Stäng

De kallade oss alarmister – vi hade rätt hela tiden

YTTRANDEFRIHET. Rubriken kommer från Ann Heberlein, som idag har en debattartikel i Expressen, Heberlein beskriver hur en yrvaken medelklass förvånade ser våldet krypa allt närmare. 

Ann Heberlein har rätt, de är många som försökt och försöker tysta oss, när inte det går påstår de att vi sprider falska nyheter och är alarmister. Det är ett märkligt gäng, de så kallade journalisterna, gång på gång har de fel, men aldrig att de stannar upp och tänker till.

På 1960-talet skrev de att oljan höll på att ta slut och att överbefolkningen hotade jorden. Det görs fortfarande nya fynd av olja så där hade de fel och överbefolkningen som de hade rätt om har de av okänd anledning slutat varna för. Så höll de på och håller på.

”…Själva grunden för vårt samhälle, sanning, förnuft, vetenskap, framsteg – allt är i gungning…”, skrev Anders Lindberg på Aftonbladet 2017, precis som han skulle veta något om sanning och förnuft.

Centerpartiet är i konkurrens med Miljöpartiet de mest verklighetsfrånvända globalisterna, fri invandring skulle troligen fungera om invandrarna inte fick en krona i bidrag utan fick försörja sig själva från dag ett, som det var för svenskarna som reste till Amerika och de få invandrare som kom till Sverige förr.

-Pettersson säger att Sverige behöver journalister som skriver sanningen, de är alldeles för få, och politiker som törs erkänna att de haft fel i alla år. Annars kommer det att bli ännu värre än det är.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “De kallade oss alarmister – vi hade rätt hela tiden


 1. för att få hejd i skeendet, så ere hög tid för hårda
  nyper som återstå!…om de nu finns några hårda
  nyper längre, här bland de ryggradslösa sillmjölk-
  arnas paradis på jorden?

 2. Ann Heberlein har inte ännu riktigt tagit ställning. Hon är fortfarande en lätt skitnödig moderat, ny eller gamma- – l who cares. Hon har i alla fall en riktning som är hyfsad.

 3. Kan inte kvällspostens stöddiga ledarskribent
  Tjabo Perlenberg ställa sig med armarna i kors
  på Möllevångstorget för att skrämma skiten ur Bösset
  som härjar staden? Men det är väl lättare för denne
  P K Nisse att se stöddig ut på bild än att va det i
  verkligheten.

 4. Pettersson säger att Sverige behöver journalister som skriver sanningen
  Kort sagt; Sverige behöver journalister

  1. Journalistskolan skyltar med en heltäckande arabkvinna vid tavlan längst fram och en bild bakom ryggen på elever med Drottningen Silvia. Det säger en hel del!

 5. Har PK börjat tröttna eller har deras nära o kära blivit rånade mm, vi som blivit kallade nazister, fascister, invandrings och religionsfientliga. Vi har vetat detta hela tiden att släpper man in ett antal unga krigsrädda män och invandrare som inte alls tänker försvara sitt land, samt att deras länder vill bli av med de dysfunktionella och ser med glädje på det tokiga Sverige som försörjer dem utan att veta vad de gjort i hemlandet, om de suttit på sjukhus för dysfunktionella eller var de nu kommer ifrån. Och dessa kallar vi barn för att överåriga damer skall ha de som sängkamrater och håvar in tiotusentals kronor för att ha dem som sängvärmare. Tänk er män som lagt upp ett sådant lönande projekt.

  1. Överåriga damer är för snällt för dessa styggelser. Feta vidriga kärringar är närmare verkligheten.

 6. Det finns redan ett internationellt begrepp på det:

  Stockholms syndriómet.

  När offer ställer sig på förövares sida

 7. Läste just text tv, och det är bara att inse att SVT
  är en ren desinformations kanal, bland dom största
  nyheterna handlade det om en person från Partiet M
  med namn och allt som stod anklagad för våldtäkt,
  det är skillnad på när en blatte våldtar, då förekommer
  inga namn , och snoken pixlas för att det inte ska framgå
  att det är en importera gärningsman.

  Att det skedde nästintill 2 mord + en kvinna på halv ihjälslagen
  sprängning och mycket annat jävelskap i Sveriges
  motsvarighet till 30 talets Chikago, d.v.s Malmö det är
  liksom inga stora grejor för extremkanalen SVT
  Nej det hamnar långt ner på listan

  Ni kommer väl ihåg deras reklam” Om inte vi berättar
  sanningen vem gör det då” ??

 8. När mina föräldrar kom hit 1955 som statslösa (inga pass eftersom dom inte var medborgare någonstans) så fick dom en bostad och farsan fick ett arbete i järnverket. Ingen djävla SFI eller tolk där inte. Farsan lärde sig svenska på skiftet. Min faster bekostade själv en svenska kurs och en kurs i maskinskrivningen.

 9. Fast INGEN ställer alla till svars som kallade oss för alarmister – nazister – foljehattar och konspirationsteoretiker.

  Hade varit kul om att gjorde live stream hemma hos reportage hos alla dessa ”förståsigpåare” som hade fel.

  1. Det är vi som kommer ställa patrasket till svars, var så säkra.
   Det kommer bli mycket otrevligt för vissa grupper.

 10. Ja vi hade rätt hela tiden. Och då.är vi bara i
  inledningsfasen….Bistra tider väntar. Arma land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: