Stäng

Domar för människohandel kopplat till tiggeri har ökat

BROTTSLIGHET. Antalet personer som döms för människohandel som går att koppla till tiggeri har ökat. I fjol dömdes tolv personer medan samma antal 2017 var två stycken. Siffrorna från 2018 innebär det högsta antalet dömda sedan en särskild paragraf om människohandel infördes 2002, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen menar att ökningen bland annat går att förklara med att tiggare i landet utsätts för en större hänsynslöshet än tidigare. Merparten av offren för den människohandel som kopplas till tiggeri kommer från Bulgarien.

-Pettersson undrar hur något som inte finns kan öka?

Minns ni valrörelserna 2014 och 2015 när Sverigedemokraterna blev fullständigt nedskällda av Sju-klövern och PK-etablissemanget. Det fanns inget organiserat tiggeri! Har herr Lindberg och de andra bett SD om ursäkt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 reaktioner på “Domar för människohandel kopplat till tiggeri har ökat

  1. Hade det inte varit bättre och aldrig släppa in dom i Sverige? Löfven har skuld i detta, som all annan skit han inte kan lösa.

  2. För inte så länge sedan förnekades totalt kopplingen mellan organiserad brottslighet och tiggeri !
    Märkligt att människor med vanligt sunt förnuft alltid får rätt till slut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: