Stäng

Malmös kriminella bjuds in till samtal med polisen

BROTTSLIGHET. Kriminella i Malmö har blivit inbjudna till ett möte med Malmöpolisen på tisdag, skriver Dagens Nyheter. Polisen hoppas att samtalet kan leda till att våldet inte trappas upp ytterligare i staden.

– Det behöver inte vara de mest våldsamma, eller någon ledare, som kommer, säger polisen Glen Sjögren, koordinator för projektet Sluta skjut, till tidningen.

Tidigare i dag har både polisen i Malmö och Nationella operativa avdelningen, Noa, hållit presskonferenser om våldsvågen. I går utlyste polisen en nationell särskild händelse efter att en 15-årig pojke skjutits ihjäl i Malmö i helgen och en 15-årig pojke skadats allvarligt.

-Pettersson är rädd för att polisen inte skämtar. De hoppas…

”Sluta skjut” är ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

42 reaktioner på “Malmös kriminella bjuds in till samtal med polisen

 1. Stockholms blodbad v Malmöpolisen utfärdar svenska pass till jordens fulaste och farligaste invasiva mördarbakterier.

 2. Militär upprensningsaktion. Enligt malmöpolisen finns över 200 gängkriminella personer i staden. Arrestera dessa, och oskadliggör dem.

  Sedan blir det lugnt i Malmö.

 3. Som jag ser de är det här en farlig väg. Det visar, för buset, att det inte är polisen som bestämmer och att man inte mäktar med de kriminella och därför ber dem komma till ett möte där man kommer att be dem sluta skjuta och bomba.
  För buset är det säkert en fjäder i hatten att veta att polisen inte klarar av att hantera dem.
  När man nu sätter in extra resurser i Malmö kommer det bara att innebära att andra orter i landet får mindre resurser att klara sig med. Vad det innebär kan ju vem som helst räkna ut.

  Våldsvågen i Malmö är egentligen inte ett polisiärt problem, det är ett problem för regeringen i Stockholm. Det är de som har orsakat problemet och det är de som inte ger polisen och rättsväsendet de rätta verktygen för att klara av jobbet.

 4. Ur led är vårt vänsterfeministiska samhälle. Snart börjar politikerna betala de kriminella stora summor pengar för att inte skjuta oss invånare, precis som EU betalar Turkiet föra att inte släppa in ekonomiska flyktingar i Europa. Hjälp oss Jimmy Åkesson.

 5. Hur kallar man kriminella till möte? ”Ni, som är kriminella, kom till YY kl XX den ….”. Räcker det inte veta hur de okriminella vill ha det? Ska inte de, som stöttar och vill ha lag och ordning och de, som betalar skatt för för lag och ordning bestämma villkoren för lag och ordning?

 6. Finns det någon överhuvudtaget som tror på det här jävla fjantet. Inte undra på att andra mer normala länder skrattar åt oss och våra poliser. Då kan dom ju leka med käpphästar och be om ursäkt samtidigt….

 7. Vem är förvånad, vem trodde något annat av en vidrig politiskt korrekt och styrd poliskår som har deltagande i Pridetåg som högsta prioritet?
  Fy fa…..vilken sjuk ynkedom Sverige är och blivit.
  Hoppas alla landsförrädare inom kort får lida all helvetes kval för vad de gjort mot fosterlandet.

 8. När Malmö-Polisen för jättemånga år sedan ”förhandlade” med importkriminella Zigenare, så ledde det till att brotten mest stölder av alla de slag kraftigt ökade i grannkommunerna, men minskade i Malmö.
  Svårt att nu inte tänka på Danmark…
  Eller varför inte Helsingborg, Kalmar eller Göteborg?
  Zigenare kallar sig själva just precis för Zigenare, men om andra gör det påstår de att det är ”rasism”…
  Snarare en ”smarthet” med att ständigt leta svepskäl på att ”Gadjo” kränkt dem.
  ”Gadjo” betyder mindre värd ”Icke-människa”…

 9. Det måste bli ett slut på daltandet med dessa kriminella. Efterlyser extremt hårda tag mot detta pack. Ser gärna att en invandrad brottsling ska utvisas tillsammans med hela hans familj. En Bra ochvettig signalpolitik.

 10. Det började med att Löfvén blev skitförbannad på bilgrillningarna. Sen kom uttalandet om att ”Gängen SKA knäckas”. I det senaste uttalandet ”MÅSTE” våldet få ett slut. De s.k. krafttagen devalveras undan för undan, för att inte sticka i ögonen på kärnväljarna. Vad blir det för slags rappakalja nästa gång ? Kanske Bör ni sluta bjåka – Snälla…

 11. Löfven har yttrat sig:
  ”Min arbetsdag fylls av att arbeta för att knäcka den organiserade brottsligheten, genom att se till att föra till resurser. Vi stärker polisens verktyg, vi skärper lagar och så vidare.” 🤣

  1. Och då kan man ju undra, är inte det Morgans jobb eller har tom statsministern nu tappat förtroende för sin justitieminister att ha tar över dennes jobb?

 12. -Snälla, snälla. Ni kan väl sluta skjuta?
  Polisen bjuder buset på lördagsgodis och klappa snäll polishund.
  Nej fyfan! sätt in militären nu. Återkalla medborgarskapet och ut ned packet.

 13. Flytta mysstunden till Fredag kväll vetja, då kan ju Kling och klang bjuda på tacos så blir det en riktig mysfredag.

  1. Efter fredagsbönen, nota bene. Och bara halalkött i tacosen. Vi vill ju inte uppröra någon, eller hur?

 14. Vanligaste kravet från bidragslevande Import-kriminella rasistapor! ”Polisen ska inte få gå in i VÅRA områden!”
  I boken ”Perfekt Storm” beskrivs ett Sverige som tvingas bidragsförsörja ett antal autonoma områden som styrs av Import-kriminella Islamister!
  Ekonomin tyngs av ständigt ökande krav.
  Det är året 2027!
  Det står helt klart att Rättsväsendet inte bryr sig det allra minsta om skötsammas obefintliga förtroende!
  Bara om desperata människor förbereder försvar med pepparspray etc.
  Då ger de plötsligt mycket höga straff åt unga tjejer som tvingas passera högriskområden för sitt jobb exempelvis.
  Sverige har två fiender! De Import-kriminella rasistaporna samt den sjuka och kriminella ockupationsjuridiken med dubbla måttstockar!

 15. Och SR Studio Ett hade ett reportage om hur man nu skall hjälpa de ”utsatta” invandrarbarnen som blir kriminella på grund av pressen från samhället.
  Med en så korkad media så förstår man att Sverige går åt helvete och att invandrarna från Mellanöstern & Afrika dansar på borden.

 16. Man tar sig för huvudet.
  I Polen hade drägget varit borta från gatan, på tre dagar.
  Efter avtjänat straff hade de flytt utomlands.
  Där måste befolkningen skyddas i första hand.

 17. Lyssnade på polisens presskonferens det man sa var, polisens värderingar, utmaningar och trygghetsarbete, med andra ord det gamla vanliga skit snacket.
  Men vad fan är polisens värderingar och vad har polisens värderingar med kaoset i malmö att göra.
  Polisens värderingar är homo, trans och bajs vad jag vet.

 18. Dags att de kriminella blatterna starta en rörelse lik facket som kan föra deras talan med polisen.
  Jag var av den uppfattning att när man som kriminell närmar sig polisen ska de haffa en och bjuda på ett rum med låst dörr?

  Att polisen gör detta likna jag en kapitulation för de kriminella.

 19. Detta kan inte vara sant, kan bara förekomma i landet Sverige. Hoppas någon påminner polisen att inte glömma att ta med käpphäst och hoppborg till mysstunden tillsammans.

 20. Bjuda om de kriminella på kaffe o tårta. Man tar sig för pannan. Undrar om det blir nån större trängsel. Sen får man väl se till att ha en del tolkar också.

 21. Får dom tårta och kaffe ? Eller ska det grillas halalkorv ? Man hoppas bara att internationell fristående media inte får nys om detta !!Jag skäms ögonen ur mig !! Är det någon som har varit i Barcelona och träffat på poliser efter ett bombdåd ??Eller i Istanbul efter ett bombdåd ?? Jag kan garantera att dom skulle inte ens komma på tanken att göra något dylikt.Nu,är det ta mig f_n dags stt ställa vårt land under förmyndarskap av något annat land.Kanske Danmark vill ha tillbaks åtminstone Skåne.

 22. Svensk polis lever verkligen upp till sitt smeknamn…Kling och Klang, dom idioterna ska inte inbjuda till samtal med kriminella terrorister utan bura in dom…helst på obestämd tid.

 23. De importkriminella rasistapornas önskemål om ”Herrefolkstatus” måste ju ges 100% prio o vanliga skötsamma brottsoffer noll i prio!
  Ständigt uppfinns nya svepskäl för att släppa överbevisade importkriminella och nya svepskäl att fängsla skötsamma människor med moral!
  Kanske några nya ”Ungdomsprojekt” där skräckslagna socialtanter delar ut svarta pengar till importkriminella ”Utsatta Grupper” som redan tidigare åker i gräddfil bland alla bidrag.
  Vad de hållit på med i 30 år utan minsta framgång fortsätter de med i det oändliga!
  Det skulle de aldrig gjort ifall det varit deras egna barn som drabbats!
  Inte roligt för brottsoffer i ett land med sjukligt korrupta Polischefer!

 24. Man undrar tror dom själva på att lite småprat hjälper?
  Framförallt tror dom att folk går på att det går att tala Malmös gangstrar tillrätta?

 25. Kling o Klang kommer ridande på käpphästar och delar ut armband ”sluta skjuta”, bjuda in kriminella, de e riktiga sossetakter det, stort grattis PK, gölm inte Halakorven bara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: