Stäng

Muslimerna uppmanas att starta skogsbränder

Skogsbränder i Australien och annorstädes, antyder gärna klimatclownerna på PK media på mycket lösa grunder ihop med vad de kallar ”den pågående klimatkatastrofen”.  Förvisso så brinner det mer i skogarna om det är torrsomrar, men att påstå att den mycket måttliga uppvärmning 1 – 1,5 grad sedan 1850 skulle vara orsak till är väl att ta i lite väl mycket!

En annan möjlig anledning till skogsbränderna skriver DailyMail om.

De våldsbejakande muhammedanerna i gruppen ISIS  har uppmanat sina ”entusiastiska” medlemmar att starta skogsbränder i USA och Europa för att orsaka ekologiskt kaos.

Åtminstone fyra affischer från ISIS ”reklamavdelning” har uppmuntrat supportrar att ”tända bränder” som en del av deras jihad.

”Tända bränder i skogarna i Amerika, Frankrike, Storbritannien och Tyskland, för det är ont för dem”, säger affischen som släpptes på måndag. Det var den fjärde i en serie som har publiceras  sedan april. .

 

27 reaktioner på “Muslimerna uppmanas att starta skogsbränder

 1. Vi pratade om skogsbränder generellt på jobbet.
  Mina kommentarer var.
  1. Skogar självantänder inte.
  2. Vi blir fler och fler och risken är någon ska tutta på ökar då såklart.
  3. Eftersom vi blir fler blir det såklart fler som drabbas vid en brand även om branden sker på samma ställe och är lika utbredd som för säg 50 år sedan. Se bl.a bränderna i Kalifornien.
  Vind punkt ett blev det ett uppvaknande. -Nä det har du rätt i, skogen självantänder såklart inte.

 2. Naturligtvis vill Muslimska staten att de länder de önskar ta över ska likna deras hemområde så mycket som möjligt, en stor ej skogsbeklädd öken!

 3. Med den omfattande och svindyra apparaten för övervakning är det inte osannolikt att SÄPO redan har flera bevis för samma uppmaningar i Sverige!
  Något som mycket noga hemlighålls!
  Till varje pris ska bevis på vad alla tänker hemlighållas!
  Även om vanliga människor därmed får precis noll i förtroende så är det ändå lismandet och flosklerna som säkrar karriären!
  Skulle här vilja uppmana SÄPO och PolisLedning att för ett kortare tag ignorera PK-cancerns belöningar och sätta plikten mot landet o folket före.
  Det ingår inte i ert uppdrag att lyda mentalsjuka korrupta Landsförrädare som bevisligen arbetar för främmande ockupation av yrkeskriminella o ödeläggelse av landet!
  Ordervägra mot dessa på alla sätt kriminella makthavare!!!
  Se istället till att de grips och lagförs för Landsförrädari, korruption, bedrägeri, medhjälp till grov kriminalitet i Sverige och massmord på civila i Syrien!

 4. Miljö-mupparna´s och Margot´s kelgrisar ; de palestinska muslimerna, är ju ena hejare på att elda både det ena och det andra. Så i miljön´s namn ; ge dom en hög med däck som brinner så fiiint. Det sparar väl skogen åtminstone ett litet tag, men se bara till att det inte följer med något sugrör.

 5. Är ju inte direkt någon nyhet.Detta har pågått i stort sedan de anlände…Finns det fortfarande någon kvar utom importörerna,som inte insett att våra fordon ej självantänder ? Eller att det börjar brinna på dryga 10-talet olika platser,i våra skogar samtidigt !! Stenbock är övertygad om att mång-miljarders skada orsakas,av dessa Allans sabotörer..

 6. ”Rena konspirationsteorier” att muslimer i Australien och Sverige skulle kunna få samma uppmaning och lyda samma överhuvuden…”
  Eller hur alla blinda och döva så kallade ”journalister” ?
  Ni hör inte hemma i ett friskt land!

  1. Göran,gör du dig så dum,eller är du verkligen sååå korkad ?
   Vad tror du de Imamer som säkerhetspolisen vill utvisa,(men Lövéns lakejer i MV nekar utföra),predikar dagligen för dem,som ligger med röven i vädret ? (;

  2. Det vi vet om muslimer är att de gillar att elda, framförallt bilar, gruppvåldta kvinnor, kasta sten och skära kroppsdelar av människor, framförallt huvuden. Så helt omöjligt är det nog inte att dom eldar skog också.

 7. Det lilla positiva i detta är att man kan tvingas att internera och utvisa samtliga muslimer om den civilserade världen inte ska totalförstöras.

 8. Den Svenska kommunistregeringen har tydligen inte lärt sig ngt av/ ifrån sina idoler, POLPOT, Venezuela, forna östblocket, bara Nordkorea finns ju kvar

 9. Sjuka, Empatilösa, idioter till människor så det bara smäller om det! Här får de hjälp med försörjning, utbildning samt fjäsk och andra tokigheter åndå bara hatar, mordbränner, våldtar och mördar de samt förstör på många andra sätt!
  Skicka Hem!!!

 10. Det slog mig alldeles nyss hur viktiga alternativa medier, sociala medier, freelance journalister och skribenter är för Sverige.
  Föreställ er bara hur mycket relevant information, fakta, kritiskt tänkande och sanning inte skulle nå er och att vi skulle aldrig kunna organisera oss och protestera för att visa motstånd och väcka reaktioner och uppståndelse kring de mest vidriga och absurda orättvisor som pågår i vårt land. Det är just därför vår regering vill göra grundlagsändringar och kontrollera jättar som Google och Facebook.

  Kom ihåg hur otroligt viktiga ni är! Vi skribenter skildrar och berättar om verkligheten folket lever i när mainstream media vinklar den för att stärka makteliten.

  Folket har makten att förändra samhället!
  Mina följare består av människor med olika bakgrund, etnicitet, hudfärg och religion. Men vi är alla enade! Enade mot det destruktiva etablissemanget och identitetspolitiken som splittrar Sverige.

  Bechir Rabani sa: Hur länge skulle de kunna tysta ner alla? De ger sig på enskilda individer och attackerar i grupp för de utövar makt. Växer vi blir vi en maktfaktor.

  Våra politiker är livrädda för folket. De kommer att göra allt i sin makt för att manipulera, förvränga och censurera. Nej, de bryr sig inte om folket. De bryr sig om att behålla makten och de kommer att använda sig av de absolut smutsigaste metoderna för att säkra sina positioner. De kommer att vända vänner och familjer mot varandra. De kommer att fördumma, indoktrinera och ljuga oförskämt. De kommer att fortsätta spela på naivitet. Åsiktspoliser kommer att hänga ut och jaga er, kontakta era arbetsgivare och knacka på er dörr. Och deras favorit måltavlor är gamla människor. Sociala medier och internet kommer att kontrolleras i allt större omfattning.

  Vi befinner oss i ett krig. Ett hårt polariserat lands öde hänger i tunna trådar. Vi känner dess tyngd som vi dagligen bär på våra axlar. Den är ständigt närvarande.
  Det vi ser nu är folkets uppror. Folket som vill befria sig från kedjor av lögner, bedrägeri, manipulation och förtryck de tvingar oss leva i.
  Så stå på er och ta striden. Kämpa för era rättigheter. Kämpa för demokrati och frihet som är allvarligt hotade i Sverige.
  Utan er är Sverige förlorad.

  1. Våra politiker är livrädda för Sveriges journalistkår inom MSM. denna bedriver aktivism, ljuger, undanhåller information och förföljer folk med ”fel” åsikter. I Sverige finns det inga politiker (utom SD) som vågar utmana SR/SVT och Co. för då vet de att det går som med SD: Karaktärsmord och smutskastning.

  2. Därför är just medborgar journalister som Pettersson helt oumbärliga i kampen för ett Fritt Sverige!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: