   Det är en hämd för ww2.

 25. Ståfräs…
  Det är inte rätt åt henne, ingen kvinna bör råka ut för det.
  Men det är ju inte direkt okänt vad dessa livsformer ha för attitude gentemot kvinnor. Ge man sig i kast med djävulen så……..

 26. Ännu en stackars svensk vilseledd flicka som sedan Dagistiden,fått lära att vi alla på klotet är lika. M.a.o. blir barnen i Abzurdiistan indoktrinerade redan som små barn.Bättre vore om de fått lära sig sanningen,och liksom mot vilddjuren hålla sig på behörigt avstånd,från dessa importer från Orienten,Afrika o. andra orter Långtbortistan !

 27. Ännu en av Stefan Löfvens och Fredrik Reinfeldts lands berikare. Ränderna går aldrig ur. Jag lider med flickans familj och beklagar det hemska som hänt.

 28. Jag är lika förvånad hela tiden att en, enda svensk kvinna
  kan skapa närkontakt/para sig med en muslim!

  Muslim kan inte konvertera enligt koranen!
  D.v.s. muslim förblir muslim!
  Muslim ska, enligt koranen, betrakta oss, ”infidels”
  som fiender!
  Muslims fiende, ”infidels” ska dödas eller misshandlas
  enligt koranen! (8:60, 9:123, 9:5, 22:19 – läs själv!)
  Muslim har bestämmande över kvinna – och kan straffa henne!

  Vill vi ha muslimer i Vårt Fosterland!
  Kan vi ha muslimer i Vårt Fosterland?
  Är du trygg med muslimer i Vårt Fosterland?
  Behöver vi muslimer i Vårt Fosterland?

  • De blir bekräftade sexuellt.. Muslimkvinnor får inte sväva ut och bekräfta svenska riktiga vita män.. Då blir de oxå styckade. Men vissa finska och nu svenska kvinnor fattar inte vilka monster de blir förförda av.. Sveriges kvinnor bör förstå sitt värde. Men de öppnar upp benen lydigt för fienden. De är landsförrädare. Wilma skiter jag. Hon fick sitt precis som horor i atlasbergen.

  • Ut med alla ifrån Irak som är muslimer o ut ur Sverige med alla ifrån Libanon som är muslimer.

 29. Var har du fått denna information ifrån?
  Hans pappa har varit i Sverige sedan ca 1995, mamman befann sig i Nederländerna då. Tishko är antingen född i Sverige eller i Nederländerna.
  Han är kurd, inte arab. Han har haft svenskt medborgarskap betydligt längre tid.

  Förstår inte varför du sitter och ljuger?

  • Likafullt är han häktad. Jag säger inte att Pettersson har fel och du rätt, men han är häktad för mord. För att utveckla resonemanget, har det i flera fall varit svårt att fastställa identiteter på invandrare (jag säger inte att så är fallet här), men till och med du är tveksam till var Tishko är född.

   • I vilket fall är han ju inte en renrasig vit som helt saknar arkaiska gener från Homo Erectus. Alla med afrika-gener i sig som t.ex. Ruinfeldt som ”bara” är 1/32-dels har dessa i sig och naturligtvis precis alla som härstammar från söder om medelhavet. Dessa gener påstår jag är de som gör att det slår ”tilt” allt som oftast hos dessa och ska diskvalificera dem att få leva bland vita.

   • goranekl! Tvättäkta svensk blir man aldrig. Det föds man till!

    SD/AFS 2022!

 30. Alla som röstar för denna:
  VINSTEN FÖR SAMHÄLLET !
  //Stefan Löfven, Socialdemokraterna
  och
  TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE !
  //Fredrik Reinfeldt, Moderaterna
  är medskyldiga till detta sinnessjuka brott !
  För att detta skräp är svartsjuk, då han inte fick denna svenska flicka att bära huckle för att dölja sig.

  Ni som röstar för detta, VAKNA UPP !!!
  Nästa gång kan det vara ditt barn eller barnbarn som drabbas.
  GÖR RÄTT !!!

  💐 till denna unga kvinna, och hennes nära.
  😢

 31. Brottsligheten har mycket med ras och kulturarv att göra, all litteratur som beskriver denna sanning är utsållad och borttagen från de allra flesta universitet och högskolor världen över. Om så inte vore fallet skulle bl a svenska fattigpensionärer fylla våra fängelser!

 32. Inte raketforskning på kåken eller i fängelse utan på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
  Sverige har idag INGA fängelser, bara mångkulturella lekstugor innanför murarna att så är fallet vet man som fångvaktare på Kumlafängelset men som 2019 efter 35 år tog pension efter att ha tröttnade på alla respektlösa kriminella mångkulturella parasiter som numera styr på Kriminalvårdens hotell.

 33. Jag skulle säga till all media, både gammelmedia och alternativmedia att det är meningslöst att skriva att den anklagade nekar till brott. Alla kriminella nekar till brott.

 34. Inte helt förvånade så är namnet lite svårt att uttala !
  Hur kan och varför är dessa felimporterade raketforskare intressanta för infödda äkta svenska unga kvinnor ?
  Sorgligt kapitel.

  • Föräldrar som är vänsterfeminister och som har hjärntvättat sina barn att tycka synd om och hjälpa. Stackars barn.

 35. Ett föredöme enligt GW o Steffe, som bara älskar sina sozzar och hatar SD. Aha, vit makt, NMR, o SD ligger bakom, hm,hm, Hööögern, hotet från höööger, idioter.
  GW kom igen nu? Är det rasister som ligger bakom detta brott och typ 98% alla andra?

 36. Ge man sig i kast med dessa livsformer som Svensk tjej få man skylla sig själva, varnande exemplar hur det bruka sluta finns det gott om, tyvärr

   • Det kanske inte är rätt åt henne men hon visste mycket väl risken med att beblanda sig med mena folk och hon är till 100% en sådan som kallar sådana som mig och dig-Jävla rasist svin.

   • Ståfräs…
    Det är inte rätt åt henne, ingen kvinna bör råka ut för det.
    Men det är ju inte direkt okänt vad dessa livsformer ha för attitude gentemot kvinnor. Ge man sig i kast med djävulen så……..

  • Problemet är att om föräldrarna skulle sätta sig emot förhållandet så skulle de bli lynchade som rasister och islamofober av Sveriges journalistkår.
   För svenska killar är det dock totalförbjudet att komma i närheten av de muslimska männens egna döttrar och systrar.
   Sveriges journalistkår står helt på de muslimska männens sida.

   • det där är olika kulturer och inte relgionen sluta blanda ihop dom du ser riktigt dum ut

Kommentera