Stäng

Känd mördare svårt knivhuggen i Stockholm

BROTTSLIGHET. En man har blivit knivhuggen med en större kniv utomhus i Vasastan i Stockholm. Mannen uppger att han blivit angripen av en okänd. Förövaren skall sedan ha lämnat platsen, oklart hur. Den skadade mannen är under vård och är enligt sjukvården inte livshotande skadad. 

Det troliga brottsverktyget ligger kvar på brottsplatsen och kommer att undersökas av tekniker. Ingen är i nuläget gripen. Brottsrubriceringen är initialt försök till mord.

Polisen

-Pettersson säger att det är spännande, knivhuggen av okänd klockan sju en måndagsmorgon. Expressen skriver att den huggne mannen är en känd mördare som nyligen lämnat fängelset, men Expressen namnger inte den kände mördaren men det gick bra att namnge skådespelarna i Staffanstorpsfilmen.

Machete från ett annat tillfälle. Foto polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 reaktioner på “Känd mördare svårt knivhuggen i Stockholm

  1. Det är dyrt att importera ”arbetskraft” från Långtbortistan….I detta fall drabbades enbart Polisen,som tvingas till en massa arbete.
    Hörde just på nyheterna från Mainz hur en hel skola vandaliserats till kostnader av mer än 100.000:- I båda fallen undrar ”de blinda”,vem som ligger bakom och varför !!
    Slog man en signal till Stenbock,skulle jag berätta för dem vilka……och varför !

  2. Svensk trygghet anno 2019 !
    Mer effektiva Pizza-kalas mellan Kling och Klang och kriminella parasiter efterlyses.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: