Känd mördare svårt knivhuggen i Stockholm


BROTTSLIGHET. En man har blivit knivhuggen med en större kniv utomhus i Vasastan i Stockholm. Mannen uppger att han blivit angripen av en okänd. Förövaren skall sedan ha lämnat platsen, oklart hur. Den skadade mannen är under vård och är enligt sjukvården inte livshotande skadad. 

Det troliga brottsverktyget ligger kvar på brottsplatsen och kommer att undersökas av tekniker. Ingen är i nuläget gripen. Brottsrubriceringen är initialt försök till mord.

Polisen

-Pettersson säger att det är spännande, knivhuggen av okänd klockan sju en måndagsmorgon. Expressen skriver att den huggne mannen är en känd mördare som nyligen lämnat fängelset, men Expressen namnger inte den kände mördaren men det gick bra att namnge skådespelarna i Staffanstorpsfilmen.

Machete från ett annat tillfälle. Foto polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Känd mördare svårt knivhuggen i Stockholm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: