Stäng

Mindre kött och mer älg

GOTT OCH BLANDAT. -Pettersson har aldrig sett någon vegetabilisk älg, men jag bor inte i Västmanland där de verkar finnas enligt en ledare i VLT.se. Nåväl, jag är tacksam för älgrecept utan kött bland kommentarerna. 

Det är ett inlägg i klimatdebatten och man förstår att det blir som det blir…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Mindre kött och mer älg

 1. Nej-jag känner tyvärr INTE till nå’t recept på någon rätt där älg utan kött ingår 🍖🍗🥓

 2. Man får inte kalla hamburgare som bara innehåller spenat för hamburgare i landet där jag bor. Ham är en mald köttbit med ursprung från Hamburg.
  Barnvisan av Hasse A. blommig falukorv till lunch får en ny betydelse.
  Även biff och styckningsdetaljers namn får man inte sälja som vego.Falsk marknadsföring, de får hitta på egna namn grönsakskommunisterna och inte åka snålskjuts på djuren En köttbulle är en köttbulle.På Ikea får man en svensk flagga nedstucken i maten då man tar lingonsylt till.

 3. Jag tänker snarare på mer kött eller fett kanske. Den STORE V-märkte kammaråklagaren har råkat få problem, se Samnytt.

  Det spelar ingen roll tycker jag, hon har not aldrig kunnat hoppa käpphäst i vilket fall som helst.

  1. https://samnytt.se/avslojar-aklagarmyndigheten-anmaler-v-markt-aklagare-till-statens-ansvarsnamnd/

   V-märkt åklagare hotar dem som polisanmäler ensamkommande med fängelse
   Åklagarens utspel ledde till skarp kritik och diskussionen om politiseringen av rättsväsendet i Sverige har blossat upp på nytt.

   Samhällsnytt kan avslöja att Svensons egen arbetsgivare idag har lämnat in en anmälan mot henne till Statens ansvarsnämnd med anledning av hennes utspel. I anmälan underskriven av riksåklagaren Petra Lundh radas de krav upp som ställs på åklagarväsendet – bland annat objektivitet och saklighet.

   I anmälan menar åklagarmyndigheten att Ingela Svenson har brutit mot de regler som villkorar yrket:”

   ”Samhällsnytt har sökt Svenson för en kommentar – utan framgång. På sin Facebook går hon dock till attack mot ”SD-gossar” som enligt henne ”driver hatkampanjer mot politiska motståndare.”

   Så här illa är det ställt i svensk rättsväsende.

   Hoppas att hon blir av med sin tjänst. Allt annat vore fel.

 4. Kom att tänka på en mycket gammal historia. Det var noaks ark. Gud räddade köttet men inte salladen………😄😄

  1. Den var bra!
   Debatten i går om en tvåmånaders vegetarisk kost i en skola i Umeå fick mig att må illa. Där stod MP maffian och nickade alltid, när de syntes på TV.
   Som tur var kom det en normal svensk man som försvarade köttet och han var tydlig.
   Ingen nämnde att det finns många barn som är beroende av skolmåltiden, hemma får de en macka på kvällen.Så låt skolelever äta sig mätta i skolan. Fattigdomen växer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: