Morgan Johansson (S) förbannad, på det han själv misskött


UTVISNINGAR. Justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) säger att han blev förbannad när de sex imamerna och religiösa ledarna som bedöms utgöra ett säkerhetshot mot Sverige släpptes och nu är fri i Sverige, enligt Aftonbladet (betalvägg). 

Morgan Johansson (S) blir dock inte förbannad på sig själv eller erkänner att han varit ansvarig och inte gjort något i många år.

Redan i mars 2017 krävde Säkerhetspolisen en skärpning av lagen som gör det möjligt för personer som bedöms som ett hot mot rikets säkerhet att släppas på fri fot, skriver SvD.

Fallet har aktualiserats av de sex imamerna som nyligen släpptes fria eftersom tidsgränsen att hålla de frihetsberövade enligt Lagen om särskild utlänningskontroll, LSU, gått ut.

Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forssell säger att det är ”skandalöst” att regeringen inte hörsammat Säpos krav.

– Om regeringen hade gjort något från början så hade vi kanske haft en lagstiftning på plats i dag och då hade de här säkerhetshotande personerna inte varit fria att röra sig ute i samhället, säger Forsell.

-Pettersson säger att problemet är inte nytt och alliansen hade åtta år på sig. Men jag minns när när media drog igång drev och ministrar fick avgå för en obetald TV-avgift, nu sitter de kvar som ljuger, grovt missköter sitt arbete och riskerar livet på Sveriges invånare allt medan de slipper ta ansvar i medierna.

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Morgan Johansson (S) förbannad, på det han själv misskött

 • Tony

  Sossar och Miljöpartister är rena giftet för landet, ifall
  Sverige någonsin ska tillfriskna så måste dessa
  skadedjur avlägsnas från makten!

  Gilla

 • volse

  Skulle då ministrarna bli så förbannade att det till synes skulle koka i Rosenbad? Det är ju naturligtvis bara fega finter och floskler. I själva verket är Absurdistans perversa regering beredd att betala priset för att behålla makten. Nu börjar vi se det verkliga resultatet av en s.k. feministisk politik och en asylpolitik på ”EU-miniminivå”. Gängskjutningar och bombdåd utan europeiskt motstycke och kalifatet Sverige som terrorbas för våldsbejakande islamism. Sossarna verkar vara nöjda medans Mp och V vill ha mer av ex vis amnesti för alla ensamkommande skäggbarn och familjeåterförening för gruppvåldtäktsmän. Och imamerna bara fyller din moskeer medans kyrkorna praktiskt taget står tomma.
  102-0 till bortalaget.

  Gilla

 • Morgan Johansson (S) förbannad, på det han själv misskött – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: UTVISNINGAR. Justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) säger att han blev förbannad […]

  Gilla

 • Lisa.

  Han är inte alls förbannad, men han måste ju uttala sig.
  innerst inne är han nöjd.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Enligt ekot i morse har en av de sex berörda potentiella terroristerna i inte anmält sig hos polisen senaste månaden, ekot säger då att han redan kan ha lämnat landet, jag misstänker att han gott under jorden i Sverige och nu planerar för den stora smällen. Bäva Sverige och dess invånare.

  Gilla

  • Billy Boy

   Morgon i P4 Göteborg 2019-11-06. Ekot uppger att en av dom terrormisstänkta tros ha lämnat landet. Påstås ej ha skött sin anmälningsplikt till polisen. (Uppgifterna har ej bekräftats av Säpo eller polisen)

   Lyssna en bit in i Sveriges Radio-sändningen på länken nedan:

   https://sverigesradio.se/morgonip4goteborg

   Gilla

   • Billy Boy

    Tillägg:

    Upptäckte just att avsnittet om den ”terrormisstänkta som tros ha lämnat landet” tycks nu ha raderats bort från SR Ekots ljudfil som låg ute tidigare idag.

    Gilla

  • Billy Boy

   Delcitat

   Frisläppt islamist försvunnen – kan ha utvisat sig själv

   Vetenskapsskolans förre VD Abdel-Nasser el Nadi, som har ett utvisningsbeslut på grund av att han bedöms hota rikets säkerhet, har försvunnit. Enligt uppgift till P4 ska el Nadi, som inte kan utvisas till Egypten på grund av risk för förföljelse, ha lämnat landet och därmed verkställt sin egen utvisning. (Publicerat 6 Nov 2019)

   Slut delcitat

   Läs mer på Nyheter Idag:

   https://nyheteridag.se/frislappt-islamist-forsvunnen-kan-ha-utvisat-sig-sjalv/

   Gilla

 • Kungen

  Hur jävla dum får man vara som minister ??
  Det är ju han som är ANSVARIG !!!

  Gilla

 • Maya

  När nästa terrorattack sker i Sverige( vilket inte är otroligt med tanke på vilka virrhjärnor som springer lösa) kommer Morgan bli förbannad då också ?? Att vara så saktfärdig och inte få något under händerna skulle gett honom sparken på vilket företag som helst.Man förväntas prestera nämligen för att få sin lön.Media kan även dom ta på sig skulden om det skulle ske ett attentat.Dessa förbannade drev som dom sysslar med.Osmaklig och låg journalistik.

  Gilla

 • Billy Boy

  Twittrat 2017-05-17 av Morgan Johansson & Anders Ygeman när de lagt 100 propositioner (lagförslag) till riksdagen sedan de tillträdde 2014.

  Herrarna såg mycket självgoda och nöjda ut.

  Varför har då kriminaliteten och våldet ökat och utanförskapsområdena stadigt blivit fler och farligare i en allt snabbare takt sedan Johansson och Ygeman tillträdde 2014?

  Kan det bero på … Mycket liten kvantitet med för låg kvalitet på utfört jobb + förödande felprioriteringar + oförmåga att se och erkänna orsak och verkan av långvarigt katastrofalt misslyckad invandringspolitik mm?

  Dags för Morgan Johansson att vakna upp nu när vi ser de förödande effekterna av allt han försummat att göra i åratal … d v s stifta nya lagar på säkerhetsområdet (ffa mot terrorism) som våra framsynta grannländer Danmark, Norge, Finland m fl har infört för länge sedan.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Vore frestande att glida fram bakifrån och trycka ner huvudena i tårtan, det är säkert skattebetalarna som pröjsat för den. Valuta för pengarna.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Idiot-Sverige !!!!!!

  Gilla

  • ponnsan62

   Den individen tycker jag är en ond krake!
   En terroist i mina ögon sett!
   Hoppas han drabbas själv..
   Hur kan vara så ond mott sitt eget folk…man undrar hur det är ställt…Visa blir så om barndomen spökar.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: