Stäng

Italien: Masslegalisering av migranter är självmord

av Giulio Meotti  •  14 november, 2019

 • ”På min sons förskola finns det ett allvarligt integrationsproblem, jag måste ta honom därifrån” … Vid tiden för inskrivningen hade de sett teckningar med flaggor av alla nationaliteter i skolan, förklarade Mohamed, men ”när vi kom till skolan första dagen befann vi oss i en klass med bara utländska barn. Lärarna har till och med svårt att uttala barnens namn.”

 • Migrantmottagningscentrum på ön Lampedusa, Italiens frontlinje i migrationskrisen, befinner sig nu i ett tillstånd av ”kollaps” på grund av det snabbt stigande antalet ankomster.
 • ”Migranternas livsstil kommer att bli vår” – Laura Boldrini, före detta ordförande i Italiens parlament; Il Giornale, 2015.
 • Kommer italienarna att integreras in i den nya migrantkulturen?
 • Med en inhemsk befolkning som redan krymper – om Italien är öppet för masslegaliseringen av migranter – bör vi åtminstone vara medvetna om att det är kulturellt suicidalt.

I en beskrivning av Italien skrev Gerard Baker, före detta chefredaktör för Wall Street Journal nyligen:

”I en stor del av landet … fortsätter avbefolkningen. Luckorna har fyllts av vågor av invandrare, många från Nordafrika och Mellanöstern. Migranterna har fyllt viktiga hål i arbetskraften, men förvandlingen av Italiens byar har gjort allt fler invånare förbittrade och rädda för sin nya identitet.”

Han fortsatte med att kalla denna förvandling för ”en slags pionjär av Västerländsk nedgång”. Effekterna av massmigrationen håller redan på att bli dramatiskt synliga i många av Italiens grundskolor. Under bara de senaste dagarna har exempel från två stora städer framkommit.

Läs vidare

7 reaktioner på “Italien: Masslegalisering av migranter är självmord

 1. Kan dom inte bara snegla på Sverige och se hur
  fort ett land kan sjunka ned i dyn? Sverige borde
  vara det stora skräckexemplet för andra länder
  när man tar emot dysfunktionella varelser i
  mängder hur fort det går utför!

 2. Om vi och EU förbjuder kommunala bostadsbolag så kommer få fixa gratis bostad till invasiva vägglöss med HIV. Att vi tvingas betala allt påminner liksom om porrfilm med aliens som knullar vita och vitas pappa tvingas titta och betala. Knivmörda familjer på Ikea Västerås för att de är vita, ger utbildning och skattefri lön i fin anstalt. Apartheids perversa motsats, med uppsåt till mord på vita, det är nysvenska modellen.

 3. ”i Turin, Italiens fjärde största stad, där det nu finns grundskoleklasser utan ett enda italienskt barn”

  Som Sverige för tjugo år sedan alltså? T.ex. Rinkeby och Rosengård var väl i princip avsvenskat redan för 20 år sedan?

  1. Det är mest synd om våra barn och unga. Jag hoppas att det blir en ändring , men det är inte svenskar som startar massutvisningen i Europa.Det blir Tyskland .
   Läste i går att direktflyg från Grekland till Sverige med migranter , det får bara inte vara sant.

  1. Sänk dem och öppna eld på de som försöker ”rädda” dom. Så länge en enda ”flykting” plockas upp och tas till Europa kommer det att fortsätta. Låt dem plocka upp dem men sätter dom i land i Nord Afrika, styr de mot Europa Öppna verkans ELD. Det kommer att hända sanna mina ord!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: