Stäng

Båda som sköts i Malmö var 15 år och kända kriminella

BROTTSLIGHET. Ungdomarna som sköts i Malmö var båda 15 år. Den ena, Jaffar, dog på platsen, den andra vårdas på sjukhus med allvarliga skador.

Båda grabbarna har invandrarbakgrund men är födda och uppvuxna i Sverige. Enligt släkt och vänner var det världens bästa grabbar med hjärtan av guld. De var dock kända kriminella av polisen och det är inte så vanligt i 15-årsåldern.

-Pettersson menar att förra och den nuvarande regeringen har ett mycket stort ansvar för den totalt misslyckade migrationspolitiken. Nu lovar inrikesminister Mikael Damberg (S) förstärkningar till polisen som det lovas vid varje mord, men var ska förstärkningarna tas ifrån när det skjuts och bombas över hela landet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 reaktioner på “Båda som sköts i Malmö var 15 år och kända kriminella

 1. Man kan väl inte ”hoppas på” att det är någon vedergällare ute som blivit less på dessa gangsters !

 2. Utgår ifrån att 7 klövern återigen är nöjd med sin lyckade invandrings och migrationspolitik !

 3. Nu blir speciellt inbjudna av alla statligt avlönade lismande korrupta äckel som sitter och ojar sig i TV-sofforna! ”Högre bidrag åt importkriminella, ännu högre o ännu högre så deras bidrag motsvarar se högsta inkomsterna i landet! Och mycket högre fängelsestraff för att ha empati med brottsoffer och prata sanning som kallas HMF!”
  Alla helt överens!
  ”Kom hit all världens yrkeskriminella! Här får ni gratis allting inkl flera falska bidragsgrundande identiteter. Varje ID ger betydligt mer i helt kravlösa bidrag än vad ett helt arbetsliv i Sverige ger i pension! I media kallas ni ändå för UTSATTA GRUPPER! Polisen hemligstämplar era signalement och lägger ner fallen. Åklagare yrkar på straff på en liten bråkdel av vad Svensk lag säger. EU hjälper er att föra lastbilar med stöldgods ut ur landet utan att någon får hindra er! Kritiker med Empati för brottsoffer kallar media för Nazister, de avskedas helt olagligt från sina jobb, de fängslas för HMF. Hela Rättsväsendet, Media och bidraga-systemen står på er, de importkriminella rasistapornas sida!
  Här bejakar alla instanser er strävan att med vapen i hand betraktas som HERREFOLK över fattiga mindre värda Svenskar! ”
  Tack vare det ökade fokus på Sverige från omvärlden kommer PK-cancerns aktörer med ensamrätt att höras i media att diagnosticeras som sjukligt odugliga hjärntvättade! Kanske jämföras med divor i en korrupt diktatur och bananrepublik eller ännu mer rättvisande med 2:a världskrigets allra värsta Landsförrädare!

  1. Mycket bra skrivet, instämmer helt och fullt !
   Så vidrigt, nu får man ännu mer onda tankar.

  1. Uppgiften i Nya Dagbladet stämmer tydligen inte. Den andra killen är mycket allvarligt skadad och nedsövd.

   Jag ber om ursäkt för den felaktiga uppgiften, som togs ur artikeln.

 4. Jasså invandrarbakgrund, vem utanför begåvningsreserven är förvånad ?
  Nu blir ännu mer effektiva manifestationer mot våld korvgrillning med Kling och Klang och mer öppna svenska Reinfeldt-hjärtan.

  1. Glöm inte hoppborg o käpphästarna dialogpolis med kaffe o halalkorv, underhållning polisens pridedansare

 5. ”Nu lovar inrikesminister Mikael Damberg (S) förstärkningar till polisen som det lovas vid varje mord, men var ska förstärkningarna tas ifrån när det skjuts och bombas över hela landet?”

  De kriminella gängen låter sig inte skrämmas det allra minsta av tomma ord uttalade av inrikesminister Mikael Damberg (S). Sprängningarna fortsätter som förut, nu i Helsingborg igen.

  Citat från SVT Text:

  194 SVT Text Måndag 11 nov 2019
  Nyheter från TT för SVT Text kl 01-06

  Explosion i Helsingborg

  Vid 01.30-tiden larmades det om en
  explosion i Helsingborg.

  -Vi har skickat dit nationella
  bombsektionen och våra egna tekniker.
  Det är materiella skador på en fasad
  och entré, säger Andreas Hulting,
  vakthavande befäl vid polisen region
  Skåne.

  Enligt Helsingborgs Dagblad är det
  ett gym som har drabbats. Inga
  personer har skadats. Polisen
  rubricerar händelsen som grov
  skadegörelse.

  1. Förstärkning, mer armband och korvgrillar till Kling och Klang ?
   Folkhemmet är förlorat, det vet alla utanför begåvningsreserven.

 6. Jag är övertygad om att socialdemokraterna inte vet hur man ska hantera situationen och polisen är uppbunden av ett regelverk. Ett regelverk som busarna totalt struntar i.
  Och vilka är det som bestämmer regelverket?

  Anders Thornberg har ju helt rätt när han i veckan berättade att för varje gängkriminell som polisen griper står det 10 i kö för att ta över dennes plats.

  1. Sydsvenskan har förstås ett snyftreportage om de stackars grabbarna, men jag tycker inte ett dugg synd om kriminella.

   Däremot är det eskalerande våldet skrämmande.

  2. Nu kan Kling och Klang stryka dessa två från sin kändislista över kreativa kriminella parasiter !
   I PK-media där det vurmas för dessa två kändisar hos polisen råder nu sorg.
   Vad har och skulle dessa två perfekta importer ha gjort för nytta för Folkhemmet ?
   Naturligtvis ingenting.

 7. Utvisa de som inte kan sköta sig, hela familjen, så länge man inte ha grepp om det hela få Humanismen stå i backgrunden.

   1. Instämmer till fullo och tillägger NOLL import av icke svenskar !
    Lika barn leker alltid bäst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: