S-topp: Löfven måste tala klarspråk om vilka de kriminella är


INRIKES. Stefan Löfvens framträdande i SVT:s Agenda har dömts ut som katastrofalt, och nu kommer svidande kritik även från en av landets mest framgångsrika S-kommunalråd. – Många av oss vet vilka som framför allt är inblandade i gängvåldet och skjutningarna, och då måste man våga säga det, säger Göran Dahlström, S-kommunalråd i Katrineholm, där partiet i senaste valet fick 46,3 procent, skriver Expressen

– Jag har varit ute i den här debatten i femton år nu. Och inom partiet har man ibland kallat mig för rasist i vissa sammanhang, men i min kommun är SD små och vi har nära på egen majoritet.

– Till skillnad från partiet nationellt har Socialdemokraterna i Katrineholm varit väldigt tydliga. Och det gäller inte bara migrationen utan också när det gäller tiggeriet, säger han om siffrorna, säger Dahlström.

– Gör vi ingenting kommer högerkrafterna ute på kanten ta över. SD kommer bli störst. Det finns ingen naturlag som säger att vi ska förbli störst. Utan det som står på spel är vår roll som statsbärande parti. Stefan Löfven måste tala klarspråk, säger Göran Dahlström.

Om Göran Dahlström på bloggen…

-Pettersson säger att det är inget konstigt, det började gå utför för socialdemokraterna när de började med mångkultur den 27 februari 1975 och satte Sverige och svenskarna i andra hand.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


21 responses to “S-topp: Löfven måste tala klarspråk om vilka de kriminella är

 • ponnsan62

  Nazisten måste bort!
  Lovar hitt o ditt typiskt sossenassar.

  Gilla

 • Kungen

  Den mannen kan inte tala klarspråk. Han kan bara svamla sin skit. Han är helt ODUGLIG

  Gilla

 • Göran

  Landets Vänster-kriminella Åklagare arbetar hårt för att INGEN ska våga vittna om läget i Sverige!
  Det kallas ”Hets Mot Folkgrupp” och har ett enda syfte: Att kriminalisera Empati med brottsoffer och av det välja att prata sanning!
  Fattiga ensamma Svenska Pensionärer med moral och Empati sätts i fängelse för att de skrivit bevisbara kalla fakta om läget i Sverige !
  När en Vänster människa blivit svarslös i brist på fakta så aka Åklagare och Polis ta vid…
  Dessa korrupta o med bred marginal kriminella Åklagare och Domstolar jobbar exakt som när yrkeskriminella skrämmer vittnen!
  Deras sjuka och kriminella ockupationsjuridik med dubbla måttstockar hör hemma i en efterbliven kriminell bananrepublik!
  Deras offer ska ha full upprättelse och de ska själva sitta i fängelse!
  1945 hade de släpats ut på gatan och slagits ihjäl!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Socialdemokratin skryter alltid om att man lyssnar på ”folkrörelsen”.

  Det är tydligen så att majoriteten av den vanliga sosseväljaren, inte verkar tillhöra den längre . För folket lämnar och kvar blir bara en toppstyrd ”rörelse ”, som bevakar sin egen maktposition och särintressen.

  https://www.expressen.se/debatt/hur-lange-ska-min-partiledare-sitta-kvar/

  Gilla

 • Kemth Andersson

  Behövs inte talas klarspråk, vilka de kriminella parasiterna är vet alla infödda äkta svenskar som inte tillhör den landsförädiska familjen !
  Övriga landsförrädare vill inte höra någon sanning.

  Gilla

 • Kattsand

  Det är väl samma naivitet och förnekelse i den intervjun som har gått hem tidigare utan att någon ifrågasatt det, ända tills nu.
  Det känns lite som att det öppnat för en debatt som tidigare varit ”förbjuden”, intervjun kanske kan bli en ”game changer”…

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Klarspråk av Steffe Döven? Hmmm, såna skyhöga krav på den tomten är omänskliga för honom!

  Gilla

 • blabaris

  På ett sätt är jag sååååå grymt tacksam för den sittande regeringen och deras lagar om att alla kommuner måste ta emot migranter. Utan sittande regering hade svenska folket ALDRIG vaknat upp.

  innan 2016 hade sverige några få utvalda ”ankomst kommuner” som tog emot ALLA migranter. Efter 2016 kom en ny lag som TVINGADE alla kommuner att ta emot migranter.

  Efter 2016 så fick resten av sverige till den minsta byhålan uppleva det storstäder och de få ankomst kommer som fanns innan 2016 levt med i 20 år.

  Tack gode gud för regeringen egentligen. Så alla kunde vakna upp snabbt och se själva.

  Idag säger inte 80% av hela sverige att man är alarmist – foljehatt – konspirationsteoretiker och nazist längre.

  Nu har ALLA i sverige upplevt mångkulturen på några håll några få år. Det gick JÄVLIGT snabbt att inse och erfarenheter som alarmisterna varnat för i 20 år……

  1 mars 2016 Ett gemensamt ansvar för mottagande av nyanlända, prop 2015:33. Alla kommuner tvingas att vara en del av flyktingmottagandet.

  Gilla

  • Maja

   En ung pappa berättade i dag att de har varit väldigt skonade i huset han bor i på stan.Tills nu när 3 muslimfamiljer har flyttat in.Ungarna förstör allting, skär sönder cykelhjulen i cykelrummet med kniv, haft sönder alla vindsdörrar, tvätten försvinner från maskiner , allting är trasigt och ett jäkla liv i trappuppgången hela tiden,mest på kvällarna när svenska arbetande vill ha ro. Han tvingas flytta till en ö ,sade han vemodigt.

   Säger som du ,det är bra att de får smaka på sin egen piska.

   Utanför jobbet i dag var en bil fullt med länningar.Ett j-la liv då de hotade en att ” Du har en kvart på dig ”.Den utpekade var högt stressad och rädd.
   En flott bil som jag spårade till en bilfirma .En Volvo värt mycket pengar inblandad. Man förstår direkt vad det handlar om.

   Gilla

   • blabaris

    Jag bor i göteborg och har levt med detta i 20 år……Jag är jävligt trött och sliten och utmattad som alla andra göteborgare.

    Så läser man om någon håla som upplever mångkultur för första gången och är heeeeelt hysteriska. Jaja……återkom när du levt med det i 20 år så kan vi snacka…….Mohahaha

    Gilla

   • blabaris

    dyslexi fast har över 500 högskolepoäng och har en grymt bra arbets cv trots stavfel och dyslexi !! Agera elle reagera är frågan. Jag är en som utför handlingar och agerar. trots dyslexi.

    Gilla

 • Fjölet

  vad spelar det för roll NU!!!!!
  De har ju redan etablerat sig landet GRATIS, tror någon jubelåsna att dessa brottslingar bara ger upp??? för lite poliser!!!
  de skiter ju i polisen, de hånar ju dom!!
  PK eliten fortsätter att tycka synd om de stackars invällarna och det är väll samma stollar som sitter som nämndemän i domstolarna!!
  Arbetande föräldrar skall vara ett föredömme!!
  var hittar regeringen arbete till dessa, på arbetsförmedlingen???
  de avecklar ju arbetsförmedlingen och istället får de stämpla på a- kassan fast de inte har rätt till det heller.
  allt börjar styras upp 25-30 år försent med ”vi förstod inte”
  DET ÄR DAGS ATT TRO ATT MAN VAKNAT NÄR LANDET ÄR TÖMT PÅ RESURSER!!!
  Och folket är våldtagen av sin egen stat!

  Gilla

 • blabaris

  vi måste även tala i klarspråk vilka offren är !

  Är det bara äldre svenskar som blir rånade?

  bara svenska barn som blir gängrånade?

  bara svenska tjejer som blir gruppvåldtagna?

  bara svenskar som får sina bilar uppbrända?

  Gilla

  • Ettan

   Svenskar, svenskar, svenskar, men då det gäller bilbränder är det ofta som invandrarna eldar i sitt eget område. Dvs invandrarna som kom till Sverige för många år sedan och blivit svenskar med jobb och bil får sina bilar brända.

   Gilla

 • Kent

  Att Stefan Löfven kan sitta kvar efter magplasket i TV rutan är ofattbart.
  Det är ju inte möjligt att släppa fram honom i offentligheten för det han säger är intetesägande och ren gallimatias.
  De socialdemokrater som kanske finns med något sans och vett kvar måste uppleva hans framträdande i TV som rena skräckfilmen.
  Kan han bytas ut? Tror inte det, det ekar säkert tomt i det utrymmet med eventuella kronprinsar.

  Gilla

 • Lellego

  Observera språkbruket. ”Gängvåld och skjutningar”. En majoritet av annan kriminalitet, typ rån med kniv, gruppvåldtäkter, dominansrån av unga etc, kan nog hänföras till samma grupp.

  Löven kanske tänker, släpper jag på att idet är invandrare eller av invandrare födda som gör detta hemska, så går ju proppen ur.

  Gilla

 • Nicklas

  Inte så konstigt!! Alla obskyra förklaringsmodeller och bortförklaringar är ju sedan länge fullständigt uttömda. Det som sker nu inom Svensk inrikespolitik är inget annat än olidligt pinsamt. PK-folket har det motigt just nu minst sagt.

  Gilla

 • blabaris

  det har bara funnits ETT enda land i världen som har haft nazism och sedan har nazismen aldrig tagit över något annat av våra 180 olika länder sedan dess.

  Gilla

  • Svenskarna Först

   Det finns Nazistliknande åsikter i dag med; tex vår nya statsreligion Feminismen är ett gott exempel på det; kollektivt skuldbeläggande av smhm, svenska medelålders heterosexuella män, hela samhället badar i manshat, men inte alla män är hatade. Märkligt att samma Feminism är så positiv till patriarkala gubbslem från MENA; att dom besöker Iran iklädda hucklebeklädda! Feminism är en renodlad privilegie ideologi, inget hat mot den är obefogad.

   Gilla

  • rätt skall vara rätt

   Vän av ordning ber att få påpeka att Sverige var ledande föregångsland i utvecklandet utav det tankegods som fick sin fulla blom i det 3e Riket.

   Sverige grundade världens första eugeniska institut vilket imponerade på den nationalsocialistiska ledningen, flere nationalsocialistiska ledare reste till Sverige för att studera samt få inspiration och verktyg, bla NSDAPs chefsideolog Alfred Rosenberg.
   Sverige har levt med följderna utav detta institut ända tills idag (tvångssteriliseringar mm)

   Minns också att tyskarna införde J**e stämpeln i passen pga krav från Sverige då man ville ha ett enkelt sätt att hindra tyska judar från att ta sig in i Sverige.

   Minns också de svenska koncentrationslägren, baltutlämningen mm.
   Inte att undra på att Sverige blev tvunget att betala ett rejält krigsskadestånd efter 2 vk.

   Men Adolf konstaerde ju i sin bok att de var socialister med målet att omstörta samhället ….

   Churchill för sin del ansåg att de allierade arméerna borde gå in i Sverige och rensa upp ormboet med dess slemme kung …

   För övrigt, minns varför det norska kungahuset är avogt inställt till Sverige, de förlåter inte i första taget …

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: