Fler hatbrott på nätet anmäls av skattefinansierad pensionärsjägare


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. I går publicerade SVT en intervju med djurplågaren Tomas Åberg, dock är han inte dömd utan höll sig borta tills brottet preskriberades. Tomas Åberg har dock skulder hos kronofogden och problem med sin privatekonomi.

Trots detta har han och föreningen Näthatsgranskarna fått över två miljoner kronor i statliga bidrag de senaste åren. Bidrag som används till att stämma pensionärer som skriver på nätet att de tycker Sverige var bättre förr utan massinvandring av muslimer. Det är dessutom så listigt gjort att skadestånd är undantagna från indrivning så när herr Åberg får in några kronor kommer inte kronofogden åt dem.

Läs gärna intervjun på skattefinansierade SVT, men glöm inte bort att läsa om Näthatsgranskaren på bloggen. och fundera på varför SVT inte tar upp Åbergs bakgrund och bidragsfinansiering.

Ska ni bara läsa ett inlägg kan detta vara lämpligt Näthatsgranskaren Tomas Åberg har gjort förföljelse av pensionärer till en affärsidé

Näthatsgranskaren har enligt egna uppgifter polisanmält 5000 brott på nätet som hittills lett till över 200 fällande domar.

-Pettersson säger 5.000 anmälningar, inte undra på att polisen har begränsade resurser och svårt att hinna med mord, bomber, narkotikahandel och våldtäkter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Fler hatbrott på nätet anmäls av skattefinansierad pensionärsjägare

 • Onkel Björn

  I demokratin Sverige får organisationer betalt av statsmakten för att kväsa folkligt missnöje.

  Gilla

 • Insider

  Tomas Bergström, numera Åberg innehade tidigare en tjänst som polis. Om han inte fick regelrätt sparken pga sin olämplighet, så tvangs han säga upp sig, på initiativ av kollegorna (av vilka jag känner ett flertal).

  Gilla

 • Tony

  Jag ogillar starkt många Svenska politiker för vad dom
  gjort med Sverige, men det finns några jag inte bara
  ogillar utan hatar av hela mitt hjärta, och det är Djurplågare
  dessa Rötägg. skulle låsas in på livstid

  Gilla

 • he

  Sånt där kan endast förekomma i en DEMOKRATUR !

  Gilla

 • rune

  ”Det är dessutom så listigt gjort att skadestånd är undantagna från indrivning så när herr Åberg får in några kronor kommer inte kronofogden åt dem.”
  ”…skadestånd är undantagna från indrivning…”
  Han är alltså skadad, anade väl att det var något som var fel på honom.

  Gilla

  • Per Molin

   Men om de stackare som blir fällda av våra dumstolar när djurplågaren stämt dem betalar in sina skadeståndet till kronofogden i djurplågarens namn, blir han ju utan pengarna men skadeståndet är betalt. Vill aset jävlas så kan man väl jävlas tillbaka…

   Gilla

 • Bosse S

  Hans anmälningverksamhet kan jämföras med överbelastningsattacker på internet. Han och hans organisation spammar åklagarmyndigheten så kraftigt att rättsäkerheten har fått stryka på foten. Massor av riktiga ärenden hinner inte avgöras innan de är preskriberade på grund av denna överbelastning.

  Gilla

 • Göran

  Vänster-kriminella Poliser arbetar med att bötfälla och fängsla vittnen med Empati för brottsoffer!
  Vittnen till vad deras omgullade importkriminella rasistapor pysslar med!
  De hotar och tystar människor från deras grundläggande mänskliga rättigheter!
  De får importkriminella att känna sig som ”Herrefolk”! Något som de annars eftersträvar med hjälp av stora mängder militära vapen.
  När de får hjälp av Svensk Polis begår de ännu värre brott mot dem med ”fel” Svenska rastillhörighet!
  Antalet brott o brottsoffer ökar kraftigt!
  Om dessa Vänster-kriminella Åklagare, Poliser och Domstolar kunde stoppas skulle det rädda oskyldiga människor från grova brott som polisen regelmässigt alltid lägger ner!
  Rättsväsendet fungerar som i ett ockuperat land!
  För främmande makts räkning griper de och fängslar skötsamma människor för att de väljer att prata sanning om ockupantena!
  Dessa korrupta statligt avlönade Vänster-kriminella har inte större rätt att förtrycka människor än vad Nazitysklands företrädare en gång hade!
  Människor som på samma sätt vågade ha Empati och Rättskänsla och valde att prata sanning!
  Hoppas att de korrupta kriminella åklagarna och poliserna en dag kan ställas inför rätta!
  Att de får möta sitt 1945!

  Gillad av 1 person

 • Käpphäst

  Det är bra Pettersson, på den lille fege kraken. Karma kommer sen.

  Gilla

 • Nisse

  Vardagsbrotten läggs ner innan anmälan landat i inkorgen hos utredaren. Stölder, rån, bedrägerier som snart alla drabbats av, blir försäkringsärende.
  Folk som inte blir hörda av sina politiker, blir frustrerade och säger ibland olämpliga saker på nätet. Detta är absolut inte grövre brott än de som vi alla drabbas av.
  Vilka ungdomar blir dömda för att kalla oss svennehora? Ingen ännu.

  Gilla

 • Kent

  STASI genom ombud.
  Vår regering nedlåter sig till vadsomhelst genom att betala angivare som rapporterar till domstol de som inte är politiskt korrekta i sitt språk.
  Att den totalitära makten använder kriminella för att utföra sitt smutsiga hantverk är inget nytt.

  Gilla

 • Bajen666

  Fy fan jag spyr bara ser han, hundskiten jag fick under dojan igår är mer värd än denna idiot.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vem granskar ”Näthatsgranskaren” ?

  Finns ju andra som inte ville granskas, bland de som kallar sig ”granskare”.

  Granskare som inte tål en granskning.

  Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum. Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

  Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

  • turrim

   Som vanligt ingen som har ansvar att granska. Inte Morgan, inte någon av alla myndigheter och ombudsmän. Inte ens PRO.

   Gilla

 • Mike E

  Precis som Sovjet, Nazityskland och DDR så är den typ av totalitära samhälle som Sverige nu blivit ett paradis för sjuka personer.

  Gilla

  • Bo Fomalsi

   Ja, för 4 dagar sedan firade man 30-årsminnet för DDR-diktaturens fall. Samtidigt ser man inte att Sverige är på väg att utvecklas till ett DDR 2.0. Jakt på oliktänkande, skattefinansierat angiveri och en politiserad polismakt. Att utrycka sig i affekt,när man läser om något våldsdåd, är ett fullt mänskligt beteende. Det är en fråga om empati, empati för brottsoffret. Att då jaga pensionärer, som byggt upp detta samhället, visar bara hur långt makten är beredd att gå för att sopa dagens problem under mattan.

   Gilla

 • SVENSK

  Vem hjälpte honom att hålla sig undan?
  Han fick denna ”tjänst” som folkförrädare, han dög troligtvis inte till något annat!? Dessutom sparade de in en fängelseplats.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: