Stäng

KD: S har svikit – Sverige är inte längre tryggast

INRIKES. Sverige har gått från att vara världens tryggaste land till att bli ett samhälle där antalet sprängningar kan jämföras med en krigszon och där välfärdssystem som sjukvård och polis fallerar. Det skriver Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och partisekreterare Peter Kullgren på Aftonbladet Debatt.

I samband med partiets riksting i Umeå i helgen presenterar partiet nya program för integration och landsbygden som Busch Thor och Kullgren menar kan vända den utveckling som den nuvarande regeringen skapat:

“Socialdemokraterna har svikit. De har satt makten framför allt, och lämnat verklighetens folk långt efter sig”, skriver Ebba Busch Thor, partiledare (KD) och Peter Kullgren, partisekreterare (KD).

-Pettersson säger att S har svikit, liksom MP, V, M, L, C och KD, jag menar att de största svikarna är media. Hade de granskat makten och berättat sanningen, vilket de fortfarande inte gör hade valresultaten blivit helt annorlunda. Utan massinvandring från dysfunktionella länder hade Sverige sett annorlunda ut, men det är viktigt att komma ihåg, massinvandringen är inte invandrarnas fel utan de som gjort den möjlig och till och med uppmuntrat den har ansvaret.

Vad hände med media efter 1993?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “KD: S har svikit – Sverige är inte längre tryggast

 1. När skall detta ske i Sverige ?
  ”https://www.expressen.se/tv/nyheter/politiker-slapad-langs-gatorna-malades-rod-och-fick-haret-avklippt/”

  Sorry att jag länkar till skitpressen.

 2. Sannolikt visste majoriteten av svenskarna redan på 80-talet vad massinvandringen skulle leda till. Idag vet nästan alla, utom en och annan idiot. Etablissemanget vet så väl men de mörkar. Ty att importera en underklass av till största delen analfabeter, underbegåvade eller psykiskt sjuka migranter kan de själva höja sina löner, bonusar och förmåner. Det är bara makthavarnas pensioner som räddas.
  Hur länge ska det svenska fotfolket på med knutna händer i byxfickan, när ska vi resa oss?

 3. Swebbtv hade ett inslag för över 1 år sedan, som är lika aktuellt idag. Det är definitivt inga vänner till Sverige, som satte igång detta gigantiska bedrägeri, där svenskars skatter delas ut godtyckligt och förskingras.

 4. Pepparkaksbak och fika brukar vara traditionella inslag på landets förskolor, men i Östersund tvingas man nu ta bort det. Anlendingen är att kommunen måste spara pengar.

  – Man tappar lite hoppet när det än en gång är barnen man väljer att spara in på, säger föräldern Johanna Sjösund till Aftonbladet.”

  https://www.newsner.com/familj/forskolorna-slutar-med-pepparkakor-i-jul-for-att-kommunen-maste-spara/?utm_medium=notification&utm_source=newsner&utm_campaign=notifications

  Vart har alla miljoner tagit vägen !

 5. Nu skall KD få sina fiskar varma bara för att de kan påverka valresultat 2022 till förmån för SD!
  Följde i morse hur Moderater sparkar ut allt flera gamla från sina trygga boenden till förmån för asylanter. Alla möjliga svepskäl för att de skall kunna kasta ut våra gamla … Skett redan på många ställen.
  MODERATER är ett skitparti ,jag önskar att SD INTE samarbetar med skitpartiet.
  När Swebb tv intervjuade Moderater svarade dem vid frågan ”Vad är problemet” .Svar; Det är ni !
  Så en som granskar statsmakten är obekväm för Moderater. Glöm inte bort att det är Moderater som är värsta på att flytta våra gamla från sina hem till förmån för de nya. Säg det till alla !
  Hur många boenden som står i kö för att ändras till asylboenden.Moderater ser inte upp till sina gamla väljare, tvärtom,spottar dem i ansiktet.
  Jag har noll förtroende för dem.

 6. Jag undrar hur mycket pengar har Media fått av Gorge Soros
  gäng för hålla Maktens svarta får om ryggen, det måste röra
  sig om betydande summor som letat sig in bakvägen, jag menar
  där ska rätt mycket till för att spela det genomfalska spel som
  media gjort mot deras kunder läsarna och mot landet.

  Att öppet ljuga,o manipulera , hålla tyst om vilka gärningsmän är
  i infantil tro att verkligheten inte kommer ut då måste det till rätt
  skapliga summor, för dom vet att dom kör ett fulspel som ingen
  seriös media skulle sysslat med i vanliga fall, media liksom
  många politiker har blod på sina händer, och jag föraktar i
  stort sätt hela högen.!

 7. Adaktusson är i samma linje med SD sedan 2010.
  Jag vet ,har talat med honom, men av feghet vågade inte försvara SD ,när uvarna ylade som värst.
  Hade han varit man för sin hatt hade han ställt sig på Sd s sida då.

 8. Under åtta år satt KD i regeringen som lade grunden för det samhälle vi ser idag. Jag ser KD som en ulv i fårakläder. Nu gör dom allt för att knycka röster från SD. Men vid valet 2022 kommer KD glömma allt det om den gamla Alliansen får majoritet i riksdagen, jag kan sätta min gamla hatt på det. Då är sveket från C och L som bortblåst, vilket SD också kommer att vara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: