Stäng

Bombdåd i Hässleholm

BROTTSLIGHET. Någon form av bomb har exploderat  på en garageuppfart i ett bostadsområde i norra Sösdala, Hässleholms kommun på natten till tisdagen.

Larmet kom strax före midnatt. Räddningstjänstpersonal skickades till platsen och kunde konstatera att någon form av explosion inträffat, men att det inte brann på platsen. Polis tog över och spärrade av.

– Nationella bomskyddet har kallats dit för att göra en första bedömning. Och tekniker är på väg ner från Jönköping för att göra en teknisk undersökning, säger John Sjöblom, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Kristianstad, strax efter klockan 02.

 

3 reaktioner på “Bombdåd i Hässleholm

 1. Misstänker att det är bilbrännare som gått över till att tillverka bomber för att terrorisera oss Svenskar eller andra folkgrupper som dessa inte gillar . Likadant är det med personrånen . Dessa kan åka med bil till krans kommunerna där det är polisfritt och begå brott . Har sett detta fast som personrån av bilburna från Angered som rånar ungdomar vi hållplatser.

 2. Tredje garagebomben i Hässleholms kommun på två veckor.
  Först i Stoby, sedan Hembygdsparken och nu i Sösdala.
  Pizzeria-krig?

 3. Med tanke på att gränskontrollerna är istortsett obefintliga.., så har man Noll Koll på hur mycket sprängmaterial som förts in i Sverige

  Likadant med droger och sprit.

  De som inte fattar det borde fara åt H-lvte och sluta stjäla ifrån skattebetalarna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: