Stäng

BBC: Vad händer i Sverige? Över 100 bomber på ett år!

MEDIA. När tre explosioner ägde rum på en natt i olika delar av Stockholm förra månaden, kom det som en chock för invånarna. Det hade varit sprängningar i förorterna i staden, men aldrig utanför dörren i de ”finare” kvarteren. 

Den svenska polisen hanterar hittills oöverträffade nivåer av attacker som riktar och riktar sig även mot de centrala delarna av stadens centrum. Nationella bombskyddet fick rycka ut  för att för att hantera 97 explosioner under de första nio månaderna i år.

Denna kategori av brott registrerades inte ens före 2017. Sedan 2018 fanns det 162 explosioner och bara under de senaste två månaderna har bombgruppen kallats till nästan 30 attentat.

”Bangers, improviserade sprängämnen och handgranater” ligger bakom de flesta sprängningar, säger Linda H Straaf, chef för underrättelsetjänsten vid Sveriges nationella operativa avdelning.

Läs mer på BBC… 

-Pettersson konstaterar att Sverige får bra reklam om man gillar kriminalitet och Mellanösterns utbredning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “BBC: Vad händer i Sverige? Över 100 bomber på ett år!

 1. https://youtu.be/7kQvKqJiO-Y
  Tim Pool går nästan upp i limningen när han kommenterar BBC:s yrvakna artikel om bomberna i Sverige. Han vågar dock inte nämna själva grundorsaken till problemet, men klippet är sevärt i alla fall.
  Vi är nu definitivt ett avskräckande exempel för resten av västvärlden.

 2. Var i Linköping i helgen och kollade även ruinerna efter smällen i juni på Ådalagatan och fick flashbacks från Oslo efter Breivik med masonitskivor i fönstren, presenningar och byggnadsställningar…

 3. När Trump sade Look what happened in Sweden, in Sweden. Who could believe this, blev det ett djävla liv på PK-maffian.
  Nu lutar jag mig tillbaka i soffan och väntar på fördömandet av BBC

 4. Tyskland började införa olika värdergrunder där judar – handikappade och äldre och homosexuella och romer etc var mindre värda samtidigt som tyskland hade propagandadrev där befolkningen sakta hjärntvättades in i dessa värdenormer.

  Tillslut började ett hat växa i folk mot ”dom” som var mindre värda och när dessa grupper fick mindre och mindre friheter och rättigheter så tyckte folket det bara var bra.

  När man började systematiskt mörda de som var mindre värda väntade judar – homosexuella – handikappade på att omvärlden skulle reagera och hjälpa dem.

  Tog ett jävla tag innan omvärlden gjorde detta.

  Nu sitter vi precis som judarna och väntar på att omvärlden ska reagera. Men tittar man historiskt kommer det kosta många människoliv och gå jäkligt långt innan ”någon annan” griper in.

  Så VI måste gripa in och stoppa detta själva NU

  1. ”blabaris”?
   Ja, jag har länge propagerat för bildandet av
   små ”källarklubbar” under namnet Grannsamverkan mot stöld
   (- av vårt land).

   Klubbarna kan agera anonymt och lokalt och hjälpa
   ”gratisgästerna” att få en intensiv hemlängtan.

   – men beakta att medborgargarden är förbjudet!
   = det är förbjudet att försvara sig och sitt!

   Dock är klubbar och folkgrupper tillåtet.

 5. Expressen tycker tydligen att man inte skall förstärka bilden att det är invandrare som är kioskägare. Vita skall inte äga kiosk enligt dem.
  Att ha vita gängmedlemmar som trakasserar folk är inget de kritiserar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: