Stäng

Hjälpte det att brunsmeta SD Anders?

INRIKES. Verkligheten närmar sig Anders. Går ditt brunsmetande och ljugande bra? För att angripa ett problem så måste du göra en analys av grundorsaken.  Det har du och dina kollegor i årtionden vägrat att göra. Nu börjar man äntligen prata något men då har man ingen effektiv åtgärdsplan. 

Anders, har du tänkt på att de flesta Sverigedemokrater och deras sympatisörer är ansvarstagande, kloka, normala människor som vill att Sverige ska bli ett bättre och tryggare land även för dina barn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Hjälpte det att brunsmeta SD Anders?

 1. Jag har skrivit det tidigare;

  Vi får inte misshandla handikappade!

  Vi måste ha överseende även med dem som har
  begränsad kapacitet på sitt intellekt!

  De som ska klandras är de som håller i strålkastarna, som belyser
  den handikappade!
  Även de som förser strålkastarna med ström bör belastas!

  Faktumet att 50% av alla människor är dummare än genomsnittet
  kvarstår. – och även de som ligger strax över medel är väl svagt
  lysande stjärnor.

 2. Nu får du tänka ett varv til Anders.Eller kommer du fortsätta att idiotförklara alla som börja inse vartåt det lutar.Förresten,pensionssparar du ?

 3. M:s partisekreterare Gunnar Strömmer säger:
  ”Vi är naturligtvis inte nöjda med de här siffrorna. vinna långsiktigt växande väljarstöd för en ny borgerlig regering efter nästa val. ”
  Det här visar med tydlighet att det inte finns några förutsättningar för en SD-M-KD regering. M vill ha med C och L. Och vem hade trott annat. Eftersom C och L inte vill att SD får något att säga till om så kommer vi att få se en S ledd regering 2022

 4. Hur ska Anders nu skriva om att en enorm del, ständigt växande dessutom, utav svenskarna är rasister och nazister utan att kränka någon???? Knepiga tider för såna som Anders.. Det blir betydligt enklare i framtiden då det finns endast två partier: Muslimerna och SD. HUR ska dagens vänsterpuckon välja då???

 5. Sådana som Anders borde gå hädan. Det Svenska folket börjar nu så sakteliga vakna från sin mardröm om att S är något bra.
  Dom har äntligen förstått att SD är något bättre.

 6. Klockan är nu tio, för fem timmar sedan kunde man på
  sociala medier läsa om att SD har passerat Sossarna
  med råge. Men inte en stavelse eller ljud på (S)VT,
  ingen stor nyhet på Hanna Stjärts socialistiska
  Nyhetskanal?

  1. Klockan är nu halv sex på kvällen och nyheten att SD petat ner sossarna till andra platsen han ännu inte nått SVT /SR?

   Det har nog gått ut påbud från högsta Sossevänliga ledningen att inte nämna detta glada budskap?

 7. Äntligen som Fylking sa! Dags för förändring till det bättre! Gör ett aktivt val, sluta köp aftonbladet, expressen, dn, asylsvenska med flera slasktidningar.
  sluta stödja ssu, abf, pro och andra utväxter på sosseogrästrädet
  då har du börjat resan mot framtiden och ett bättre liv, du sparar pengar samtidigt, du kommer att behöva varje krona för ditt uppehälle då staten leker socialhjälpsbyrå för hela världen med våra skattepengar samtidigt som alla politiker skummar grädden åt sig själva
  jag blir ledsen i båda ögonen då jag ser den eländiga utvecklingen där lågutbildade men överbetalda partiboksonanister berikar sig själva på vår bekostnad

 8. När det sitter analytiker på Anders nivå, kommer de aldrig inse varför de pk trogna partier tappar väljare.
  De inser inte att verkligheten och sanningen, bidrar till deras nedgång. Detta sker trots nästan all media, står på deras sida och ständigt smutskastar opinionen.
  Fallet kommer bli hårt.

 9. Anders lindberg är INTE den vassaste kniven i lådan. Hissen går INTE ända upp. Lyset är tänt men INGEN är hemma. Han och hans ideer tillhör historien. Sossarna är på väg ut och blir aldrig någon maktfaktor mer. Självklart är det jobbigt när allt man tror på rasar samman men verkligheten har äntligen kommit ifatt. Tycker synd om det ynkliga kräket

 10. Ingen stor nyhet för STATS TV att SD gått om S i Demoskop i Aftonbladet…..varken MORGONSSTUDION eller Text TV.
  Vadå agenda??? Verkligen ett bevis för att lägga ner STATS TV eller hur!!?

 11. Ingen stor nyhet för STATS TV att SD gått om S i Demoskop i Aftonbladet…..varken MORGONSSTUDION eller Text TV.
  Vadå agenda???

 12. Det lönar sig inte att skjuta budbäraren – budskapet består.

  Tänk, om våra politiker och deras agendasättande medhjälpare hade ansträngt sig för att definiera och lösa reella problem, vilka då sannolikt inte hade eskalerat. Sd hade följaktligen fått en tynande tillväxt.
  Om…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: