Stäng

Farmor förtvivlad, förvirrad och djupt bedrövad över bombdåd.

BROTTSLIGHET. Mona Schultz barnbarn låg och sov när en bomb exploderade precis på andra sidan väggen. Efter de senaste dagarnas sprängdåd i Malmö har Mona nu fått nog och skrivit ett öppet brev till regeringen.

Från Mona Iréne Schultz Facebook

Öppet brev till Sveriges regering!!

I morse blev jag väckt av ett telefonsamtal, som om det vore sig riktigt illa kunde inneburit en ofantlig tragedi.

På bilden ser ni rutan till mitt lilla barnbarns rum och på andra sidan väggen av den sprängda porten låg den finaste lilla killen och sov. Han sov gott i tron att han var trygg i sitt hem.

MEN kvart över tre i natt väcktes han av ett konstigt väsande ljud och sen exploderade världen!!

Någon hade placerat en bomb utanför porten till deras trappingång och hela entrén blåstes ur, taket i entrén föll ner, rutor sprängdes vida omkring, deras ytterdörr for upp, väggen där Sebastians säng stod fick en stor spricka och glassplitter for in i deras lägenhet och vi kan bara TACKA GUD 🙏för att ingen kom till fysisk skada.

Den psykiska vet vi dock inget än, eftersom det kan visa sig långt senare…

Men hela familjen och vi som står dom nära har tusen olika känslor just nu. Det är ju förutom chock, rädsla för vad som kunde ha hänt, ilska, förtvivlan, förvirring över hur detta kan få ske i vårt land..
Men också djup tacksamhet över att alla är oskadda 💕

Att de är oskadda är dock inte regeringens förtjänst, får man sorgligt nog konstatera.

Vår förvirring över hur sånt här kan få hända, vem som är ansvarig för svenska folkets och speciellt BARNENS säkerhet och alla frågor vi har runt denna händelse vill vi ställa till Er.

Ni som sitter i Sveriges regering och som väl kan förväntas ställas till svars för hur de kriminella falangerna kan tillåtas härja fritt, utan att NI agerar!!

NI som sitter med skygglappar för ögonen och leker med vanliga människors liv! NI som tror att vi alla är lika blinda som ni tycks vara!
NÄR ska ni öppna ögonen och erkänna att ni helt har tappat kontrollen? Att ni inte har en aning om hur ni ska reda ut detta?

För vi vet, vi vanliga människor, fotfolket, vi vet att Sverige, vårt kära fosterland är på väg rakt söderut om ingenting görs i rödaste rappet.

För idag funderar jag och hela familjen på om det alls är tryggt att leva i Sverige längre ja till och med min gamla mamma på 92 uttryckte denna åsikt och då är detta landet vi alla är födda i, har levt i genom många generationer och det är inte ett ”krig” i ordets mening som jagar oss på flykt…

Sebastian är 8 år, hans lillasyster heter Ella och ska fylla 7 om två veckor.. Tills i går kväll upptogs hennes tankar bara av det förestående kalaset.
Idag är hon och hennes bror två väldigt rädda svenska barn, vars trygga tillvaro just har rämnat 😔

Deras farmor gråter av sorg över att deras tillit och tron på det goda nu är skakad i sina grundvalar och vi frågar oss alla ifall regeringen i Sverige finner nån form av balans i att vi också ska känna på hur det är att vara utsatt för bomber och granater.

Att vi måste gå så här långt för att sympatisera med de människor från resten av världen, som vi strävar så hårt för att skydda från krigstrauman, från just bomber och granater??!

Jag är idag förtvivlad, förvirrad och djupt bedrövad.

Du som läser detta, dela gärna vidare 💟

Mona

-Pettersson misstänker att Morgan säger att gängen ska knäckas och somnar om utan att ha en susning  om vad han ska göra åt terrorismen.

14 reaktioner på “Farmor förtvivlad, förvirrad och djupt bedrövad över bombdåd.

 1. Vilken lam artikel det var på SVTs hemsida om farmor och bomben. Journalisterna på SVT måste vara rekryterade på grundskolan, helt värdelösa. Eller springer dom bara maktens ärende som i vilken diktatur som helst?

 2. Hon vädjar till politiker men i en intervju sa hon att det var endast en som hört av sig. Han var från Östersund.

  Oppositionsrådet och Sverigedemokraten Magnus Olsson i Malmö har nog fullt upp med att leda uteslutningar ur partiet så han har kanske inte haft tid att kontakta Mona. Trots att smällen nog hördes till hans tjänsterum.

 3. Idioterna i regeringen har fullt upp med att stoppa SD och att till varje pris behålla makten. De bryr sig inte om vanligt folk längre

 4. En bild från levande livet, verkligheten i Sverige 2019.

  Regeringen vill putsa på sin prestige, skryta inför omvärlden om att vara ”humanitär stormakt”.

  Och resultatet är otvetydigt. Skulle tro att de flesta svenskar ser det. Även om inte alla vill tillstå den bistra sanningen. För att inte tala om vår omvärld. I media från snart sagt hela världen skriver man förundrad om
  det ofattbara sönderfall som sker i vårt land.

  Av ”stormakt” blev vanmakt! Ett land utan ledning. En regering som är både blind och döv. För att ha ngn sysselsättning ägnar man sig åt att avgörande faktorer som plastpåsar och andra petitesser!

  Allt medan bomberna kreverar bland bostäder mitt inne i städer! Kulor visslar
  in genom väggar och fönster. Bilar brinner som fnöske på gatorna.

  Etc, etc i en evig följetong!

  1. Men jag tror inte omvärlden går på Sveriges skryt längre,
   är man utomlands idag vågar man inte tala om att man
   kommer från Sverige, för då rister dom på huvudet.

 5. Förklaringen till att bomb användning ökat är enligt media de nya vapenlagarna som gör det svårt att få tag på skjutvapen……

  Näää nu får godhetsknarkarna ge sig och inse sanningen

  Det tråkiga är att även om nuvarande regering skulle avsättas och låt os säga att SD M o KD tar över, och de sätter in kraftfulla åtgärder som visiteringszoner, tar in militärpolis i särskilt utsatta områden osv så kommer media kasta så mycket skit på dem så de skulle förlora i nästa val 2022 och sossarna kommer till makten igen.

  Tyvärr får vi nog se att nuvarande regering sitter kvar till valet av rent taktiska skäl från de övriga 🙁

 6. Dessa hennes rader,kommer inte att tryckas i den Socialistiska vänster o. lögnpressen…Möjligen placeras in bland de som nämnes hat o. hot,från oss ”ursprungsrasister”,mot våra älskade ledare ?

 7. En tragisk text . Ett tragiskt land . Varför ? Just det , därför . Vi här vet . Många av våra politiker bör till Finspång . Mvh Sjöström

 8. ”…i tron att han var trygg i sitt hem.”

  Den tiden är förbi sedan länge. ”Tack” korkade politiker och väljare av dessa !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: