Stäng

Nyheter från Ekot 06:00 idag. Vad försöker public service dölja?

PUBLIC SERVICE. Efter en natt med bombdåd i Helsingborg, Malmö och Stockholm. Skottlossning med en mördad och en svårt skadad i Malmö, en kvinna vårdas för livshotande skador efter grov misshandel vid busshållplats i Malmö och mycket mer elände slår jag på Sveriges Radio P4 Ekot klockan 06:00 för att höra om vad jag missat. 

Ekot innehöll tre ”nyheter”

 1. Bränderna i Australien
 2. Vallokalerna i Spanien öppnar om några timmar
 3. Arkeologer har med ny teknik hittat bilder på båtar med älghuvuden i Göteborg
 4. Väder

-Pettersson undrar om Sveriges Radio är obemannat och de spelade in nyheterna i går eller om de försöker dölja tillståndet i lanndet? Fast 6:03 börjar musikprogrammet retrosöndag med musik från 1960 och 1970-talet. Det skvalar på i rätt bra i bakgrunden…

Minns ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 reaktioner på “Nyheter från Ekot 06:00 idag. Vad försöker public service dölja?

 1. Bombdåd och skjutningar är inte längre någon nyhet i landet Absurdistan…..ehh så heter det inte än, menade i Sverige.

 2. De bestämmer nog en gång i veckan vad som ska vara nyheter nästa vecka. Det har absolut inget att göra med vad som händer i verkligheten

 3. Jag tror att det delvis beror på slöhet. En dåligt bemannad nattredaktion tar lite skåpmat från när och fjärran och serverar i det tidigaste morgonekot.
  Det brukar rätta till sig framåt dagen, bl a för att andra medier rapporterar om väsentligheter.

 4. Helt normala nyheter från en desinformations central
  som med alla medel hjälper myndigheterna här att
  mörka vad som händer här i landet?
  Det är bättre att belysa vad som händer på andra sidan
  jordklotet än att skriva om mord grova misshandlar
  sprängningar och all annan jävelskap som styret tycker
  att Svensken gott kan ha?

 5. Ibland så undra man vad de håller på med. Liten skjutning i USA med en skadad kan läggas upp stort men skjutning(ar) i Sverige som varit samtidigt nämns det inget om.

 6. Det påminner om när kommunistpartiet hade makten i Moskva med omnejd.
  I Sovjetunionen inträffade nämligen aldrig några olyckor. Det förekom ingen brottslighet. Det socialistiska samhället var nämligen perfekt och därför sågs det som landsförräderi att på något sätt rapportera om något negativt.
  Det hela verkar bekant…

 7. Det som förvånade mig mest var nyheten om Berlinmuren och Östtysklands fall, och att det inte nämndes kommunism eller kommunister en endaste gång. SVT vill nog inte skriva något negativt om sina kommunistkompisar som terroriserade Östtyskland och torterade och dödade dess invånare.

  1. Nej och inte sade dom något om att Stasi försvann heller,
   och det gjorde dom inte,,dom flyttade bara över
   Östersjön till Sverige, där dom härjar idag!

 8. Kan bero på två saker , för det första att det är så vanligt förekommande med skjutningar och sprängningar att SVT anser att det inte har något nyhetsvärde
  För det andra , för att SVT ska fylla sina nyheter med någonting då ska det vara något med stake i , tex SD har gjort något galet eller att Trump har tvittrat något skämt då mina vänner hade dom nog fyllt hela nyhetstiden med råge .

 9. De som utövar censur och förvanskar känsliga nyheter på Sveriges Radio Ekot och hela Public Service har kanske sovmorgon idag söndag.

  När de kommer till jobbet ”lite längre fram” på söndagen så tar det en stund för dem att omformulera nyheter som eventuellt kan publiceras senare under dagen.

  Då kommer man i sin invanda PK-anda att påstå att SD bär hela skulden för:

  – Bombdåden i Helsingborg, Malmö och Stockholm
  – Skottlossning med en mördad och en svårt skadad i Malmö
  – Att en kvinna vårdas för livshotande skador efter grov misshandel vid busshållplats i Malmö plus …
  – Allt annat elände som inträffat

 10. SVT/SR har helt missat, att det är dem som ska gräva fram sanningen om vad som sker, Inte gräva ner Den….. Dödgrävare…

 11. Säkert Stefan såg till inte ett ord om händelserna i Malmö i natt det är detta som sossarna kallar för demokrati att alltid dölja sanningen.

 12. Tvångsskattefinansierade SR, SVT, TV4 och samtliga regimtrogna och SVERIGEfientliga blaskor är rena rama kopior av Sovjettidens ”Pravda” och därmed typexempel på ’fake news’!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: