Stäng

Brottslighet och massivt fusk med EU:s jordbruksstöd

Från Charlie Weimers (SD) Facebook 

BROTTSLIGHET. EU:s jordbruksstöd mjölkas av oligarker och andra bidragsentreprenörer som berikar sig på dina skattepengar. Detta enligt New York Times som har publicerat en artikelserie om stödfusket.

EU-kommissionen vägrade dela information om stöden med New York Times. Information som kommissionen faktiskt redan besitter och som skattebetalarna har rätt att ta del av. EU-byråkraterna hävdade att dela en befintlig databas skulle vara för tidskrävande.

New York Times samlade då på egen hand ihop data från nationella myndigheter och visselblåsare och publicerade denna vecka en artikelserie om det massiva fusket med dina skattepengar.

-Pettersson säger att EU:s jordbruksstöd, CAP, är det värsta som drabbat mänskligheten efter islam, kommunism och nazism…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Brottslighet och massivt fusk med EU:s jordbruksstöd

 1. Som jordbrukare så får jag ” ont ” i magen bara EU kommer på tal . Kan tala om så mycket man har varit med om och fått hantera . När man berättar en del episoder tror folk att man ljuger . Mvh Sjöström

 2. Jag läste för ett antal år sedan att grekiska bönder odlade tobaksplantor på sina åkrar. För detta fick man jordbruksstöd från EU.

  Kvalitén på den skördade tobaken blev låg och gick inte att sälja till de etablerade stora bolagen i väst som producerar cigaretter och andra tobaksprodukter.

  Då levererade grekerna tobaken med låg kvalité till näraliggande öststatsländer utanför EU d v s till länder som ingick i det forna Sovjetunionen. För detta betalade EU ut exportstöd till de grekiska företagen som hanterade och exporterade tobaksbladen av undermålig kvalité.

  Köpare av lågkvalité-tobaken i mottagarlandet var fabriker som tillverkade ffa cigaretter, som sedan förpackades i välgjorda pirat-plagiat av de stora västerländska bolagens cigarettmärken. Därefter smugglades dessa piratkopior in i EU-länderna (även till Sverige) för att sedan distribueras till oseriösa tobakshandlare, som sålde vidare till sina kunder, vilka betalade kontant – svart utan kvitto. Staten blev på så vis blåsta både på tobaks-skatt och moms.

  I hela kedjan blev det således utgifter och förluster för skattebetalarna som ursprungligen betalat EU-avgifterna. Andelar av EU-avgifterna blev sedan odlingsstöd till jordbrukarna och till sist även exportstöd. I sista ledet uteblev intäkterna för både tobaksskatt och moms.

  Helt sinnessjukt!

 3. EU är lika med grov kriminell korruption!
  EU är lika med avskaffade mänskliga rättigheter för arbetsamma skötsamma och ”Herrefolkstatus” för importkriminella rasistapor!
  Dessa kriminella äckel i Bryssel är värre än Hitler och Stalin!
  Denna rena ondska måste bekämpas med alla medel!

 4. Att EWG/EG/EU tog hand om jordbrukspolitiken i stället för att låta länderna sköta den själv är hela EU.systemets kardinalfel som skymmer allt gott man åstadkommer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: